Το συναίσθημα είναι έτοιμο να εκραγεί αλλά και αθέατο 15-16/01

didaskalia-planitwn-afroditi

Το συναίσθημα είναι έτοιμο να εκραγεί αλλά και αθέατο 15-16/01 .

Το συναίσθημα :  Η ενέργεια που επικρατεί είναι ενοχλητική και άτακτη. Αυτό όμως δεν είναι κακό. Πιθανόν να είναι ερεθιστική, αλλά είναι παράλληλα διασκεδαστική και περιπετειώδης. Εδώ γεννιούνται οι μεγάλες ιστορίες.

Τι θέλετε να κάνετε; Υπάρχουν επιλογές – πιθανότατα δύο. Αυτό που έχει η σημασία εδώ, είναι οι συνδέσεις που κάνετε στη διαδικασία. Η Σελήνη κάνει χιαστί με τον Ήλιο και κατά τη διάρκεια της νύχτας κάνει την ίδια όψη με τον Πλούτωνα.

Αυτές οι συνδέσεις όπως και τα συναισθήματα που δημιουργούν, μπορούν να εμβαθύνουν την αίσθηση του ποιοι είστε βαθιά μέσα σας.. την ταυτότητά σας.

zodia-taro-45

Να επανεξετάσετε πώς νιώθετε για όλα αυτά τόσο σε σχέση με τον εαυτό σας όσο και σε σχέση με τους άλλους… και τι κάνετε γι’ αυτό; Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη στον Καρκίνο τριγωνίζει τον Δία στους Ιχθύες και συνεχίζει για ένα τετράγωνο με τον Χείρωνα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Εδώ το κλειδί είναι το συναίσθημα. Είναι έτοιμο να εκραγεί αλλά και αθέατο. Τελικά θα εκραγεί ή θα μείνει αθέατο; Δεν είναι ασύμβατα αυτά τα δύο, απλά δεν είναι προφανή.

Τα συναισθήματα δημιουργούνται εκθετικά. Η πηγή τους όμως μπορεί να μην είναι ξεκάθαρη ή μπορεί να μην έχετε πλήρη επίγνωση του τι συμβαίνει. Αυτό ισχύει για κάθε είδος συναισθήματος. Αυξάνεται επίσης και η χαρά. Τα μεγάλα συναισθήματα θέλουν να ακουστούν… και να γνωστοποιηθούν, ή τουλάχιστον να αναγνωριστούν κατ’ ιδίαν.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

 

Το συναίσθημα είναι έτοιμο να εκραγεί αλλά και αθέατο 15-16/01 .

Με τον ανάδρομο Ερμή, ξαναγυρνάμε πίσω σε παλιά εδάφη. Δεν είναι όμως παλιά… απλά πρόσφατα. Έχουμε την ευκαιρία να ξαναδούμε πώς μας κάνει να νιώθουμε κάτι. Έχουμε αποκτήσει μια άλλη οπτική.

Όλο το Σαββατοκύριακο, ο Ήλιος του Αιγόκερω κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα. Το βράδυ του Σαββάτου αυτή η σύνοδος είναι σε κορύφωση. Ο μετασχηματισμός του «εγώ» και η προσωπική μας ανάπτυξη, μπορούν να σηματοδοτήσουν μια έντονη αλλαγή που γίνεται αντιληπτή σε ατομικό επίπεδο.

Δημιουργεί επίσης μια προϋπόθεση για να ανατρέψετε ή να μεταμορφώσετε ουσιαστικά την πορεία σας. Με την επερχόμενη πανσέληνο, το συναίσθημα ίσως είναι εσωτερικό ή επηρεασμένο από εξωτερικούς παράγοντες… Συνειδητό ή υποσυνείδητο. Μόλις η Σελήνη μπει στον Καρκίνο, νιώθουμε ότι η επερχόμενη πανσέληνος αναπτύσσεται σταδιακά.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 15-25/01 Νέοι Έρωτες και Παλιές Αγάπες

tarw-taro-xartomanteia

Το συναίσθημα είναι έτοιμο να εκραγεί αλλά και αθέατο 15-16/01 .

Είναι σαν βαλβίδα ασφαλείας με ελατήριο. Είναι μέσα μας και παράλληλα στοχεύει προς το μέρος μας. Αυτή τη στιγμή, μεγάλο μέρος αυτού του θέματος, έχει το ένα του πόδι στο παρελθόν και το άλλο στο μέλλον.

Αντιμετωπίστε αυτό το συναίσθημα. Νιώστε το στο σώμα σας και μην ψάχνετε για μια άμεση λογική εξήγηση. Μόλις το νιώσετε, τότε μπορείτε να το αναλύσετε. Βεβαιωθείτε όμως, ότι βιώνετε ταυτόχρονα και τις αισθήσεις που συμβαδίζουν με αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, μπορεί να επανεξετάσουμε αυτό που δεν έχουμε νιώσει, ακόμα κι όταν το ζήσαμε για πρώτη φορά. Αυτό φέρνει ένα νέο όραμα μέσα μας που οδηγεί στην ειλικρίνεια απέναντι στον εαυτό μας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 15-25/01 Νέοι Έρωτες και Παλιές Αγάπες

zodia-zvdia-75

Το συναισθημα είναι έτοιμο να εκραγεί αλλά και αθέατο 15-16/01 .

Το πρωί της Κυριακής, η Σελήνη του Καρκίνου κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό καθώς ο Ήλιος κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα. Αργότερα η Σελήνη αντιτίθεται στην Αφροδίτη. Αν εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να νιώσετε τα συναισθήματά σας, μπορεί να συγκλονιστείτε από τις γνήσιες επιθυμίες που εμφανίζονται. Ενσωματώστε τες σε ένα νέο μονοπάτι, στον καινούργιο εαυτό σας. Ή τουλάχιστον συγκρατήστε αυτή τη σκέψη στο μυαλό σας, για να επανέλθετε αργότερα.

Η Σελήνη συνεχίζει να τριγωνίζει τον Ποσειδώνα, μέσα στη νύχτα. Είναι μια απρόσκοπτη διαδικασία, που κυλάει ελεύθερα και με συνέπεια. Αυτό που χρειαζόμαστε, χάνεται μέσα στο ποιοι είμαστε, ποιοι ήμασταν και στο ποιοι θα μπορούσαμε να είμαστε. Αυτό το κύμα γίνεται θάλασσα. Αν δεν υπάρχει φράγμα, μην προσπαθείτε να το χτίσετε. Η πανσέληνος που έρχεται είναι ισχυρή. Μη σταθείτε εμπόδιο στο δικό σας δρόμο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera