Το παρελθόν επιστρέφει και το απίθανο γίνεται πιθανό 27-28/04

panselinos-zwdio-ydroxoos

Το παρελθόν επιστρέφει και το απίθανο γίνεται πιθανό 27-28/04 .

Το παρελθόν επιστρέφει : Η ζωηρή Σελήνη του Τοξότη κατευθύνεται σε τρίγωνο με τον πρόσφατα άμεσο Ερμή στον Κριό… και σε τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύες.

Η διάθεση είναι ανεβασμένη – για καλό ή  για κακό. Αν είστε ευερέθιστοι, περιμένετε να εκνευριστείτε περισσότερο.

Αν όμως είστε ευδιάθετοι, κάντε σχέδια για να βγείτε έξω… ή να συμμετάσχετε σε συζητήσεις.

zodia-taro-45

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα εμφανιστούν εμπόδια σε όσους έχουν καλή διάθεση. Ωστόσο με τη σωστή νοοτροπία, ακόμη και τα εμπόδια θα μοιάζουν συναρπαστικά. Κάποιοι ικανοποιούνται απλά και μόνο ξεπερνώντας μια δυνατή πρόκληση – μετατρέποντας δηλαδή κάτι αρνητικό σε θετικό.

Αν δεν είστε απ’ αυτούς, γιατί δεν θέλετε να το αλλάξετε; Τώρα είναι η στιγμή που θα μπορούσατε πραγματικά να τα καταφέρετε. Όλο το Σαββατοκύριακο, η Αφροδίτη στις τελευταίες μοίρες του Κριού πλησιάζει σε τετράγωνο με τον πρώιμο Πλούτωνα στον Υδροχόο . Ο κυβερνήτης του Κριού Άρης, πλησιάζει τον κυβερνήτη των Ιχθύων Ποσειδώνα και οι δύο εγκατεστημένοι στο ζώδιο των Ιχθύων!

zodia-astra-tarot

Ζείτε το όνειρο τώρα!

Το να ζείτε το όνειρο όμως, σημαίνει να είστε προσεκτικοί με τις υπερβολές, γιατί το υπερβολικά καλό.. μπορεί να είναι τοξικό.

Άνθρωποι ή ομάδες ανθρώπων από το παρελθόν αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Προς το παρόν, είναι μια ενδιαφέρουσα αντίθεση αυτού που θέλατε τότε μ’ αυτό που επιθυμείτε τώρα…. καθώς και πώς αυτό θα μπορούσε να αλλάξει με βάση μια εντελώς διαφορετική δυναμική ή επιθυμία. Η σύνοδος Άρη/Ποσειδώνα μπορεί να ωθήσει κάποιον να κυνηγήσει το απίθανο, το αδύνατο ή το ανέφικτο, τυφλός απέναντι στις συνέπειες.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Όμως μπορεί επίσης να χρησιμεύσει σαν σημείο εισόδου για πειραματισμό, που λειτουργεί παρά τις πιθανότητες: η ώθηση να ακολουθήσετε τα όνειρά σας. Σε κάθε περίπτωση, η νοσταλγία μπορεί να είναι νόστιμη. Επομένως προσέξτε τι λαμβάνετε. Γενικότερα αυτό το διάστημα, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τις προκλήσεις του τι θέλουμε σαν άτομα έναντι της δύναμης των απαιτήσεων και των επιθυμιών της συλλογικότητας.

Ανεξάρτητα από τη δυσκολία, εξακολουθούμε να αναζητούμε το ιδανικό. Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη του Τοξότη τετραγωνίζει τη σύνοδο Άρη/ Ποσειδώνα και τριγωνίζει την Αφροδίτη στον Κριό. Μοιάζει με μια πονηρά προκλητική και απολαυστική διάθεση για υπέρβαση. Το πολύ δεν είναι ποτέ αρκετό. Θυμηθείτε λοιπόν τα όριά σας και μην προσπαθήσετε για το αδύνατο. Κατά τα άλλα… είναι απολαυστική αυτή η όψη!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Το παρελθόν επιστρέφει και το απίθανο γίνεται πιθανό 27-28/04

Το πρωί της Κυριακής η Σελήνη φεύγει από τον Τοξότη που κυβερνά ο Δίας, για τον εμποτισμένο από τον Κρόνο, Αιγόκερω. Όλη την ημέρα η Σελήνη κατευθύνεται σε τρίγωνο με τον Ήλιο στον Ταύρο και ο Άρης τελειοποιεί τη σύνδεσή του με τον Ποσειδώνα. Αντί για κατάθλιψη και μείωση της διάθεσής μας, μοιάζει περισσότερο με μια προσγείωση – του καλού είδους – στην πραγματικότητα.

Προσθέτει πρακτική σοφία στα παραμυθένια όνειρα, καθώς και σταθερές βάσεις για μια ρεαλιστική πορεία μπροστά. Ενεργείστε με αυτοπεποίθηση καθώς πλησιάζετε στ’ αστέρια! Ο Ερμής σε ορθή πορεία πλέον στον Κριό επιστρέφει σε σύνοδο με τον Χείρωνα ενώ η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Ταύρου. Η περισυλλογή αναπτύσσεται προοδευτικά κι ένα αθώο φλερτ μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι μακροχρόνιο..… πολύ γρήγορα!

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tilefonikes-provlepsis