Το παρελθόν είναι εγκλωβισμένο στο μέλλον 18-19/12

agapiste-ton-eayto-sas

Το παρελθόν είναι εγκλωβισμένο στο μέλλον 18-19/12 .

Το παρελθόν : Πολλά συμβαίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο και το πιο προφανές, είναι η Πανσέληνος των Διδύμων.

Υπάρχει λιγότερο μυστήριο στον αντίκτυπο αυτής της Πανσελήνου σε σχέση με τις προηγούμενες δύο (οι οποίες ήταν εκλείψεις που αφορούσαν τον Ποσειδώνα).

Κυνηγούσαμε πολλά θέματα και δεν ξέραμε πού να επενδύσουμε. Με τη συγκεκριμένη, μπορεί να μην ξέρουμε ακόμα πού να επενδύσουμε τα χρήματά μας (μεταφορικά ή κυριολεκτικά), αλλά μπορούμε να εξαλείψουμε μερικές από τις επιλογές μας.

zodia-taro-45

Όπως πάντα αν κάποιες πόρτες κλείσουν μπορούμε να επικεντρωθούμε καταβάλλοντας περισσότερη ενέργεια, σ’ αυτές που παραμένουν ανοιχτές ή που θα ανοίξουν στο παρόν και το μέλλον. Το θέμα στο οποίο πρέπει να εστιάσουμε είναι.. πως ενώ προσπαθούμε να είμαστε έξυπνοι, δεν είμαστε τόσο έξυπνοι ώστε να μπορούμε να αναλύσουμε τις πολλαπλές επιλογές μας. Περιορίζουμε την εστίασή μας σε ευκαιρίες που έχουν μεγαλύτερη σημασία για εμάς!

Σ’ αυτές από τις οποίες μπορούμε να απολαύσουμε τα οφέλη τους. Πρέπει να εξαλείψουμε τέτοιου είδους επιλογές για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε προς τον στόχο μας με σιγουριά. Για να μπορέσουμε να αναλάβουμε δράση, γρήγορα και με σύνεση (με έναν Άρη στον Τοξότη, που κυβερνά ο Δίας). Η πανσέληνος του Σαββάτου τριγωνίζει τον Δία στον Υδροχόο.

zodia-zvdia-22

Το παρελθόν είναι εγκλωβισμένο στο μέλλον 18-19/12 .

Ο Ήλιος του Τοξότη κάνει εξάγωνο με τον Δία. Ο κυβερνήτης του ζωδίου της Σελήνης Ερμής, βρίσκεται στον Αιγόκερω σε τετράγωνο ακριβείας με τον Χείρωνα και σε μακροπρόθεσμο τρίγωνο με τον Ουρανό. Ο κυβερνήτης του Αιγόκερω Κρόνος, κάνει εξάγωνο με τον Χείρωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό (κυβερνήτης του Υδροχόου όπου τώρα κατοικοεδρεύει ο Κρόνος).

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία την Κυριακή, μας δίνει την ευκαιρία να σχεδιάσουμε μια πορεία που δεν είναι καλή μόνο για εμάς, αλλά για όλους. Είναι μια αξιοσημείωτη διαδικασία! Η πανσέληνος και οι μυριάδες συνδέσεις της με τον Ερμή και τον Δία δείχνουν πού μπορούμε να εξαλείψουμε ξένα «νήματα», παρατάξεις κι ερωτήσεις. Η ανάγκη να εμμένουμε σε λεπτομέρειες και δυνατότητες που δεν είναι πλέον σχετικές με την εκάστοτε εργασία, είναι φορτική… και καταναλώνουμε πόρους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Το παρελθόν είναι εγκλωβισμένο στο μέλλον 18-19/12 .

Δώστε προσοχή λοιπόν στα μεγαλύτερα κομμάτια που έχουν προκύψει και αφαιρέστε τα υπολείμματα. Ό,τι έχει νόημα… έχει νόημα σε μεγαλύτερη κλίμακα. Ορισμένες πληροφορίες αποδείχτηκαν παραπλανητικές ή όχι τόσο σημαντικές όσο φαίνονταν στην αρχή – ή έδωσαν τη θέση τους σε κάτι άλλο. Για παράδειγμα, ορισμένες αισθήσεις εφιστούν την προσοχή μας σε μια ένδειξη! Μόλις ακολουθήσουμε αυτή την ένδειξη… έχει αυτόματα εξυπηρετήσει το σκοπό της και δεν χρειάζεται να την κρατήσουμε.

Μην είστε συλλέκτης ενδείξεων. Η ουσία τους αποθηκεύεται στην μακρά ιστορία, έτσι δεν χάνετε κάτι που χρειάζεστε. Δεν χάνετε κάτι από τον εαυτό σας ή την ιστορία σας, αν αφήσετε το παρελθόν και αναλάβετε το μέλλον. Όλα τα στοιχεία του παρελθόντος που έχουν σημασία είναι εγκλωβισμένα στην ιστορία του μέλλοντος. Δεν χρειάζεται να τα θρηνήσουμε…. γιατί συμβάλλουν στη χαρά του μέλλοντος!

Τα φύλλα που πέφτουν, αυτά που βρήκαμε τόσο όμορφα την άνοιξη και το καλοκαίρι… αν κοιτάξετε πιο προσεκτικά, θα δείτε ότι το μοτίβο τους αντανακλά τη δομή του δέντρου. Ευχαριστήστε τα και αφήστε τα να φύγουν. Τα νέα φύλλα που θα φυτρώσουν, θα προέρχονται από το δέντρο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 18-19/12 Πρόταση δέσμευσης – Νέα δουλειά

μελλοντολόγος

Το παρελθόν είναι εγκλωβισμένο στο μέλλον 18-19/12 .

Τα ζωντανά φύλλα τάιζαν το δέντρο. Τα πεσμένα φύλλα γονιμοποιούν το δέντρο. Εμείς είμαστε το δέντρο. Βελτιώνουμε τα συστήματά μας, εξαλείφουμε τα υπολείμματα έτσι ώστε να μπορούμε να λειτουργήσουμε σε μια ανοδική σπείρα: Εμπρός και προς τα πάνω, καλύτερα και πιο γρήγορα. Αποκτάμε μεγαλύτερη εμπειρία, στο να γίνουμε αυτό που είμαστε. Επίσης αυτό το Σαββατοκύριακο, νωρίς το πρωί της Κυριακής, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω γυρίζει ανάδρομη.

Θα επιστρέψουμε σ’ αυτό που επιθυμούμε και στις αξίες μας. Κι εξαιτίας του ότι βρίσκεται στον Αιγόκερω, θα επενδύσουμε και θα οικοδομήσουμε. Η βάση από την οποία ζούμε κι αγαπάμε.

Θα υπάρξουν κάποιες δοκιμασίες αλλά μην τις φοβάστε – αν και ο Αιγόκερως μερικές φορές φοβάται. Η σταθερή διαρθρωτική αλλαγή, μας ωφελεί. Δεν θα χάσουμε ό,τι διαρκεί κι έχει αξία για εμάς. Εμπιστευτείτε τη διαδικασία. Είστε μέρος αυτής της διαδικασίας και δεν θα προδώσετε τον εαυτό σας. Αυτή η ανάδρομη περίοδος είναι αργή και μεθοδική και πρόκειται να επωφεληθούμε μακροπρόθεσμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Το παρελθον είναι εγκλωβισμένο στο μέλλον 18-19/12 .

Το βράδυ της Παρασκευής, η Σελήνη των Διδύμων αντιτίθεται στον αστεροειδή Εστία στον Τοξότη. Αυτή η στιγμή σημαδεύεται με μια αφοσίωση που είναι κινητική…ευμετάβλητη! Γίνεται αυτό που χρειαζόμαστε να είναι. Λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο αντικατοπτρίζοντας αυτά που αισθανόμαστε και σκεφτόμαστε, αυτά που ακολουθούμε κι αυτά που απορρίπτουμε. Το βράδυ του Σαββάτου, ο Ερμής τετραγωνίζει τον Χείρωνα και η Σελήνη των Διδύμων κάνει χιαστί με τον Πλούτωνα.

Υπάρχει λίγη θλίψη εδώ…ο φόβος της απώλειας – όχι πραγματικής απώλειας. Να θυμάστε πως καμία από τις επενδύσεις μας δεν έχει χαθεί. Όλα τακτοποιούνται καθώς νιώθουμε το μέλλον, στην αντίθεση της πανσελήνου με το τρίγωνο Ήλιου /Δία. Ό,τι ταιριάζει στα πιο αληθινά μας σχέδια, μένει μέσα μας. Ανοίξτε την καρδιά σας, ζήστε την ευκαιρία να γίνετε μεγαλύτεροι από ό,τι ήσασταν.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 18-19/12 Πρόταση δέσμευσης – Νέα δουλειά

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Το παρελθον είναι εγκλωβισμένο στο μέλλον 18-19/12 .

Είστε πολύ περισσότερα από όσα έχετε αφήσει τον εαυτό σας να είναι. Την Κυριακή, η Nέα Σελήνη του Καρκίνου (η δική της κυριαρχία) είναι ακόμα πλήρης. Πλήρης σε συναίσθημα, αίσθημα, ουσία. Κατευθύνεται σε ένα Τ-τετράγωνο με το περασμένο τετράγωνο ακριβείας Ερμή/Χείρωνα.

Η νοσταλγία είναι ένα συναίσθημα που έχει μια αιχμή πόνου, αλλά είναι εντελώς ευχάριστο. Η νοσταλγία είναι κάτι υγιές όπου μπορείτε να χαρείτε τα άβολα συναισθήματά σας σήμερα. Αφήστε τα συναισθήματα να κυλήσουν μέσα στο σώμα σας. Νιώστε τα!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία