Το παρελθόν επιστρέφει με μία νέα αρχή 04-05/12

erwtikes-1314

Το παρελθόν επιστρέφει με μία νέα αρχή 04-05/12 .

Το παρελθόν επιστρέφει : Τώρα που ο Ποσειδώνας γύρισε σε ορθή πορεία, πιθανότατα όλοι μας θα επιστρέψουμε στο συνηθισμένο λήθαργο. Όπως συνέβη και με τις εκλείψεις, αυτό μπορεί να μαλακώσει την άφιξη οποιασδήποτε αλήθειας, που συνοδεύει τη Νέα Σελήνη του Τοξότη.

Θα εξακολουθεί να είναι εκρηκτική, αλλά λίγο πιο φιλτραρισμένη. Το βράδυ της Παρασκευής, η Σελήνη του Τοξότη κατευθύνεται σε όψη χιαστί με τον Ουρανό στον Ταύρο, καθώς και σε σύνοδο με τον Ήλιο.

Αυτή είναι μια ζωηρή αλλά απρόβλεπτη ατμόσφαιρα. Αργά το βράδυ, η Σελήνη φτάνει σε σύνοδο ακριβείας με τον Ήλιο κι έχουμε την έκλειψη της Νέας Σελήνης.

zodia-taro-45

Εδώ δεν μιλάμε απλά για ένα νέο κεφάλαιο… αλλά για ένα ολοκαίνουργιο βιβλίο. Φυσικά, για εσάς αυτό μπορεί να σημαίνει άλλο ένα βιβλίο στη σειρά ή το δεύτερο σε μια τριλογία. Ο Τοξότης είναι ευμετάβλητος… και γράφετε αυτόν τον τόμο, με λίγη βοήθεια από τη μοίρα. Κάντε μεγάλα όνειρα. Γιατί να περιοριστείτε άσκοπα; Άλλες μπάλες στο παιχνίδι περιλαμβάνουν τον Άρη που κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Δία, κυβερνήτη του Τοξότη.

Η Αφροδίτη κάνει εξάγωνο με τον Άρη και ολοκληρώνει τη σύνοδό της με τον Πλούτωνα. Κι ας μην ξεχνάμε τον Ουρανό. Αυτή η νέα ιστορία… ενσωματώνει κάποια ένταση, αλλά φέρνει παράλληλα την ευκαιρία να ολοκληρώσετε με επιτυχία μία κακή κατάσταση. Φέρνει δύναμη! Τη δύναμη να δραστηριοποιηθείτε, να κινηθείτε μέσα και έξω από στενούς χώρους ή να περάσετε ενδιάμεσα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Το παρελθόν επιστρέφει με μία νέα αρχή 04-05/12 .

Η ικανότητα χειραγώγησης μπορεί να αντιμετωπιστεί με αξιοπρέπεια, αν το επιλέξετε. Και σίγουρα υπάρχει ένα έπαθλο… ένα απτό όφελος! Όμως έχετε και τη δυνατότητα να ενεργοποιηθείτε προσωπικά. Κι αυτό σίγουρα σας δίνει τη δυνατότητα να φερθείτε με διπλωματία… αν δεν τα τινάξετε όλα στον αέρα νωρίτερα. Αυτό είναι λοιπόν το θέμα αυτό το Σαββατοκύριακο: Αν και σίγουρα μπορείτε να εκραγείτε, μην το κάνετε εκτός και αν χρειάζεται οπωσδήποτε.

Οι δεξιότητες που μπορείτε να αποκτήσετε, είναι ισχυρές και εξαίσιες. Ο Ερμής βρίσκεται επίσης στον Τοξότη και κατευθύνεται σ’ ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Μην υποθέσετε ότι έχετε χαρτογραφήσει οριστικά την περιοχή. Επιβραδύνετε για να είστε ακριβείς… ή να είστε έτοιμοι να προσαρμοστείτε εν κινήσει. Αν οι νέες πληροφορίες σας προκαλούν σύγχυση ή είναι ασαφείς, αναζητήστε περισσότερες ενδείξεις. Δοκιμάστε μια άλλη τεχνολογία για να ενισχύσετε τη συνεισφορά σας.

Διαβαστε επισης : Καφεμαντεία 05/12 Οι αλάνθαστοι συνδυασμοί της Μοίρας

tarw-taro-xartomanteia

Σάββατο μεσημέρι και απόγευμα, η Σελήνη του Τοξότη συνεχίζει τη σύνοδό της με τον Ερμή και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Χτυπά στο μέσον τον Άρη και την Αφροδίτη/Πλούτωνα καθώς κάνει εξάγωνο με τον Δία. Είναι ένα γλυκό σημείο για δράση, μια στιγμή διαύγειας… που έρχεται μες στον απόηχο της σύγχυσης. Εμπιστευτείτε τη δύναμη ή ό,τι άλλο.

Εμπιστευτείτε την ικανότητά σας να μιλήσετε ωμά και με ειλικρίνεια. Αν κάποια στιγμή αυτό το Σαββατοκύριακο δείτε πως τελειώνει ο χρόνος σας, κάντε την επίθεσή σας.  Υπάρχει κάτι που θέλατε ανέκαθεν; Κάτι που πιστεύατε πως είχατε χάσει πριν πολύ καιρό; Μια λαχτάρα ή ένα πάθος νεκρό και θαμμένο; Μια νέα ενσάρκωση ανατέλλει! Μπορεί να είναι ζόμπι. Αλλά πιο πιθανό είναι ένας νέος τρόπος για να φτάσετε στην ουσία της παλιάς σας λαχτάρας. Όμως αυτό δεν είναι το τελικό αποτέλεσμα! Είναι η αρχή. Μια ολόκληρη άλλη ιστορία, μια περιπέτεια, ένα πραξικόπημα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το παρελθον επιστρέφει με μία νέα αρχή 04-05/12 .

Το πρωί της Κυριακής, η Σελήνη μετακινείται στον σταθερό Αιγόκερω. Κάνει σύνοδο με τον αστεροειδή Ήρα, κατευθύνεται σε τετράγωνο με τον Χείρωνα και τριγωνίζει τον Ουρανό μέχρι το τέλος της ημέρας. Ο Χείρωνας κάνει εξάγωνο με τον κυβερνήτη του Αιγόκερω, Κρόνο. Να είστε αληθινοί.

Πάρτε την κατάσταση που επικρατεί στα σοβαρά και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να εδραιώσετε τα φλογερά μέρη της ακεραιότητας που κατακτήθηκε. Μετά την έκλειψη, σίγουρα νιώθουμε τις αναταραχές του επόμενου εγχειρήματός μας, αλλά έχουμε θάρρος και αισιοδοξία.

Διαβαστε επισης : Καφεμαντεία 05/12 Οι αλάνθαστοι συνδυασμοί της Μοίρας

dream

Βεβαιωθείτε ότι η ώριμη καρδιά σας, παίρνει τις εμπειρίες της στο μέλλον. Γίνετε ο πραγματικός σας εαυτός. «Κανείς δεν είναι τέλειος»! αυτό είναι κάτι τόσο παλιό… που κανείς δεν το ακούει πια. Τι θα συμβεί αν το «ελάττωμά» σας είναι το εργαλείο που χρειάζεστε για να πετύχετε;

Πάρτε το μαζί σας. Και μόνο που θα το γνωρίζετε…θα είναι πλεονέκτημα για εσάς. Δεσμευτείτε στην ουσία του πάθους σας! Και να ξέρετε, ότι μπορείτε να δημιουργήσετε τη νέα μορφή των εργαλείων που χρειάζεστε…. από αυτά που ήδη έχετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-yy