Το Σύμπαν αποφασίζει ότι είναι ώρα να ξυπνήσετε 14-15/08

didaskalia-planitwn-afroditi

Το Σύμπαν αποφασίζει ότι είναι ώρα να ξυπνήσετε 14-15/08 .

Το Σύμπαν αποφασίζει : 14 Αυγούστου – Η Σελήνη έρχεται εντός ορίων .

Η Σελήνη τώρα επιστρέφει εντός ορίων (InB)  αφού ήταν εκτός ορίων από τις 9 Αυγούστου έως τις 14 Αυγούστου 2023.

Όταν η Σελήνη είναι εκτός ορίων (OOB) η συναισθηματική σας κατάσταση μπορεί να είναι λίγο ασταθής ή απομονωμένη. Αυτό θα μπορούσε να είναι είτε μια ευπρόσδεκτη αλλαγή είτε μια δύσκολη ενέργεια για να αντιμετωπίσετε.

zodia-taro-45

Όταν η Σελήνη έρχεται εντός ορίων, συνήθως επιστρέφετε σε ό,τι είναι το “κανονικό” σας. Εάν το ταξίδι σας στο OOB ήταν αγχωτικό ή έντονο, μπορεί να βρείτε κάποια ανακούφιση τώρα που η Σελήνη επιστρέφει στο In-B  ή είστε σε θέση να ενσωματώσετε στη ζωή σας ό,τι μάθατε από την εμπειρία σας.

Εάν το ταξίδι σας στο OOB ήταν σαν μια ευπρόσδεκτη ανακούφιση από το καθημερινό άγχος ή τον «θόρυβο» του κόσμου γύρω σας, η επιστροφή στο In-B ελπίζουμε ότι θα σας δώσει μια νέα αρχή, σαν να επιστρέψετε από σύντομες διακοπές. Η Σελήνη θα πάει OOB μετά σε περίπου 2 εβδομάδες.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

14 Αυγούστου Αφροδίτη Τρίγωνο Χείρων .

Η θεραπεία και η εξισορρόπηση είναι δυνατές τώρα, ειδικά στους τομείς των σχέσεων, των οικονομικών, των πόρων και των αξιών. Οποιαδήποτε προβλήματα παρέμειναν σε αυτούς τους τομείς τον τελευταίο καιρό θα μπορούσαν να ωφεληθούν από μια εισροή χρήσιμων και θεραπευτικών πόρων τώρα. Σχέσεις και αλληλεπιδράσεις όλων των ειδών μπορούν να ωφεληθούν τώρα, καθώς μπορεί να είναι ευκολότερο να δεις την ομορφιά και την αξία σε άλλους που συνήθως αντιπαθείς ή αισθάνεσαι άβολα (ή αυτοί μαζί σου).

Οι διαπραγματεύσεις και οι στρατηγικές προσπάθειες για την επίλυση συγκρούσεων μπορεί να πάνε ομαλά τώρα, ειδικά όταν εξισορροπείτε τα αποτελέσματα προς το συμφέρον όλων. Μπορεί επίσης να είστε σε θέση να προσελκύσετε ό,τι χρειάζεστε για να επουλώσετε τις πληγές σας (σωματικές, ψυχολογικές, πνευματικές κ.λπ.). Τώρα θα είναι λίγο πιο εύκολο να αποδεχτείτε αυτό που δεν μπορείτε να αλλάξετε, ενώ βρίσκετε ότι κάνετε πρόοδο με τα πράγματα που μπορείτε.

chartomantia-098

15 Αυγούστου Ήλιος τετράγωνο Ουρανός .

Ο κόσμος σας μπορεί να βιώσει μια μικρή αναταραχή αυτή τη στιγμή, καθώς το Σύμπαν αποφασίζει ότι είναι ώρα να κάνει τα πράγματα ενδιαφέροντα. Αυτή είναι μια κλήση αφύπνισης, που έχει σχεδιαστεί για να σας ”ξυπνήσει” από την ρουτίνα .

Ο ριζοσπαστικός εαυτός μέσα σας θέλει να βγει και να δημιουργήσει προβλήματα, κάτι που από τη μια πλευρά μπορεί να είναι απαραίτητο αλλά και πολύ ενοχλητικό και ενδεχομένως ακόμη και καταστροφικό. Να είστε σε εγρήγορση για νέες ιδέες και ευκαιρίες μεταμφιεσμένες σε ατυχήματα ή κρίσεις. Η συνήθης αίσθηση του εαυτού σας και του σκοπού σας μπορεί να είναι κάπως άστατη αυτή τη στιγμή, αλλά είναι πιθανό να καθαριστεί ένας χώρος για νέα ανάπτυξη και δυνατότητες.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia-zodia-astrologia-65

Το Σύμπαν αποφασίζει ότι είναι ώρα να ξυπνήσετε 14-15/08 .

Αν θέλετε να κόψετε παλιές συνήθειες ή να απαλλαγείτε από παλιούς περιορισμούς, αυτή μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή – αλλά θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα χάος που θα πρέπει να καθαρίσετε αργότερα.

Αντισταθείτε στην παρόρμηση να επαναστατήσετε μόνο και μόνο για να κάνετε κάτι διαφορετικό και αντ’ αυτού στοχεύστε να απελευθερωθείτε από παλιές μορφές έκφρασης και ιδανικά που δεν λειτουργούν πια για εσάς. Περιμένετε το απροσδόκητο και μετά σερφάρετε στο ωστικό κύμα.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος