Το πνευματικό νόημα της Νέας Σελήνης – Mια βαθιά σύνδεση με τα συναισθήματα και τους φόβους μας

imerisies-21214

Το πνευματικό νόημα της Νέας Σελήνης του Νοεμβρίου .

« Είναι μια ευκαιρία να συνδεθείτε με το πνευματικό βασίλειο».

Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου 2021, ανατέλλει στους ουρανούς στις 4 Νοεμβρίου και μας μεταφέρει κατευθείαν στην καρδιά της εποχής του Σκορπιού και στα βάθη της ψυχής μας.

Αυτή η ισχυρή σεληνιακή φάση προκαλεί ένταση, αναταραχή και απροσδόκητες ανατροπές. Θα μας βοηθήσει όμως, να σφυρηλατήσουμε μια βαθιά σύνδεση με τα συναισθήματα και τους φόβους μας.

zodia-taro-45

Το πνευματικό νόημα της νέας σελήνης του Νοεμβρίου 2021 είναι πλούσιο σε μαγεία, αν είστε πρόθυμοι να αφεθείτε στα κύματά της. Τα νέα φεγγάρια είναι σημεία εκκίνησης του μηνιαίου σεληνιακού κύκλου, επομένως αστρολογικά, πιστεύεται ότι φέρνουν νέα ξεκινήματα και νέες ευκαιρίες. Αυτή είναι η πιο ευοίωνη φάση του φεγγαριού για να ορίσετε προσωπικές προθέσεις, να ξεκινήσετε νέα έργα και να φέρνετε νέα πράγματα στη ζωή σας.

Γι’ αυτό και πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτές τις φάσεις, για να κάνουν τελετουργίες. Ειδικά η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου 2021 λαμβάνει χώρα στο βαθύ και συναισθηματικό ζώδιο του Σκορπιού. Επομένως, το πνευματικό νόημα αυτής της νέας σελήνης είναι να αντιμετωπίσουμε τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας και να αγκαλιάσουμε την εσωτερική μας αλήθεια. Μην υποτιμήσετε τη μεταμορφωτική δύναμη αυτής της σεληνιακής στιγμής.

μελλοντολόγος

Ποια είναι η πνευματική σημασία της Νέας Σελήνης του Νοεμβρίου?

Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου είναι μια σημαντική στιγμή για να στραφείτε μέσα σας και να αναγνωρίσετε τη σκοτεινή σας πλευρά. Αντί να αντιστέκεστε στο άγνωστο και να φοβάστε τον αναπόφευκτο κύκλο του θανάτου και της αναγέννησης, τώρα είναι η στιγμή να αγκαλιάσετε τα πιο σκιερά μέρη της ψυχής σας και να προσπαθήσετε να μετατρέψετε τον πόνο σας σε δύναμη.

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να εξερευνήσει τις πιο υπαρξιακές σας σκέψεις και δώστε αξιοπιστία σε τυχόν διαισθητικά μηνύματα που μπορεί να λάβετε. Επειδή η νέα σελήνη θα σχηματίσει μια τέλεια αντίθεση με τον απρόβλεπτο πλανήτη Ουρανό, μας επιφυλάσσουν επίσης κάθε είδους κοσμικές αναταράξεις. Κάτι που προσφέρει την τέλεια ευκαιρία να σταθούμε περήφανοι μπροστά στην πνευματική μας δύναμη, παραδομένοι στην καθολική ροή.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/11 Ερωτική εμμονή – Σκέψεις από τα παλιά

zodia-zvdia-22

Το πνευματικό νόημα της Νέας Σελήνης του Νοεμβρίου .

Πώς να εργαστείτε με την ενέργεια της Νέας Σελήνης του Νοεμβρίου

Τα νέα φεγγάρια είναι πάντα μια καλή στιγμή για ενδοσκόπηση, καθώς το σκοτάδι του ουρανού συμβολίζει την έλλειψη εξωτερικού φωτισμού. Αυτό μας ενθαρρύνει να αναζητούμε απαντήσεις και γνώσεις μέσα μας, αντί να ψάχνουμε σε εξωτερικές πηγές. Αυτή η όψη της νέας σελήνης είναι ακόμη ισχυρή αυτόν τον μήνα, καθώς η ζωδιακή ενέργεια του Σκορπιού έχει να κάνει με την εξερεύνηση των βαθύτερων συναισθημάτων μας και την αποκάλυψη όσων είναι κρυμμένα.

Ο χρόνος με τον εαυτό μας είναι πολύ σημαντικός κάτω από αυτή τη νέα σελήνη. Γι’ αυτό προσπαθήστε να απαλλαγείτε από περισπασμούς και κοινωνικά γεγονότα που μπορεί να σας αποσπάσουν την προσοχή από τα συναισθήματά σας. Η σεληνιακή ενέργεια μπορεί να σας βοηθήσει να ενισχύσετε τη διαίσθησή σας και την πνευματική αίσθηση της σύνδεσής σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοεμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Αυτό την καθιστά ιδανική για να έρθετε σε επαφή με τα αληθινά σας συναισθήματα και τους φόβους που βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια της ζωής σας. Μόλις ρίξετε φως στα πιο σκοτεινά μέρη του εαυτού σας, θα έχετε την ευκαιρία να τα θεραπεύσετε και να τα μεταμορφώσετε, μετατρέποντάς τα σε δύναμη. Επειδή η Νέα Σελήνη του Δεκεμβρίου είναι ταυτόχρονα κι έκλειψη (η οποία δεν θεωρείται καλή στιγμή για να εξασκήσουμε τη μαγεία της σελήνης), αυτή είναι επίσης η τελευταία καλή ευκαιρία να εκδηλώσουμε τις επιθυμίες και τους στόχους μας για την υπόλοιπη χρονιά.

Επωφεληθείτε λοιπόν απ’ αυτήν την τυχερή ευκαιρία! Αφιερώστε χρόνο για να εναρμονιστείτε με τις βαθύτερες επιθυμίες και τις συνειδητές προσωπικές προθέσεις σας, γράφοντάς τες, φτιάχνοντας έναν πίνακα με οράματα ή φωνάζοντάς τες δυνατά καθώς ανάβετε ένα κερί.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/11 Ερωτική εμμονή – Σκέψεις από τα παλιά

dream

Η κατάδυση σε έναν βαθύ διαλογισμό ή η οργάνωση ενός μαγικού τελετουργικού της νέας σελήνης είναι και οι δύο εξαιρετικοί τρόποι για να αξιοποιήσετε αυτήν την έντονη και μυστικιστική ενέργεια.

Και χάρη στη βαριά επιρροή του πλανήτη Άρη σ’ αυτό το φεγγάρι – ο Σκορπιός παραδοσιακά κυβερνάται από τον Άρη και το φεγγάρι θα ευθυγραμμιστεί με τον Άρη λίγο πριν κορυφωθεί – θα έχουμε επιπλέον κίνητρο να κυνηγήσουμε τους στόχους μας και να βρούμε τρόπους να φτάσουμε στον προορισμό μας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοεμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76