Το Παρελθόν επανέρχεται για να γιορτάσει μαζί μας – Ανάδρομος Ερμής

zwdio-ixtheis-afroditi

Το Παρελθόν επανέρχεται για να γιορτάσει μαζί μας .

Το Παρελθόν επανέρχεται : Ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω 29 Δεκεμβρίου – 18 Ιανουαρίου .

Ο ανάδρομος Ερμής σχετίζεται με το παρελθόν με πράγματα και άτομα που γνωρίσαμε ή έχουμε εμπλακεί. Συχνά επανασυνδεόμαστε με φίλους, πελάτες ή ακόμα και ρομαντικούς συνεργάτες.

Όταν ο Ερμής κάνει ανάδρομη κίνηση, ο εξοπλισμός μας τείνει να χαλάει είτε πρόκειται για καφετιέρα είτε για αυτοκίνητο.

zodia-taro-45

Οι συναντήσεις ακυρώνονται, αλλάζουν ή τίθενται σε αναμονή. Οι άνθρωποι συχνά παρεξηγούν ο ένας τον άλλον, εμφανίζεται σύγχυση ή έλλειψη σαφήνειας .

Όλοι οι ανάδρομοι κύκλοι του Ερμή έχουν κοινά θετικά. Μια υπέροχη πτυχή του Ανάδρομου Ερμή είναι ο τρόπος με τον οποίο μας βοηθάει να κάνουμε κύκλους πίσω και να ολοκληρώσουμε πράγματα που ξεκινήσαμε αλλά στη συνέχεια ξεχάσαμε ή αγνοήσαμε.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Το Παρελθόν επανέρχεται για να γιορτάσει μαζί μας .

Ο Ερμής φέρνει την επικοινωνία στο προσκήνιο και μας βοηθά να δυναμώσουμε τις σχέσεις μας. Ο Ανάδρομος Ερμής φωτίζει επίσης τα φώτα της δημοσιότητας στη γλώσσα και τα πνευματικά έργα.

Το μάντρα του Αιγόκερω είναι το χρησιμοποιώ, και με τον Ερμή εδώ, η γλώσσα είναι απλή και ρεαλιστική. Όσοι γεννιούνται με τον Ερμή στον Αιγόκερω είναι αποτελεσματικοί, συνοπτικοί επικοινωνούντες.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Αυτή η διέλευση αποσαφηνίζει επίσης τη σχέση μας με την εργασία, τα χρήματα και, γενικότερα, το πώς δομούμε τη ζωή μας. Ο Ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω μας ενθαρρύνει να είμαστε πιο πρακτικοί και οικονομικοί από κάθε άποψη.

Εάν χρειάζεται να γίνουν συζητήσεις, μπορεί να μην είναι πολύ ζεστές και ασαφείς. Το αρχέτυπο του Αιγόκερω είναι ένα άκαμπτο, περιορισμένο από ανέφικτα πρότυπα. Αλλά αν παρατηρήσετε προσεκτικά, θα δείτε τη βαθιά συναισθηματική, υγρή φύση του Αιγόκερω που κρύβεται κάτω από αυτόν τον γήινο φλοιό. Ο Αιγόκερως είναι ένα πλάσμα με μεγάλη σοφία και σκέψη.

κρυσταλλομαντεία

Το Παρελθον επανέρχεται για να γιορτάσει μαζί μας .

Θα δυσκολευτούμε να ξεκινήσουμε την επικοινωνία αυτή τη στιγμή. Μπορεί να αισθάνεστε κολλημένοι γενικά. Αυτό σίγουρα δεν είναι μια διέλευση που ευνοεί τη ροή. Κυβερνούμενος από τον Κρόνο, τον πιο σοβαρό πλανήτη του ηλιακού συστήματος, ο Αιγόκερως παλεύει με το τι σημαίνει να είσαι ελεύθερος στο εσωτερικό.

Η κατσίκα θέτει εξαιρετικά υψηλά πρότυπα για τον εαυτό και τους άλλους. Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τον Αιγόκερω είναι να ελαφρύνει και να συντονίζει τον εσωτερικό κριτικό εαυτό.

Ο καλύτερος –όχι, ο μόνος τρόπος– για να επιβιώσετε από αυτό το ανάδρομο είναι να υποχωρήσετε και να αφήσετε την φωνή της τελειομανίας  να ξεθωριάζει .. Κανείς δεν την χρειάζεται αυτή τη στιγμή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος