Το παρελθόν μένει πίσω και ξεκινάμε από την αρχή 17-23/04

zwdio-ixtheis-afroditi

Το παρελθόν μένει πίσω και ξεκινάμε από την αρχή 17-23/04 .

Το παρελθόν μένει πίσω : Αυτή την Πέμπτη, 20 Απριλίου μια σπάνια δεύτερη Νέα Σελήνη στον πρωτοποριακό Κριό ανατέλλει, ένα μήνα μετά την πρώτη στις 21 Μαρτίου.

Η εποχή του Κριού φεύγει με κέφι!

Υπάρχουν όμως ακόμη μεγαλύτερα νέα: Αυτή η Νέα Σελήνη είναι ταυτόχρονα και μια δραστήρια, ανανεωτική Έκλειψη Ηλίου, η πρώτη που προσγειώνεται στο βασίλειο του Κριού από το 2015!

zodia-taro-45

Σκεφτείτε τη σαν ένα πολύ συναρπαστικό νέο ξεκίνημα που απαιτεί να αφήσετε πίσω σας ένα κομμάτι από την παλιά σας ζωή. Ξεκινά μια νέα σειρά εκλείψεων στον άξονα Κριού-Ζυγού που θα ενεργοποιήσει μερικά από τα νέα φεγγάρια και πανσελήνους…από τώρα μέχρι τις 29 Μαρτίου του 2025.

Λίγο αργότερα, ξεκινάει η εποχή του Ταύρου που μοιάζει με οτιδήποτε άλλο εκτός από ένα αργό ή νωθρό ξεκίνημα. Μετά από την έντονη δυναμική της εποχής του φιλόδοξου Κριού, ήρθε η ώρα να ανασκουμπωθείτε για σκληρή δουλειά με τον Ταύρο. Ο Κριός άναψε τη δημιουργική σας φωτιά και σας έστειλε έξω από το βασίλειό του μέσω της ηλιακής έκλειψης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Το παρελθόν μένει πίσω και ξεκινάμε από την αρχή 17-23/04 .

Τώρα μπορείτε να γυαλίσετε μερικά από τα ακατέργαστα οράματά σας, με τη βοήθεια του πρακτικού Ταύρου.  Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε στα σχέδιά σας, την αγάπη του Ταύρου για την πολυτέλεια! Η ομορφιά είναι ένα ουσιαστικό – και όχι προαιρετικό – συστατικό για την εποχή του Ταύρου!

Η απόλαυσή της δεν χρειάζεται να κοστίσει ένα σωρό χρήματα, όσον αφορά αυτό το ρεαλιστικό ζώδιο. Δεδομένου ότι ο Ταύρος είναι λογικός αλλά ΚΑΙ αισθησιακός, οι επόμενες τέσσερις εβδομάδες αφορούν τόσο την τελετουργία μιας διαδικασίας, όσο και την επίτευξη αποτελεσμάτων.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας – DESTE. Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις.

chartomantia-098

Το παρελθόν μένει πίσω και ξεκινάμε από την αρχή 17-23/04 .

Εξετάστε προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια. Υπάρχει ακόμη ένας λόγος που πρέπει να προχωρήσετε με εξαιρετική προσοχή αυτή την εβδομάδα! Κι αυτός είναι η στροφή του ανάδρομου Ερμή, πλανήτη της επικοινωνίας, της τεχνολογίας και των ταξιδιών, στον Ταύρο την Παρασκευή στις 21 Απριλίου, που βυθίζει τον κόσμο σε μια παγκόσμια κατάσταση ισχυρογνωμοσύνης.

Είναι μια κατάσταση, που παραμένει για μεγάλο μέρος της εποχής του Ταύρου. Τα σχέδια που προχωρούσαν, μπορεί να σταματήσουν για τις επόμενες τρεις εβδομάδες καθώς τα χρονοδιαγράμματα συγκρούονται και οι άνθρωποι δεν κάνουν καμία υποχώρηση.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia-66

Ξεκινάμε από την αρχή 17-23/04

Μην αντιμετωπίζετε με πείσμα και ταυρίσιο ταπεραμέντο τα εμπόδια που συναντάτε. Αντίθετα, αξιοποιήστε αυτήν την επιβράδυνση για να γίνετε πιο αποτελεσματικοί και να αξιοποιήσετε την «βαρετή» εργασία προς όφελός σας.

Μπορεί να μην δείτε άμεσα την κρυφή ευλογία αυτού του time-out, όμως θα τη δείτε. Και… ήρεμα με τις δαπάνες – ειδικά με τα είδη πολυτελείας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76