Το Καρμα προσφέρει μία ευκαιρία στην αληθινή αγάπη 16-17/10

krios-zvdia-astrology

Το Καρμα προσφέρει μία ευκαιρία στην αληθινή αγάπη 16-17/10 .

Το Καρμα προσφέρει : 16 Οκτωβρίου – Αφροδίτη τρίγωνο Χείρωνας .

Η θεραπεία και η εξισορρόπηση είναι δυνατές τώρα, ειδικά στους τομείς των σχέσεων, των οικονομικών, των πόρων και των αξιών.

Τυχόν προβλήματα που επιμένουν σ’ αυτούς τους τομείς τελευταία θα ωφεληθούν από την εισροή βοηθητικών και θεραπευτικών πόρων.

zodia-taro-45

Οι σχέσεις και οι αλληλεπιδράσεις κάθε είδους θα είναι καλύτερες, αφού θα δείτε ευκολότερα την ομορφιά και την αξία των άλλων που συνήθως δεν σας αρέσουν. Οι διαπραγματεύσεις και οι στρατηγικές προσπάθειες για την επίλυση των συγκρούσεων μπορεί να κυλήσουν ομαλά, ειδικά όταν εξισορροπείτε τα αποτελέσματα προς το συμφέρον του καθενός.

Μπορεί επίσης να είστε σε θέση να προσελκύσετε ό, τι χρειάζεστε για να επουλωθούν οι πληγές σας (σωματικές, ψυχολογικές, πνευματικές κ.λπ.). Μπορεί τώρα να σας είναι λίγο πιο εύκολο να αποδεχτείτε αυτό που δεν μπορείτε να αλλάξετε, ενώ προοδεύετε…. με αυτά που μπορείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

17 Οκτωβρίου – Ανάδρομος Ερμής εξάγωνο Αφροδίτη (10:21 μ. Ζυγού/Τοξότη)

Υπάρχει πιθανότητα να επωφεληθείτε από τις κοινωνικές συνδέσεις, τη διπλωματική επικοινωνία και την ευαισθητοποίηση κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, αν και απαιτείται κάποια προσπάθεια για να συμβεί αυτό.

Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να διαπραγματευτείτε συμβάσεις και άλλες συμφωνίες, ειδικά αν εστιάζετε συνειδητά στην επίτευξη ισορροπίας με τον ομόλογό σας, τον εταίρο ή τον αντίπαλο που έχει ως αποτέλεσμα μια νικηφόρα κατάσταση για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να εκτιμήσετε και να εκφράσετε την ομορφιά, την ευχαρίστηση και τον αισθησιασμό.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία HAL 15-30/10 Ερωτικές αλήθειες

zwdia-66

Αν υπάρχει κάποιος στη ζωή σας με τον οποίο θέλετε να πλησιάσετε, προσπαθήστε να μιλήσετε απαλά και να ακούσετε δεκτικά, κάτι που μπορεί να είναι το κλειδί που ανοίγει την πόρτα για μια αρμονική αλληλεπίδραση.

Οι δημιουργικές ιδέες μπορούν επίσης να βρουν έκφραση, αν εφαρμόσετε τη συνειδητή σας επίγνωση για να τις εστιάσετε. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι μια τάση χειραγώγησης για να πετύχετε ένα πλεονέκτημα, το οποίο μπορεί να γίνει από εσάς ή για εσάς. Διατηρήστε την επικοινωνία ξεκάθαρη και απλή . Βρείτε διπλωματικούς τρόπους για να αντιμετωπίσετε τη χειραγώγηση, αν αισθανθείτε ότι συμβαίνει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA