Το πεπρωμένο μας ζητάει να διαλέξουμε – Ανάδρομος Δίας

panselinos-zwdio-ydroxoos

Το πεπρωμένο μας ζητάει να διαλέξουμε – Ανάδρομος Δίας .

Το πεπρωμένο μας : Ανάδρομος Δίας στον Ταύρο 04 Σεπτεμβρίου – 30 Δεκεμβρίου 2023 .

Ο Δίας γυρίζει ανάδρομος για 4 μήνες κάθε χρόνο. Με τον Ανάδρομο Δία επιστρέφουμε πίσω και επισκεπτόμαστε πάλι μαθήματα πνευματικής ή φιλοσοφικής φύσης.

Αυτό είναι ένα ταξίδι προσωπικής, εσωτερικής ανάπτυξης.

zodia-taro-45

Κανονικά ο Δίας λειτουργεί σε μεγαλύτερη κλίμακα, καθοδηγώντας το τόξο του κοινού ανθρώπινου πεπρωμένου. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας, αναζητούμε την υψηλότερη εκδοχή του εαυτού μας. Φέτος, ολόκληρη η ανάδρομη διέλευση του Δία πέφτει στον αστερισμό του γήινου ζωδίου του Ταύρου, όπου ο Δίας περιστρέφεται από τις 16 Μαΐου 2023.

Ο Ανάδρομος Δίας στον Ταύρο θα ενισχύσει την τρέχουσα αναζήτησή μας για το φυσικό μας σπίτι – και, το πιο σημαντικό – το σπίτι μας μέσα στον εαυτό και την ψυχή μας. Είμαστε σε μια αποστολή αυτή τη στιγμή να βρούμε τη θέση μας μέσα και έξω. Λαχταράμε μια φωλιά, ένα παντοτινό σπίτι, το σπίτι των ονείρων μας. Λαχταράμε ένα κομμάτι χώμα για να ριζώσουμε. Ο ανάδρομος Δίας στον Ταύρο είναι ένας διαλογισμός για τον τόπο και το ανήκειν.

taro-provlepseis-01

Το πεπρωμένο μας ζητάει να διαλέξουμε – Ανάδρομος Δίας .

Ο Ταύρος δεν είναι σε καμία περίπτωση ένα γρήγορο πλάσμα. Η πρόοδος φαίνεται να επιβραδύνεται αυτή τη στιγμή. απαιτείται πρωτόγνωρη υπομονή. Όταν έχουμε αμφιβολίες, πρέπει να δούμε τη δύσκολη θέση μας από διαφορετικές οπτικές γωνίες και να πιούμε θερμά από ένα κοκτέιλ ελπίδας, ενθουσιασμού και αισιοδοξίας στο μέγεθος του Δία.

Στο μεταξύ θα συνεχίσουμε να έχουμε πολλές όμορφες εμπειρίες. Η αισθητική και η αφθονία αναβλύζουν μυστηριωδώς από τα βάθη της γης. Άνεση και ευκολία? υφή και άρωμα. Ξεκούραση & χαλάρωση. Διάθεση διακοπών.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Σεπτέμβριος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταυτόχρονα αυτή η αναμφισβήτητα νωθρή ατμόσφαιρα θα λειτουργήσει πάνω μας από μέσα προς τα έξω, πιέζοντάς μας να αναλάβουμε δράση. Η ψυχή χρειάζεται γείωση και σταθερότητα όσο ποτέ άλλοτε. Πώς θα το εξασφαλίσουμε στον υλικό κόσμο; Πού θα διοχετεύσουμε την ενέργειά μας για να δημιουργήσουμε μακροζωία; Το σπίτι και η εργασία είναι έτοιμα για αναθεώρηση το φθινόπωρο/χειμώνα .

Ο χρόνος που δαπανάται στην ανάρρωση και σε ηρεμία υποχωρεί τώρα σε μια συναρπαστική ανησυχία, του είδους που παράγει εκπληκτικά αποτελέσματα. Θα αρχίσουμε να βλέπουμε μια σημαντική κίνηση προς τα εμπρός μέχρι τα τέλη Μαρτίου 2024. Κρατήστε γερά μέχρι τότε, εμπιστευτείτε τη διαδικασία. Πάρτε το χρόνο σας, σκεφτείτε το όπως κάνει καλύτερα ο Ταύρος. Νιώστε τη συμπαγή, ρεαλιστική ενέργειά της να σας καθοδηγεί .

zodia-zvdia-yy

Ανάδρομος Δίας .

Υπάρχει κάτι πολύ πολύ νέο εδώ, κάποιο τολμηρό σχέδιο ,κάτι τραχύ, τρομακτικό και λαμπρό. Ο Δίας Ανάδρομος στον Ταύρο είναι έτοιμος να ανέβει στο βουνό, έτοιμος να επεξεργαστεί το σχέδιο. Έχουμε ξεκινήσει εντελώς από την αρχή. Πρέπει να αποφασίσουμε: ποιος είναι αυτός ο ολοκαίνουργιος άνθρωπος με αυτήν την ολοκαίνουργια ζωή;

Ό,τι πιο ουσιαστικό και βασικό αναδεικνύεται για άλλη μια φορά στο προσκήνιο. Πρέπει να νιώθουμε σαν στο σπίτι μας, πρέπει να νιώθουμε ασφαλείς, άνετοι, ήρεμοι. Ο Ανάδρομος Δίας στον Ταύρο μας σπρώχνει πίσω στη γη, πίσω στις αισθήσεις μας, πίσω στις πιο βασικές μας ανάγκες. Είναι καιρός να σκάψουμε στο χώμα και να δουλέψουμε με τα χέρια μας. Είναι ώρα να φάμε και να μαγειρέψουμε και να αναπληρώσουμε τη σωματική και συναισθηματική μας ενέργεια.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

μελλοντολόγος

Ανάδρομος Δίας .

Σηκώστε το πρόσωπό σας προς τα αστέρια και ακούστε. Ποιο μονοπάτι δίνει καρπούς; Τι σας οδηγεί στην καρδιά του δάσους;

Νιώστε τους σπόρους να σχηματίζονται μυστηριωδώς μέσα στο πνεύμα σας. Αυτή είναι η γόνιμη μαγεία του Ταύρου, που αποκαλύπτεται σε αισθησιακά κύματα. Ένας εντελώς νέος πλανήτης πιθανοτήτων αναδύεται από τα βάθη των ιωδών κοσμικών νεφών.

Πηγαίνετε βαθιά μέσα σας. Συνδέστε, αναζωπυρώστε τον ζωτικό δεσμό μεταξύ σώματος και γης, πνεύματος και ύλης.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-0988

Το πεπρωμένο μας ζητάει να διαλέξουμε – Ανάδρομος Δίας .

Το επόμενο μεγάλο γεγονός του Δία που έρχεται είναι το επόμενο έτος στις 20 Απριλίου 2024, μετά το τέλος της ανάδρομης πορείας. Την ημέρα αυτή ο Δίας θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Αυτή η σύνδεση έρχεται μόνο μία φορά κάθε 12 χρόνια. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ταξιδέψετε, να ρισκάρετε ή/και να πηδήσετε σε κάτι εντελώς νέο. Τα πάντα σχετικά με αυτή τη σύνδεση είναι προοδευτικά και συναρπαστικά.

Η ψυχή είναι εξαιρετικά έτοιμη για αλλαγή σε αυτή τη συγκυρία. Πιθανότατα θα είναι δραστικό, όπως να μετακομίσετε σε ένα νέο μέρος, να εγκαταλείψετε τη δουλειά σας ή να αφήσετε τον σύντροφό σας. Όπου κι αν βρίσκεσαι στη ζωή, το πνεύμα απαιτεί ελευθερία. Μετακίνηση, αυλάκωση, κούνημα χαλαρά. Οι πλανήτες είναι μαζί σου. δεν μπορείς να αποτύχεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Σεπτέμβριος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45