Το παρελθόν οδηγεί σε ακραίες συναισθηματικές εκδηλώσεις έως 10/07

sxeseis-sagapw

Το παρελθόν οδηγεί σε ακραίες συναισθηματικές εκδηλώσεις έως 10/07 .

Το παρελθόν οδηγεί : Ο Ερμής μπαίνει στον Καρκίνο .

Ο Ερμής μπαίνει στο δεύτερο ζώδιο του μήνα τον Καρκίνο.

Η ενέργεια του Ερμή θα αλλάξει από τον Δίδυμο , προσανατολισμένο στα γεγονότα στο πιο συναισθηματικό και ευαίσθητο ζώδιο του Καρκίνου και η επικοινωνία μας θα γίνει πολύ πιο προσανατολισμένη συναισθηματικά.

zodia-taro-45

Εκείνοι που γεννιούνται με τον Ερμή στον Καρκίνο είναι συνήθως σε θέση να παρασύρουν τους άλλους μέσω της ικανότητάς τους να εμπνέουν συναισθηματικά, να πείθουν ή να μιλάνε στα συναισθήματα του άλλου.

Όταν ο Ερμής είναι στον Καρκίνο, διαισθανόμαστε τα συναισθήματα και την συνομιλία μας πολύ περισσότερο από άλλες φορές. Η λέξη-κλειδί για τον Ερμή στον Καρκίνο είναι «αισθάνομαι» σε αντίθεση με το «νομίζω». Ο Καρκίνος κυβερνάται από τη Σελήνη, το φως που κυβερνά τα εσωτερικά μας συναισθήματα, οπότε ενώ ο Ερμής βρίσκεται στον Καρκίνο, βρίσκεται στο φυσικό ζώδιο της Σελήνης.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

zodia-astra-tarot

Το παρελθόν οδηγεί σε ακραίες συναισθηματικές εκδηλώσεις έως 10/07 .

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα μας απασχολεί περισσότερο η συναισθηματική μας ζωή και τα συναισθήματα καθώς και η ευημερία των μελών της οικογένειας και των πιο κοντινών μας ατόμων.

Η συναισθηματικότητα του Ερμή στον Καρκίνο θα είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξουμε καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες συναισθηματικές εκδηλώσεις, αντιδράσεις και συναισθήματα που μπορεί να πληγωθούν βαθιά. Το κλειδί με τον Ερμή σε αυτό το ζώδιο είναι να μάθεις να σκέφτεσαι τα πράγματα καλά αντί να αντιδράς αυθόρμητα και συναισθηματικά σε αυτά που λέγονται.

Μπορεί να μας απασχολούν θέματα που αφορούν το σπίτι και τα μέλη της οικογένειας καθώς και τη δική μας συναισθηματική ζωή, καθώς θα εμβαθύνουμε στο τι λειτουργεί και τι δεν λειτουργεί στην εσωτερική μας ζωή και τις σχέσεις με τους πιο κοντινούς μας ανθρώπους.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

tilefonikes-provlepsis

Οι σκέψεις του παρελθόντος και τα ταξίδια στη λίμνη της μνήμης .

Το παρελθόν οδηγεί  : Μπορεί να είναι κοινά καθώς ο Καρκίνος συνήθως έλκεται από το παρελθόν. Μερικές φορές, ο Καρκίνος δεν αφήνει ποτέ το παρελθόν, αλλά το ξαναζεί πολλές φορές, ανάλογα με το τι συνέβη. Ο Ερμής στον Καρκίνο μαθαίνει να αφήνει το παρελθόν, ειδικά αν ήταν δύσκολο και επώδυνο.

Διαφορετικά, αυτή είναι μια όμορφη στιγμή για να ευθυγραμμίσετε το μυαλό σας με την καρδιά σας και να έρθετε σε επαφή με τα αληθινά σας συναισθήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος