Το Σαββατόβραδο των μεγάλων αποφάσεων 11-12/03

didaskalia-planitwn-afroditi

Το Σαββατόβραδο των μεγάλων αποφάσεων 11-12/03 .

Το Σαββατόβραδο : Τι θέλετε να κάνετε τώρα αμέσως; Σκεφτείτε το. Μπορείτε να το κάνετε;

Αυτό που συμβαίνει εδώ, είναι ή πως κάνετε αυτό που θέλετε ή το σχεδιάζετε…. ή αποφασίζετε να ξεκινήσετε από την αρχή με κάτι άλλο!

Πού καταλήξατε;

zodia-taro-45

Η Σελήνη στον Σκορπιό  τριγωνίζει τον Κρόνο στους Ιχθύες. Ξημερώματα Σαββάτου η Αφροδίτη στον Κριό κάνει εξάγωνο με τον Άρη στους Διδύμους. Η Αφροδίτη κινείται επίσης για ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα καθώς ο Άρης τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα. Μην απελπίζεστε αν δεν είναι άμεσα εμφανές αυτό που θέλετε. Βουτήξτε στα βαθιά, για να το συναντήσετε.

Προσδιορίστε τους στόχους σας και κάντε κάποιες κινήσεις, αν το αποφασίσετε. Η ώθηση για να δοκιμάσετε είναι πανίσχυρη. Αποδεχτείτε τις προκλήσεις, επιλέξτε να συνεχίσετε και απολαύστε το ταξίδι – ή αναλάβετε δράση με προσοχή και σύνεση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Το Σαββατόβραδο των μεγάλων αποφάσεων 11-12/03 .

Ο Άρης στους Διδύμους συνεχίζει το εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου. Μπορεί να αναμένετε κάποια σχόλια για τη βελτίωση της απόδοσής σας ή να κάνετε μια εσωτερική θεώρηση για το πού βρίσκεστε και πώς τα πάτε – ή και τα δύο!

Μπορεί επίσης να εκδηλωθεί έμμεσα με κάποιες ενδείξεις – για παράδειγμα μέσω των αισθήσεών σας – όχι μόνο για το πώς κινείστε, αλλά και για το πού να στοχεύσετε στη συνέχεια, για καλύτερα αποτελέσματα. Η όψη Άρη-Αφροδίτης περνά στο απόγειό της το πρωί του Σαββάτου και η όψη Ερμή-Ουρανού το απόγευμα. Τότε είναι που τα τετράγωνα Αφροδίτης-Πλούτωνα και ο Άρη-Ποσειδώνα, μετακινούνται από το παρασκήνιο, στο προσκήνιο.

μελλοντολόγος

Το Σαββατόβραδο των μεγάλων αποφάσεων 11-12/03 .

Είχατε κάποιες ιδέες γύρω από μια επιθυμία σας, κάνατε κάποια σχέδια, δώσατε μια ευκαιρία, σκεφτήκατε το αποτέλεσμα… όπως επίσης και το τι ήταν αυτό που λειτούργησε ή όχι; Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια;

Μπορεί να μην είστε σίγουροι. Δεν χρειάζεται όμως να έχετε ένα σχέδιο για να καταλάβετε ότι θα το κάνετε. Η πίστη ασκεί μεγάλη επιρροή, καθώς ο Ερμής κινείται στον Ήλιο και ο Ήλιος στον Ποσειδώνα. Αφήστε τον εαυτό σας να επιπλεύσει αν μπορείτε. Πού έχετε πλησιάσει περισσότερο τους άλλους, που έχετε αυξήσει ή μειώσει την επιθυμία σας;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Είτε ξέρετε τι θέλετε είτε όχι, γνωρίζετε με ποιον θέλετε να το κάνετε; Έχετε πλησιάσει την αρχική σας κατανόηση και συμπόνοια για το αντικείμενο του πόθου σας ή απομακρυνθήκατε; Και το πιο σημαντικό: Είναι περισσότερο ή λιγότερο επιθυμητό πλέον; Έχετε μια βαθύτερη κατανόηση για το τι συμβαίνει, όπως και για τη θέση σας στα πράγματα εδώ και τώρα;

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Δίας ενώνεται με τον Χείρωνα στον Κριό. Η βαθύτερη κατανόηση δεν είναι πάντα άνετη, αλλά φέρνει τύχη. Η άνεση έρχεται με την αφομοίωση και την εμπειρία. Η Σελήνη του Σκορπιού έρχεται σε αντίθεση με τον Ουρανό και τριγωνίζει τον Ερμή. Δώστε προσοχή, ακούστε. Ανοιχτείτε στη γνώση.. στη μάθηση και τη βελτίωση. Μπορεί να σας φανεί συναρπαστικό και ικανοποιητικό.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G 12-18/03 – Οι ερωτικές εξομολογήσεις θα ξαφνιάσουν!

zodia-taro-45

Η ώρα των μεγάλων αποφάσεων 11-12/03 .

Την Κυριακή, η Σελήνη του Σκορπιού τριγωνίζει τον Ήλιο στους Ιχθύες, όπως και τον κυβερνήτη των Ιχθύων, Ποσειδώνα. Κάνει χιαστί με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Πλούτωνα.

Η διάθεση οδηγεί τη ροή. Είναι εύκολο να βυθιστούμε στις δραστηριότητές μας χωρίς να δίνουμε σημασία στους περισπασμούς, καθώς οι επιθυμίες μας είναι ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΕΣ. Και η κίνηση σ’ αυτή τη ροή… είναι ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera