Το συναισθηματικό νόημα της ροζ πανσελήνου

erwtikes-27314-ζωδια

Το συναισθηματικό νόημα της ροζ πανσελήνου του Απριλίου, αφορά την ανθεκτικότητα .

Το συναισθηματικό νόημα  : Εκτός από μαγευτική….κάθε πανσέληνος είναι και μέσο επερχόμενων αλλαγών. Αυτό συμβαίνει εξάλλου, όταν το φεγγάρι έχει περισσότερη ενέργεια, προκαλώντας την ανατροπή της ζυγαριάς, αναγκάζοντάς σας σε καινούργια ξεκινήματα.

Υπάρχουν φορές που οδηγούν σε αποκαλύψεις για σας και τη ζωή σας ή σας παρουσιάζουν ευκαιρίες που μπορεί να εκμεταλλευτείτε ή όχι… Και κάποιες φορές, σας προσφέρουν δώρα και ανταμοιβές.

Το μόνο που χρειάζεται να ξέρετε είναι ότι όταν το φεγγάρι είναι γεμάτο, μια αλήθεια θα αποκαλυφθεί και το συναισθηματικό νόημα της ροζ υπερπανσελήνου του Απριλίου του 2021 μπορεί να μεταμορφώσει τη ζωή σας.

zodia-taro-45

Τα ολόγιομα φεγγάρια, έχουν την τάση να ρίχνουν φως σε κάτι που ίσως δεν είχατε συνειδητοποιήσει στο παρελθόν. Αυτό συμβαίνει επειδή μια πανσέληνος λαμβάνει χώρα όταν ο ήλιος – κυβερνήτης του εξωτερικού εαυτού μας – σχηματίζει αντίθεση με το φεγγάρι – κυβερνήτης του εσωτερικού μας εαυτού. Υπάρχει μια πλευρά του εαυτού σας που κανένας δεν ξέρει – μερικές φορές, ούτε καν εσείς οι ίδιοι την κατανοείτε εντελώς.

Αυτό το βαθιά προσωπικό ζήτημα του ποιοι είστε μπορεί να έρχεται σε αντίθεση με την εικόνα που έχετε δημιουργήσει για τον εαυτό σας σε υλικό επίπεδο. Με άλλα λόγια, δεν έχετε πάντα ολόκληρη την ιστορία. Ωστόσο, όταν λαμβάνει χώρα μια πανσέληνος, τα βαθιά κρυμμένα μυστικά σας μπορεί να αναδυθούν από εσάς τους ίδιους.

Διαβαστε επισης : Μεγάλο Ωροσκόπιο Πανσελήνου 26/04 για ολα τα ζώδια

chartomantia-098

Το συναισθηματικό νόημα της ροζ πανσελήνου

Αιμορραγούν στη συνειδητή σας πραγματικότητα, προκαλώντας τον τρόπο που βλέπετε τα πάντα και σας παρέχουν μια άλλη πλευρά της ιστορίας σας. Κατά τη διάρκεια μιας πανσελήνου, η ενέργεια που σας περιβάλλει επηρεάζει το μυαλό, αναγκάζοντας σας να αναλάβετε δράση ή να αγκαλιάσετε το γεγονός μιας επικείμενης αλλαγής.

Κάθε πανσέληνος αποπνέει τη δική της λάμψη και εστίαση, φέρνοντας επίγνωση για μια συγκεκριμένη πτυχή της ζωής σας. Κάθε πανσέληνος περιέχει επίσης τη δική της εργαλειοθήκη ενέργειας, που σας δίνει κάτι νέο για να εργαστείτε κάθε φορά. Δείτε τι αντιμετωπίζετε αυτήν τη φορά:

Η επερχόμενη υπερπανσέληνος – η πρώτη πανσέληνος του 2021 – θα είναι μια ιδιαίτερα παράξενη κι έντονη εμπειρία…κι αυτό γιατί λαμβάνει χώρα στο μυστηριώδη, διεισδυτικό και παθιασμένο Σκορπιό.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Αυτό το σταθερό υδάτινο ζώδιο συνδέεται με πράγματα που παραμένουν αόρατα. Ο Σκορπιός δεν μπορεί να αντισταθεί στην επίλυση ενός παζλ και θα χρησιμοποιήσει την ψυχική του ικανότητα να αντιμετωπίσει ακόμη και τα πιο δύσκολα εμπόδια για να πάρει μερικές απαντήσεις.

Είναι επίσης πολύ ρομαντικός, ακόμα κι αν κρύβει συνήθως αυτό το μέρος του εαυτού του. Μια πανσέληνος στο Σκορπιό μπορεί να σας αποκαλύψει ακριβώς πού βρίσκονται οι επιθυμίες σας.

Ο Σκορπιός είναι επίσης το ζώδιο της δημιουργίας και της καταστροφής….και τελικά του μετασχηματισμού. Αυτή η πανσέληνος μεταφέρει το νόημα του μετασχηματισμού στο επόμενο επίπεδο, καθώς θα σας αναγκάσει να πολεμήσετε μέσα από μια δύσκολη κατάσταση, για να ξεπεράσετε το σκοτάδι και να αγκαλιάσετε το φως.

Διαβαστε επισης : Μεγάλο Ωροσκόπιο Πανσελήνου 26/04 για ολα τα ζώδια

taro-zodia-76

Το συναισθηματικο νόημα της ροζ πανσελήνου

Μπορεί να φαίνεται λίγο πιεστική, επειδή κάνει τετράγωνο με τον ανασταλτικό και προκλητικό Κρόνο, που συνήθως βάζει πολλά εμπόδια στο δρόμο σας. Ωστόσο, επειδή η πανσέληνος σχηματίζει επίσης κι ένα τρίγωνο με τον φιλόδοξο και ηγετικό Άρη, σας δίνει το θάρρος και την αποφασιστικότητα να ξεπεράσετε αυτά τα εμπόδια.

Αυτή η πανσέληνος μπορεί να σας κάνει αναλυτικούς κι επικριτικούς. Ωστόσο, τα διαμάντια δημιουργούνται σε συνθήκες με αφόρητη θερμοκρασία και πίεση! Γι’ αυτό να θυμάστε πως σας περιμένουν πολλά καλά πράγματα στο τέλος αυτών των δυσκολιών. Ο Σκορπιός μπορεί να είναι έντονος και παρορμητικός, αλλά είναι περισσότερο από πρόθυμος για να παίξει το μεγάλο παιχνίδι. Κρατήστε το τελικό αποτέλεσμα….. στην πρώτη γραμμή του μυαλού σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος