Το ξεκαθάρισμα που θα διασφαλίσει τις σχέσεις 04-10/10

didaskalia-planitwn-afroditi

Το ξεκαθάρισμα που θα διασφαλίσει τις σχέσεις 04-10/10 .

Το ξεκαθάρισμα : Η ζωή είναι μια πράξη εξισορρόπησης αυτή την Τετάρτη στις 6 Οκτωβρίου, καθώς η μοναδική νέα σελήνη στον Ζυγό μας υπενθυμίζει, πως πρέπει να ζυγίζουμε και τις δύο πλευρές.. σε όλα. Ειρήνη, αγάπη και αρμονία! Κανονικά, θα είχαμε και τα τρία σ’ αυτή τη φάση της σελήνης.

Όμως με τον μαχητικό Άρη στο Ζυγό να πιλοτάρει αυτή την αποστολή στο φεγγάρι – μαζί με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό – η κλήση είναι διαφορετική φέτος.

Αντί να διατηρήσουμε την ειρήνη, θα αγωνιστούμε για τη δικαιοσύνη. Μερικές φορές απαιτείται μια ισχυρή στάση για να ενημερώσετε τους άλλους να μην τα βάζουν μαζί σας.

zodia-taro-45

Πού πρέπει να ορίσετε ξεκάθαρα όρια και να τα γνωστοποιήσετε στους άλλους ? Αν και μπορεί να φαίνεται σκληρό, ταυτόχρονα θα ξεκαθαρίσει και θα διασφαλίσει τις σχέσεις σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει πραγματικά υπόψη το πλήρες φάσμα των ιδανικών σας, πριν ξεκινήσετε να υπερασπίζεστε τον σκοπό σας! Όπως επίσης… και το αν παίρνετε τα δεδομένα σας, από αξιόπιστη πηγή.

Αν δυσκολευόμασταν να καταλάβουμε ποιες πληροφορίες έπρεπε να εμπιστευτούμε τους τελευταίους πέντε μήνες, ρίξτε μερικές ευθύνες, στον Πλούτωνα. Ο μυστικοπαθής πλανήτης είναι ανάδρομος από τις 27 Απριλίου – ένα ετήσιο συμβάν, που μπορεί να κρύψει τα γεγονότα και να αυξήσει την παράνοια. Όμως, ώρες πριν έρθει η νέα σελήνη, ο νάνος πλανήτης ξυπνά από την ανάδρομή του και αρχίζει να σηκώνει το πέπλο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Το ξεκαθάρισμα που θα διασφαλίσει τις σχέσεις 03-09/10 .

Ο Πλούτωνας σε ορθή πορεία, εξακολουθεί να κρατά ορισμένες πληροφορίες κλειδωμένες. Ωστόσο, η παραπληροφόρηση γύρω από τα πάντα – από τα εμβόλια μέχρι τις εκλογές σε κάποια κράτη… – σύντομα θα ξεκαθαρίσει. Ο πλανήτης των βρώμικων συναλλαγών, βρίσκεται στον Αιγόκερω από το 2008 μέχρι το 2024 – το ζώδιο που κυβερνά τις εταιρείες, τις κυβερνήσεις και την οικονομία.

Σκανδαλώδεις σχέσεις μεταξύ εταιρειών, πολιτικών και μυστικών συμφωνιών, θα έρθουν στο φως καθώς η εβδομάδα προχωρά. Η αναδρομή του Πλούτωνα μπορεί να έχει αφήσει και μερικούς από εμάς κολλημένους σε πιο θυελλώδεις σκέψεις. Καθώς ο νάνος πλανήτης είναι σε ορθή κίνηση για τους επόμενους επτά μήνες, τα κίνητρα που μπορούν να μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε σκληρά σημεία προσκόλλησης, εθιστικές τάσεις και ψυχαναγκαστικές συμπεριφορές….επιστρέφουν!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G 05-15/10  Ερωτικές παράλληλες διαδρομές

zodia-astra-tarot

Ενώ μπορεί να μην είμαστε σε θέση να ταξιδέψουμε στον κόσμο, οι διαπολιτισμικές συνδέσεις είναι σίγουρο ότι θα ζεσταθούν από την Πέμπτη, καθώς η ζωηρή επιρροή της Αφροδίτης στον Τοξότη ως τις 5 Νοεμβρίου, έχει σχέση με τις μακρινές σχέσεις. Κανονικά αυτός ο κύκλος της Αφροδίτης είναι ιδανικός για ρομαντικές αποδράσεις ή ευχάριστα ταξίδια με φίλους.

Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να ταξιδέψετε μακριά, η παραμονή σε ένα μέρος μικρής απόστασης, μπορεί να δημιουργήσει, μια ερωτική αλλαγή σκηνικού. Με τον πλανήτη που μιλάει γλυκά σ’ αυτό το διαβόητα πικρό ζώδιο, το να είστε αληθινοί… μπορεί να είναι πραγματικά αφροδισιακό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Το ξεκαθάρισμα που θα διασφαλίσει τις σχέσεις 03-09/10 .

Αλλά μαλακώστε το χτύπημα του σφυριού σας για την αλήθεια, ώστε να φανείτε επιβλητικοί κι όχι επιθετικοί – ειδικά όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος μέχρι τις 18 Οκτωβρίου. Αν τα φιλόδοξα σχέδια σκάλωσαν τους τελευταίους πέντε μήνες, μην εγκαταλείπετε την ελπίδα! Το αστρολογικό εμπάργκο άρει αυτήν την Κυριακή στις 10 Οκτωβρίου, καθώς ο αριστοτεχνικός Κρόνος σηκώνεται από την ανάδρομη υπνηλία του, που ξεκίνησε στις 23 Μαΐου.

Ο δακτυλιοειδής επόπτης, έχει σταθμεύσει στον Υδροχόο από τις 17 Δεκεμβρίου του 2020 – το ζώδιο της ομαδικής εργασίας, του ανθρωπισμού και της τεχνολογίας. Από τις ριζοσπαστικές ομάδες που ξεπερνούν τις δημοκρατίες μέχρι τις κακόβουλες λογισμικές επιθέσεις σε μεγάλες βιομηχανίες, είδαμε το μερίδιό μας στις προκλήσεις του Κρόνου φέτος. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπό την επιρροή του Υδροχόου, δημιούργησαν μεγάλες διαιρέσεις στην καθημερινότητά μας, καθώς υπάρχει πόλωση στους ανθρώπους: από τα δικαιώματα αναπαραγωγής και τις εντολές μάσκας και εμβολίου… μέχρι την πραγματικότητα της κλιματικής αλλαγής.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G 05-15/10  Ερωτικές παράλληλες διαδρομές

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το ξεκαθαρισμα που θα διασφαλίσει τις σχέσεις 03-09/10 .

Περισσότερο από ποτέ, τα ανθρώπινα όντα πρέπει να συνεργαστούν. Κι όμως… η τάση του Υδροχόου να επαναστατεί ενάντια στον «έλεγχο» καθιστά αυτόν τον κύκλο του Κρόνου εξαιρετικά δύσκολο.

Για άλλη μια φορά, το μέλλον της ανθρωπότητας βρίσκεται σε ισορροπία καθώς οι άνθρωποι αναζητούν, κοινό έδαφος.

Εδώ ελπίζουμε ότι η ορθή πορεία του Κρόνου, θα επαναφέρει την κοινή λογική…στην εξίσωση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66