Το Ρίξιμο της Κατινας – Παρασκευή 24/04

 

Το Ρίξιμο της Κατινας   –   Παρασκευή 24/04

 

Deste…. στα τουρκικά σημαίνει τράπουλα. Η Deste είναι η μαντική μυστικιστική τράπουλα της Κατινας, κεντρικού προσώπου-χαρακτήρα του γνωστού βιβλίου -Οι Μάγισσες της Σμύρνης-.

 

68 μοναδικά χαρτιά με σύμβολα – πρόσωπα – αριθμούς- μυστικιστικά στοιχεία,… ερωτώνται ευθέως – ‘Τράπουλα πες μου – αποκάλυψε μου’ -…με συγκεκριμένα ερωτήματα…..κατόπιν ανακατεύονται τυφλά προς τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα …και ανοίγονται σε ποικίλες καταστρώσεις ….και το ένα που θα διαλεχτεί την σωστή χρονική στιγμή… θα δώσει τον χρησμό – απάντηση της ημέρας στον Ενδιαφερόμενο.

Οι συμπληρωματικές πληροφορίες που δίνουν τα υπόλοιπα χαρτιά …οριοθετούν τον ακριβή χρόνο, τις κρυφές – ένοχες σκέψεις τρίτων προσώπων, και τα γεγονότα – δρώμενα που θα διασταυρωθούν με το ερώτημα που έχει θέσει εξ αρχής ο Ενδιαφερόμενος.

zodia-taro-45

Ο δρόμος τελικά που θα διαλέξει ο Ενδιαφερόμενος να περπατήσει…βαραίνει αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

 

Κάρτα ΤURAN – Ο Σουλτάνος του Έβενου

Συμβολίζει τη επιθυμία για αναγνώριση – χρήμα και δόξα. Είναι πηγή θετικής δύναμης που με την ισχύ που κατέχει, από τον θρόνο του μπορεί να δώσει τις απαραίτητες λύσεις άμεσα. Άτομο εξουσίας που μπορεί να  ελέγχει και να αλλάζει την μοίρα – πορεία των γεγονότων.

 

Ερμηνεία : Οι καθυστερήσεις που προκύπτουν σε επίπεδο επικοινωνιών και συναντήσεων θα υποχωρήσουν. Οι εγωκεντρικές συμπεριφορές δεν ενισχύουν τα μεστά συναισθήματα αγάπης…αντιθέτως τα απομονώνουν και τα αλλοιώνουν. Αυτοί που έχουν αδικηθεί από αντρικό πρόσωπο ή δεσποτική προσωπικότητα,  θα έχουν την καρμική ευκαιρία να αποδώσουν ευθύνες και να προχωρήσουν μπροστά.

Οι ατυχίες του παρελθόντος και η στεναχώρια μέσα από αυτές….υποχωρεί με την παρέμβαση των κοσμικών ροών και ανοίγει τις πόρτες για κάτι νέο και ξεχωριστό…όπως Εσείς.

 

Η επανάληψη ίδιων καταστάσεων είναι ασυχώρετη  και τιμωρείται με απομόνωση και χλευασμό….!

 

Η εποχή και οι συνθήκες είναι ευνοϊκές …για αυτούς  που θέλουν να ορθώσουν το ανάστημα τους και να διεκδικήσουν τα γεγονότα και τα πρόσωπα που μοιραία τούς αντιστοιχούν και συμπληρώνουν την ζωή τους.

 

Για τους εν πλήρη συνείδηση που παραμένουν μόνοι, για προκαταβολικό φόβο μην ξαναπληγωθούν….το σύμπαν έχει προνοήσει να φέρει το κατάλληλο ταίρι την σωστή χρονική περίοδος που οι συνθήκες θα έχουν γίνει ιδανικές. Η δύσκολη ένωση των δύο αντιθέτων… μπορεί να είναι συγκρουσιακή …αλλά σίγουρα παράγει την ζωή. Μην φοβάστε να δεχτείτε το διαφορετικό._