Το παρελθόν επιστρέφει και αποκαλύπτει

erwtikes-27314-ζωδια

Το παρελθόν επιστρέφει και αποκαλύπτει .

Το παρελθόν επιστρέφει : 14 Ιανουαρίου 2022: Ανάδρομος Ερμής .

Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος, για τις επόμενες τρεισήμισι περίπου εβδομάδες. Μια εβδομάδα πριν και μετά από τη σημερινή μέρα, ο Ερμής κινείται πολύ αργά ή σταματά (άρα είναι «στάσιμος» ή «κάνει σταθμό»).

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να βιώσετε ένταση, απογοήτευση, σύγχυση, παρεξηγήσεις ή να νιώθετε πως βαλτώνει η πρόοδός σας.

zodia-taro-45

Η περίοδος του ανάδρομου Ερμή είναι συνήθως καλή για να ξανασκεφτείτε, να επεξεργαστείτε και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, παρά για να ξεκινήσετε νέα εγχειρήματα. Είναι χαρακτηριστικό, πως αργότερα στον ανάδρομο κύκλο, εμφανίζονται νέες ιδέες και πληροφορίες που δεν είχατε προβλέψει.. κάτι που μπορεί να αλλάξει την όλη εικόνα.

Εξαιτίας αυτού, συνήθως συνιστάται να αποφεύγονται οι λήψεις οριστικών ή μόνιμων αποφάσεων (π.χ. υπογραφές συμβολαίων ή υλοποίηση νέων έργων), ακόμη και 2 εβδομάδες αφότου ο Ερμής γυρίσει ορθόδρομος. Ωστόσο, είναι μια εξαιρετική στιγμή για έρευνα και διερεύνηση ώστε να προετοιμαστείτε για σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες συνήθως είναι καλύτερα να αναβληθούν αρκετό διάστημα μετά την ορθόδρομη πορεία του Ερμή.

xartomanteia

Το παρελθόν επιστρέφει και αποκαλύπτει .

Εν τω μεταξύ όσο είναι ανάδρομος, να περιμένετε το απροσδόκητο και να αφήνετε επιπλέον χρόνο όταν σχεδιάζετε το πρόγραμμά σας (για να ελαχιστοποιήσετε τυχόν διαταραχές από καθυστερήσεις και επιπλοκές). Να είστε ευέλικτοι και μάθετε να αποδέχεστε τις όποιες παραξενιές. Είναι σύνηθες να αναγκάζεστε να προγραμματίζετε εκ νέου ραντεβού ή να επαναλαμβάνετε πράγματα, επειδή οι οδηγίες ή οι πληροφορίες χάθηκαν την πρώτη φορά.

Αξιοποιήστε περισσότερο το διαισθητικό, δημιουργικό, μη λογικό μυαλό σας, μέχρι ο Ερμής να γυρίσει ξανά σε ορθή πορεία. Εάν πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε κάτι σημαντικό που δεν μπορεί να αναβληθεί αυτή την περίοδο, μην εκπλαγείτε αν τελικά επαναλάβετε τα πράγματα. Μπορεί να σας βοηθήσει αν είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί τσεκάροντας δυο και τρεις φορές όσα κάνετε. Βέβαια ορισμένες από αυτές τις ατυχίες, δεν μπορούν να προβλεφθούν ή να προληφθούν!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Το παρελθόν επιστρέφει και αποκαλύπτει .

Γι’ αυτό μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας (ούτε με τους άλλους). Να θυμάστε πως στον Ερμή αρέσουν οι φάρσες – κι αυτή είναι η ώρα του παιχνιδιού γι’ αυτόν. Βοηθάει αν μάθετε να γελάτε μαζί του.

Ο Ερμής κάνει 3 περάσματα από τις ακόλουθες διελεύσεις κατά τη διάρκεια αυτού του ανάδρομου κύκλου:

Ερμής τετράγωνο Ουρανός – 24 Φεβρουαρίου

Ερμής σύνοδος Πλούτωνας – 30 Δεκεμβρίου 2021, 14 Ιανουαρίου, 11 Φεβρουαρίου

Ερμής τρίγωνο Βόρειος Δεσμός – 2 Ιανουαρίου, 26 Ιανουαρίου, 12 Φεβρουαρίου

Ερμής εξάγωνο Χείρωνας – 9 Ιανουαρίου, 18 Ιανουαρίου, 24 Φεβρουαρίου

Εδώ είναι οι βασικές ημερομηνίες αυτού του κύκλου του Ερμή:

29 Δεκεμβρίου 2021 (24:22 μ. Αιγόκερω): Ο Ερμής μπαίνει στη Σκιά

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 15-25/01 Νέοι Έρωτες και Παλιές Αγάπες

dream

07 Ιανουαρίου (06:13 μ. Υδροχόο) : Η μεγαλύτερη επιμήκυνση Ερμή-Ήλιου (ως βραδινό αστέρι)

14 Ιανουαρίου (10:20 μ. Υδροχόου): Ερμής στάσιμος ανάδρομος

23 Ιανουαρίου (03:22 μ. Υδροχόου) : Ανάδρομος Ερμής σύνοδος Ήλιος

4 Φεβρουαρίου (24:22 Αιγόκερως) : Ερμής στάσιμος ορθή πορεία:

16 Φεβρουαρίου (01:45 μ. Υδροχόου) : Μεγαλύτερη επιμήκυνση Ερμή-Ήλιου (ως πρωινό αστέρι):

24 Φεβρουαρίου (10:20 μ. Υδροχόου): Ο Ερμής φεύγει από τη Σκιά

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

16 Ιανουαρίου 2022: Ήλιος σύνοδος Πλούτωνας (26:26 μ. Αιγόκερω)

Η αίσθηση του σκοπού σας είναι πολύ ισχυρή αυτή τη στιγμή, καθώς είστε σε θέση να αξιοποιήσετε ένα βαθύτερο επίπεδο ενέργειας και αποφασιστικότητας. Η προσωπικότητά σας πιθανόν να είναι πιο δυναμική τώρα, κάτι υπέροχο αν χρειαστεί να κάνετε έντονη εντύπωση! Όχι όμως και τόσο σπουδαία σε καταστάσεις που απαιτούν λεπτότητα, ευγένεια ή διπλωματία.

Έχετε αυξημένη ικανότητα να βλέπετε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων, αν και μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο να το διατυπώσετε με τρόπο που να γίνει εύκολα αποδεκτός από τους άλλους. Αυτά που πληροφορείστε από άλλους, μπορούν επίσης να μπερδευτούν με τα δικά σας προσωπικά ζητήματα, καθιστώντας δύσκολο να ξεχωρίσετε πού σταματά το ένα… και πού αρχίζει το άλλο. Η παράνοια και η καχυποψία θα είναι ισχυρές.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 15-25/01 Νέοι Έρωτες και Παλιές Αγάπες

tarw-taro-xartomanteia

Μπορείτε να αποκαλύψετε μυστικά ή να μπείτε στον πυρήνα ασυνείδητων προτύπων (δικών σας και άλλων), αλλά είναι σημαντικό να είστε συνετοί ως προς το πώς ανταποκρίνεστε σ’ αυτή τη συνειδητοποίηση.

Έχετε την ικανότητα να πληγώνετε αλλά και να θεραπεύετε αυτή τη στιγμή! Επομένως ψάξτε σε βάθος τις καταστάσεις… απαλά, με επίγνωση και σεβασμό!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098