Το Σαββ/κυριακο της Αναγέννησης Πανσεληνος 26-27/09

zwdia-seksoualikotita

Το Σαββ/κυριακο της αναγεννησης Πανσεληνος 26-27/09

Την Παρασκευή το βράδυ η Σελήνη στου Ιχθείς προχωράει από το σημείο σχηματισμού του Τ τετραγώνου που είχε με τον Κρόνο ο οποίος βρίσκεται σε σχηματισμό επίσης τετραγώνου με τον πλανήτη Άρη , και ενώνεται με τον κυβερνήτη των Ιχθύων  Ποσειδώνα, συμψηφίζοντας ενεργειακά την αντίθεση μεταξύ του Ποσειδώνα και του Δία.

 

Χαμηλώστε λίγο την ένταση , στις αντιδράσεις σας απέναντι στις συνεχείς κυκλοφοριακές συμφορήσεις που αντιμετωπίζετε (τόσο μεταφορικά όσο και κυριολεκτικά) και διασκεδάστε τον εαυτό σας και τους φίλους σας κάνοντας χρήση της φαντασίας και του χιούμορ σας.

Η Σελήνη ευθυγραμμισμενη με τον Ποσειδώνα και τον Δία. Δεν υπάρχει καλύτερος αστρικός συνδυασμός από αυτόν, αρκεί κάποιος να κοιτάζει προς την σωστή κατεύθυνση . Και το μόνο που απαιτεί από εσάς είναι απλά αρκετή χάρη και φαντασία. Τίποτα περισσότερο.

zodia-taro-45

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zodia-astra-tarot

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο ενώ ο Ποσειδώνας αντίθεση με τον Δία. Με την Σελήνη στο ευαίσθητο ζώδιο των Ιχθύων η ένταση μπορεί να μειωθεί με αντίδοτο το ωραίο χιούμορ και την καλοσύνη. Ή το καλοσυνάτο χιούμορ; …. Αν για παράδειγμα σας συμβεί κάτι και σας βγάλει εκτός ισορροπίας , τότε πολύ απλά αφεθείτε στην ροή των πραγμάτων και εμπιστευτείτε τον εαυτό σας να βρει το δρόμο προς την εξισορρόπηση των πάντων λίγο αργότερα .

Ξεχωριστα για καθε ζωδιο εδω :  ολα τα ζωδια Σαββατοκυριακο πανσεληνος 26-27/09

 

Τις περισσότερες φορές αντί να δεχθούμε τα πράγματα όπως μας τα στέλνει το Σύμπαν, τρώμε τον χρόνο μας με το να προσπαθούμε να αντικαταστήσουμε η να βρούμε τον χαμένο χρόνο που προκάλεσε το όποιο αρνητικό συμβάν, ενώ κάλλιστα θα μπορούσαμε να γλιτώσουμε και τον ψυχικό και σωματικό κόπο και εκνευρισμό αλλά και το χάσιμο του χρόνου μας που σπαταλήσαμε στο να διορθώσουμε τα αδιόρθωτα με το να πηγαίναμε απλά παρακάτω αποδεχόμενοι απλά ότι μας έτυχε μια αναποδιά. Άλλωστε έτσι , μπορούμε απλά να ηρεμήσουμε μέσα σε λίγα λεπτά και να συνεχίσουμε να περνάμε ευχάριστα τελικά. ….

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

zwdia

Το Σάββατο το βράδυ η Σελήνη στους Ιχθείς περνάει από τον Χείρωνα και δημιουργεί μια επαφή με την Αφροδίτη στον Λέοντα. Παράλληλα η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται σε σχηματισμό τριγώνου με τον Ουρανό στον Κριό.

Η διάθεση μας είναι κάπως ήρεμη ενώ η αισθητική μας λίγο ζωηρή. Με λίγη προσπάθεια και πίστη, όλο αυτό το σκηνικό μπορεί να γίνει μία εξαίσια στιγμή διασκέδασης. Πάρτε αυτή την ευκαιρία και δείξτε εμπιστοσύνη απόλυτη στον εαυτό σας. Δεν είναι κάτι που συνηθίζετε; Ε , εντάξει λοιπόν, ίσως τελικά αυτό ακριβώς σας χρειαζόταν αυτή τη στιγμή. Να εμπιστευθείτε απόλυτα το είναι σας. .

Ξεχωριστα για καθε ζωδιο εδω :  ολα τα ζωδια Σαββατοκυριακο πανσεληνος 26-27/09

Την Κυριακή το πρωί η Σελήνη βρίσκεται ακόμα στο ζώδιο των Ιχθύων, αλλά μόλις αρχίζει την πορεία της , εγκαταλείποντας το ζώδιο αυτό. Ταυτόχρονα, ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκεται στο Ζυγό , αρχίζει να κινείται προς τα πίσω σχηματίζοντας μέσα στην πορεία του επαφή με τον κυβερνήτη των Ιχθύων τον Ποσειδώνα – ο οποίος είναι επίσης ανάδρομος.

zodia-zvdia-yy

 

Η ημέρα αυτή είναι ιδανική για να ονειροπολεί κανείς ακόμα και κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας, όπως επίσης να χάνετε στα οράματα και τις φαντασιώσεις του δίχως να υπάρχει φόβος για κάποια δύναμη που θα μας κρίνει ή επικρίνει για ότι και αν σκεφτόμαστε , ή η ανάγκη λήψης κάποιας σημαντικής απόφασης. Από όλη αυτή την ονειροπόληση , το πιο πιθανό είναι να βγουν προς τα έξω μερικές φανταστικές ιδέες που αξίζει κανείς να τις μελετήσει και να τις εξετάσει προσεκτικά αργότερα. Δεν είναι ανάγκη να κάνει κάτι κάποιος για αυτές τις υπέροχες ιδέες αμέσως τώρα.

 

Το μεσημέρι της Κυριακής , η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό και δημιουργεί τρίγωνο με τον πλανήτη Κρόνο και χιαστι μzwdia-zvdia-alexε τον κυβερνήτη του Κριού τον πλανήτη Άρη. Το ουράνιο αυτό γεγονός όχι μόνο ωφελεί τη διάθεση μας , αλλά στέλνει και την όποια ένταση τυχόν υπάρξει για άλεσμα όπως λέμε μεταφορικά…

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

 

 

Όλη την ημέρα η Σελήνη βρίσκετε σε αντίθεση με τον Ήλιο που είναι στον Ζυγό με αποτέλεσμα να φέρει την Πανσέληνο- σεληνιακή έκλειψη στο τέλος της. Το νέο σχηματιζόμενο τρίγωνο λόγω της σεληνιακής έκλειψης και της θέσης της προς τον πλανήτη Κρόνο που είναι στο ζώδιο του Τοξότη, σηματοδοτεί την ενεργειακή κορύφωση της υφιστάμενης ενεργειακής περιόδου και την έναρξη μιας νέας. Επομένως μετά το συμπαντικό αυτό φαινόμενο οδηγούμαστε κάπου ως αποτέλεσμα; Μα φυσικά και ναι!

Ξεχωριστα για καθε ζωδιο εδω :  ολα τα ζωδια Σαββατοκυριακο πανσεληνος 26-27/09

zvdia-zwdia-tarw