Το καρμα μας οδηγεί σε ένα βαθύτερο επίπεδο συναισθημάτων 09-10/01

erwtikes-28314

Το καρμα μας οδηγεί σε ένα βαθύτερο επίπεδο συναισθημάτων 09-10/01.

Το καρμα μας οδηγεί : 09 Ιανουαρίου Άρης εξάγωνο Κρόνος .

Υπάρχει μια ευκαιρία να αξιοποιήσετε την ενέργεια της θέλησης χρησιμοποιώντας την πειθαρχία.

Η σωματική και πνευματική σας ενέργεια θα είναι σταθερή και ανθεκτική τώρα , ή μπορούν να γίνουν έτσι πιο εύκολα από ό,τι συνήθως, εφαρμόζοντας μια συνεχή εστίαση της προσπάθειας.

zodia-taro-45

Αυτή είναι μια εξαιρετική διέλευση εάν πρέπει να είστε παραγωγικοί ή να σημειώσετε πρόοδο σε έναν στόχο που εργάζεστε .

Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η τάση να είστε υπερβολικά προσεκτικοί σε σημείο που να κολλάτε στο στάδιο του σχεδιασμού και να μην κάνετε πράξεις. Ή, μπορεί να προσπαθήσετε να βιαστείτε στη φάση της παραγωγής προτού διαμορφωθούν πλήρως τα σχέδιά σας. Αυτή η διέλευση λειτουργεί καλύτερα όταν αυτές οι περιοχές εξισορροπούνται.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

10 Ιανουαρίου Ήλιος Τετράγωνο  Βόρειος Σεληνιακός Δεσμός .

Όταν ο Ήλιος τετραγωνίζει τους Σεληνιακούς Δεσμούς, η αίσθηση του σκοπού και της ταυτότητάς σας φαίνεται να έρχεται σε σύγκρουση με τα μαθήματα που πρέπει να μάθετε στη ζωή. Μπορεί να αισθάνεστε ότι είστε αναγκασμένοι να κάνετε μια παράκαμψη ,αντί για την ευθεία διαδρομή σας προς τον προορισμό σας (όποιος κι αν είναι αυτός).

Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν βάρος , αλλά αν κοιτάξετε βαθύτερα την κατάσταση (ή πιθανώς εκ των υστέρων),  θα διαπιστώσετε ότι πως τα οφέλη που αποκομίσατε σε αυτή την παράκαμψη είναι μεγαλύτερα και θα τα είχατε χάσει αν δεν είχατε εκτραπεί από την αρχική σας πορεία.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Εναλλακτικά, μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με μια σύγκρουση ή ένα αγχωτικό δίλημμα στο οποίο συνήθως αντιστέκεστε . Αυτή μπορεί να είναι μια ευκαιρία να εξερευνήσετε ένα βαθύτερο επίπεδο των συναισθημάτων σας.

Ίσως πίσω από την αντίδρασή σας να κρύβεται φόβος ή δυσαρέσκεια ή αδιαφορία. Αυτή είναι μια ευκαιρία να δοκιμάσετε μια διαφορετική προοπτική και να απαντήσετε με διαφορετικό τρόπο που μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την κατάσταση αντί απλώς να σας μπλοκάρει.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

dream

Το καρμα μας οδηγεί : 10 Ιανουαρίου Ήλιος Τετράγωνο  Βόρειος Σεληνιακός Δεσμός .

Όταν ο Ήλιος τετραγωνίζει τους Δεσμούς, μερικές φορές αποκαλείται “Ταλαντεύσεις της Σελήνης”, κάτι που είναι λίγο λανθασμένο. Η ίδια η Σελήνη δεν ταλαντεύεται ούτε καν αλληλεπιδρά απαραιτήτως άμεσα ούτε με τους Δεσμούς ούτε με τον Ήλιο.

Μάλλον, το κομμάτι της Σελήνης μας (το εσωτερικό, συναίσθημα, διαισθητικό, ευαίσθητο μέρος μας) μπορεί να φαίνεται  «ταλαντευόμενο» ή ασταθές όταν ο Ήλιος τετραγωνίζει τους Δεσμούς. Τα “Moon Wobble”  δημιουργούνται και εξαφανίζονται για έως και 10 ημέρες πριν και μετά την ακρίβεια του τετραγώνου Ήλιου-Δεσμών.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098