Το μαγικό κλειδί για την ευτυχία σας 26/01-19/02

afroditi-ixtheis-zvdia

Το μαγικό κλειδί για την ευτυχία σας 26/01-19/02 .

Το μαγικό κλειδί : Αφροδίτη στους Ιχθύες 26/01-19/02  .

Κριός .

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες μπορεί να επιθυμεί περισσότερη συναισθηματική σύνδεση και οικειότητα στις σχέσεις για εσάς. Αυτή η διέλευση μπορεί επίσης να εμπνεύσει μια μεγαλύτερη εκτίμηση για τις τέχνες και την επιθυμία να εκφραστεί δημιουργικά. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας και οδηγήστε με την καρδιά σας κατά τη διάρκεια αυτής της συναρπαστικής διέλευσης.

zodia-taro-45

 

Ταύρος

Για όσους έχουν τον ήλιο τους στον Ταύρο, η Αφροδίτη στους Ιχθύες μπορεί να φέρει την ανάγκη για περισσότερη ρομαντισμό και τρυφερότητα στις σχέσεις. Αυτή η διέλευση μπορεί επίσης να εμπνεύσει μια μεγαλύτερη εκτίμηση για την ομορφιά και την επιθυμία να δημιουργηθεί ένα άνετο και αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι.

 

Δίδυμοι

Για τους Δίδυμους, η Αφροδίτη στους Ιχθύες μπορεί να επιθυμεί περισσότερο βάθος και συναισθηματική σύνδεση στις σχέσεις. Αυτή η διαμετακόμιση μπορεί επίσης να εμπνεύσει μια μεγαλύτερη εκτίμηση για τη λογοτεχνία και τις τέχνες και την επιθυμία να εκφραστεί δημιουργικά μέσω γραφής ή άλλων μέσων.

Η προσωπικότητά σας είναι ήδη γοητευτική, Δίδυμοι, αλλά οι γύρω σας μπορούν πραγματικά να αισθανθούν και να βιώσουν τον μαγνητισμό σας κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Έτσι, μην κρατάτε τον εαυτό σας ή τη δημιουργικότητά σας πίσω. Ρίξτε τον εαυτό σας στα δημιουργικά σας έργα με αίσθηση πάθους, αποφασιστικότητας και πίστης στον εαυτό σας.

zodia-astra-tarot

Το μαγικό κλειδί για την ευτυχία σας 26/01019/02 .

Καρκίνος

Η φαντασία σας είναι ακόμα πιο ισχυρή, ενώ η Αφροδίτη διέρχεται από τους Ιχθύες, σας ενθαρρύνει να ονειρευτείτε και να φανταστείτε για τον σύντροφο, το ρομαντισμό και τις εμπειρίες που θέλετε στη ζωή. Έχετε μάθει πολλά κατά το παρελθόν έτος και ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες.

Αφήστε τη φαντασία σας να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία και να χρησιμοποιήσει τη δημιουργικότητά σας σε όλη αυτή τη διέλευση . Η εμπλοκή αυτού του μέρους του εαυτού σας, επιτρέποντας στις εσωτερικές σας φαντασιώσεις να εμπλουτίσετε τα έργα σας με ενθουσιασμό, θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τι σας φέρνει πάθος, πράγμα που σας κάνει να ερωτευτείτε με τη ζωή ξανά. Μπορεί να βρείτε το κλειδί για την ευτυχία σας!

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Λέων

Έχετε κάνει κάποιες αλλαγές το τελευταίο έτος, Λέων, αλλά η διασκέδαση δεν έχει τελειώσει. Το ταξίδι του μετασχηματισμού σας μόλις αρχίζει και βρίσκει δυναμική καθώς η Αφροδίτη κινείται στους Ιχθύες. Μην αποφεύγετε αυτά τα βαρύτερα θέματα, αλλά αγκαλιάστε τα και βρείτε έναν τρόπο να τα ενσωματώσετε στη ζωή σας.

Οι μεταφυσικές πρακτικές, όπως οι αναγνώσεις ταρώ και αστρολογίας, θα παρέχουν βαθύτερη διορατικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, βοηθώντας σας να κατανοήσετε μερικές από τις πιο μυστηριώδεις πτυχές των μετασχηματιστικών εμπειριών. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε οποιαδήποτε μηνύματα που λαμβάνετε από το σύμπαν τον επόμενο μήνα .

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 27-29/01 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

zodia-0988

Παρθένος

Η καρδιά σας είναι γεμάτη με αγάπη αυτή τη στιγμή και οι συνεργασίες σας πρόκειται να ευδοκιμήσουν. Αυτές οι συνεργασίες μπορεί να περιλαμβάνουν συναδέλφους, επιχειρηματικούς εταίρους, ρομαντικούς εταίρους και φίλους. Η Αφροδίτη και οι Ιχθύες ψεκάζουν λίγο μαγική σκόνη πάνω από όλα αυτά. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να απολαύσετε αυτά τα αγαπημένα συναισθήματα και να μοιραστείτε την αγάπη σας .

Ανοίξτε την καρδιά σας και αφήστε την αγάπη να ανθίσει αυτή τη στιγμή. Κρατώντας τα συναισθήματά σας πίσω θα οδηγήσει μόνο σε σύγχυση ή ένταση αργότερα – ήρθε η ώρα να ανοίξετε και να αφήσετε τους άλλους να μπουν μέσα. Εμπιστευθείτε το σύμπαν και προσπαθήστε να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας ότι οι συνεργασίες είναι ένα κρίσιμο μέρος της ζωής. Όντας ευάλωτος σε αυτές τις εταιρικές σχέσεις θα οδηγήσει σε βαθύτερους δεσμούς και αυξημένη κατανόηση .

μελλοντολόγος

Ζυγός

Ήρθε η ώρα να αγκαλιάσετε τις ρουτίνες της φροντίδας του εαυτού σας, να ζήσετε ή να δημιουργήσετε νέες για αυτό το νέο έτος! Έχετε φροντίσει το σώμα σας να ξεκουραστεί, να ισορροπήσει , να ασκηθεί ; Όλοι χαλαρώνουμε από τις ανάγκες μας για την υγεία από καιρό σε καιρό, αλλά τώρα καλείστε να εξετάσετε και τη δημιουργικότητά σας.

Όταν το σώμα σας είναι ενεργοποιημένο, αισθάνεστε πιο ευφάνταστοι και πιο δημιουργικοί και τα ταλέντα σας μπορούν να ανθίσουν πλήρως. Αυτή η διέλευση είναι εδώ για να σας υπενθυμίσει ότι η φροντίδα του εαυτού σας σωματικά και συναισθηματικά θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή σας, καθώς θα είστε σε θέση να εστιάσετε περισσότερο σε όλα τα μικρά πράγματα που σας φέρνουν μεγάλη χαρά.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Το μαγικό κλειδί για την ευτυχία σας 26/01019/02 .

Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να απολαύσετε, επειδή αυτή η διέλευση ενεργοποιεί όλες τις πτυχές που σας προσφέρουν χαρά. Έχετε δουλέψει σκληρά κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους και τώρα ήρθε η ώρα να κάνετε χώρο για τις δραστηριότητες και τις εμπειρίες που σας υπενθυμίζουν γιατί η ζωή είναι τόσο όμορφη . Τι έχετε παραμελήσει;

Σπάστε την καθημερινότητα και κάντε χώρο για τα πράγματα που σας φέρνουν ευχαρίστηση, δημιουργείστε μια άμεση γραμμή μεταξύ του εαυτού σας και του σύμπαντος – έναν αυτοκινητόδρομο ευχαρίστησης,  που θέλει να σας φέρει ακόμα περισσότερη ευτυχία.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 27-29/01 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

zodia-taro-45

Τοξότης

Η αγάπη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση μπορεί να σας χτυπήσει διαφορετικά, Τοξότες. Και ενώ αυτό μπορεί να λειτουργήσει ως υπενθύμιση για να αγκαλιάσετε και να εκτιμήσετε την οικογένεια σας, μπορεί επίσης να χρησιμεύσει για να σας υπενθυμίσει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας οικογένεια σε αυτή τη ζωή, είτε πρόκειται για φίλους, συναδέλφους ή ρομαντικό συνεργάτη σας – ή ακόμα και το κατοικίδιο ζώο σας !

Η οικογένεια είναι ο σκοπός μας  και το σύστημα υποστήριξης μας για τα δύσκολα που έρχονται στη ζωή μας. Έτσι, αφιερώστε χρόνο για να εξετάσετε την οικογένειά σας, να καθορίσετε ποιος αισθάνεται σαν οικογένεια για σας και βεβαιωθείτε ότι τους εκτιμάτε. Η έκφραση του θαυμασμού και της εκτίμησής σας θα εμβαθύνει και θα ενισχύσει αυτούς τους κρίσιμους δεσμούς.

zwdia-tarw-zodia-19Αιγόκερως

Αιγόκερως, ήρθε η ώρα να μιλήσετε και να είστε ειλικρινείς για τα συναισθήματά σας. Δεν είναι ότι αποφεύγετε την αλήθεια όταν πρόκειται για τα συναισθήματά σας.

Είναι ότι τείνετε να αποφύγετε εντελώς τη συζήτηση. Αλλά αυτή η διέλευση σας παροτρύνει να αφεθείτε, να είστε ευάλωτοι και να αφήσετε κάποιον άλλο να δημιουργήσει συμβιωτικές, γνήσιες συνδέσεις.

Είτε είστε ανύπαντροι είτε δεσμευμένοι, η ειλικρινής και ανοιχτή στάση για τα ρομαντικά σας συναισθήματα είναι απαραίτητη.

Εάν είστε ερωτευμένοι με κάποιον, τώρα είναι η ώρα να τους ενημερώσετε πώς αισθάνεστε. Ή αν έχετε κρατήσει κάτι κρυφό μέσα στη σχέση σας, ήρθε η ώρα να ανοίξετε τα χαρτιά σας και να εμπιστευτείτε τη διαδικασία .

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Υδροχόος

Οι δεξιότητες εκδήλωσής σας βρίσκονται σε αυτό το σημείο, που  η Αφροδίτη περνάει από του Ιχθύες, Υδροχόοι. Αλλά είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ο πλούτος είναι αυτό που μετράει για εσάς, είτε πρόκειται για οικονομικό πλούτο, για αφθονία στην αγάπη ή και τα δύο. Ήρθε η ώρα να επενδύσετε κάθε πτυχή της ζωής, της καριέρας σας και της ρομαντικής ζωής με δημιουργικό πάθος και φαντασία.

Δοκιμάστε μια νέα προσέγγιση για την εργασία σας ή σκεφτείτε δημιουργικές νέες δραστηριότητες που μπορείτε να συμμετάσχετε εσείς και ο σύντροφός σας. Βρίσκοντας έναν τρόπο να φέρετε το πάθος, πίσω στη ζωή σας θα βάλετε μια λεπτή σκόνη θαύματος σε κάθε επίπεδο. Αλλά για να εμπλακείτε σε αυτό το θαύμα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας .

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 26-28/01 Αλήθειες και ψέματα στην επιφάνεια .

chartomantia-098

Ιχθύες

Ενώ αυτή η διέλευση λαμβάνει χώρα στο ρομαντικό σας ζώδιο, σας ζητά να βάλετε περισσότερη αγάπη για τον εαυτό σας  αυτή τη στιγμή. Έχετε ασκήσει τις θετικές σας επιβεβαιώσεις; Η εστίαση σε δραστηριότητες που σας κάνουν να αισθάνεστε πιο σίγουροι για τα ταλέντα και το πνεύμα σας θα σας βοηθήσουν να μετακινηθείτε πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σας τώρα.

Μπορεί να αισθάνεστε ότι η ζωή είναι απλά πάρα πολύ γεμάτη, αλλά είναι σημαντικό να βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, ενώ η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας. Η τροφή στις ανάγκες σας και η ανύψωση των δονήσεων σας θα εξασφαλίσουν ότι τυχόν ρομαντικές προσπάθειες που βιώνετε αυτή τη στιγμή είναι όσο το δυνατόν πιο επιτυχημένες και όμορφες.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera