Το τέλος στα συναισθηματικά αδιέξοδα 16/02-11/03

imerisies-provlepsies-zodia-29-5-14

Το τέλος στα συναισθηματικά αδιέξοδα 16/02-11/03 .

Το τέλος στα συναισθηματικά αδιέξοδα : Αφροδίτη στον Υδροχόο 16 Φεβρουαρίου – 11 Μαρτίου .

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τα τέλη Ιανουαρίου, η καρδιά έψαχνε προβλεψιμότητα και ασφάλεια. Ο Αιγόκερως είναι πιστός, γενναιόδωρος και με φοβίες.

Μεγάλο μέρος αυτού του φόβου/άγχους διοχετεύεται σε ανησυχίες σχετικά με τα χρήματα, την εργασία και τη φήμη.

zodia-taro-45

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μας κάνει να νιώθουμε νευρικοί ή συνειδητοποιημένοι για το πώς μας κρίνει η κοινωνία. Αν όλα πάνε καλά, δηλαδή αν καταφέρουμε να μειώσουμε τους τόνους της εσωτερικής κριτικής, αν βρούμε μια καλή νέα δουλειά ή αν ανοίξουμε τον εαυτό μας σε δύσκολες νέες ευκαιρίες.

Αλλά τώρα αφήνουμε αυτό το σφιχτό συναίσθημα μέσα μας. Πάρτε μια βαθιά ανάσα, πραγματικά βαθιά. Τέρμα το άγχος, όχι άλλο βάσανο στη σιωπή.

Μπορούμε να είμαστε ανάλαφροι, απελευθερωμένοι. Είναι καιρός να εστιάσουμε σε αυτό που θα μπορούσε να είναι, όχι σε αυτό που θα έπρεπε να είναι.

zodia-zvdia-22

Το τέλος στα συναισθηματικά αδιέξοδα 16/02-11/03 .

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο λέει τέρμα σε όλα αυτά . Τέρμα στα πρότυπα και τους κανονισμούς σας, τέλος στην ακαμψία σας. Υδροχόος σημαίνει αλλαγή, μια εντελώς νέα προοπτική.

Οι Υδροχόοι κάνουν πραγματικά υπέροχους φίλους. Είναι ατελείωτα δημιουργικοί, διεγερτικοί και πρωτότυποι. Ο Υδροχόος λατρεύει να πειραματίζεται. Με την Αφροδίτη εδώ, αυτό μεταφράζεται σε ασυνήθιστες σχέσεις ή καταστάσεις ζωής.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ηλεκτρίζει το κοινωνικό τοπίο.

Προετοιμαστείτε για μια άκρως κοινωνική, εξερευνητική διέλευση. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ταξιδέψετε ή/και να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας. Όλα τα εκλεκτικά, εκκεντρικά, ιδιόμορφα και ασυνήθιστα έρχονται στο δρόμο μας. Θα γνωρίσετε πολλούς νέους ανθρώπους, ειδικά εκείνους από άλλες χώρες ή διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο κυκλοφορεί νέες ιδέες στη συλλογική ψυχή. Οι Υδροχόοι είναι πολύ περήφανοι για τις μοναδικές ιδέες και απόψεις τους. Είναι όλα σχετικά με τη συνεργασία και την αναζήτηση της γνώσης. Οι Υδροχόοι οραματίζονται έναν κόσμο χωρίς χρήματα, νόμους, φυλακές, σύνορα ή περιορισμούς οποιουδήποτε είδους, έναν κόσμο στον οποίο η συνεργασία είναι γεγονός της ζωής.

zodia-0988

Ο Υδροχόος φορτίζει τον εγκέφαλο και την καρδιά σε σημείο υπερφόρτωσης.  Αυτή η διέλευση θα είναι κάπως διάσπαρτη και απρόβλεπτη, αλλά θα φύγουμε από αυτήν νιώθοντας ακόμα πιο αυτάρκεις και ανεξάρτητοι.

Αυτή είναι μια ευνοϊκή περίοδος για άτομα με γενέθλιους πλανήτες και σημεία στον Υδροχόο, καθώς και για Κριούς, Διδύμους, Ζυγούς και Τοξότες.

16 Φεβρουαρίου: Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο την ίδια μέρα με το τέταρτο της  Σελήνης στον Ταύρο + ένα απότομο τετράγωνο μεταξύ του Ερμή στον Υδροχόο και του Ουρανού στον Ταύρο. Λάβετε προφυλάξεις από πονοκεφάλους και εφιάλτες. Ξεκουραστείτε πολύ. αποφύγετε τον υπερβολικό χρόνο οθόνης.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia-zodia-astrologia-65

Το τέλος στα συναισθηματικά αδιέξοδα 16/02-11/03 .

17 Φεβρουαρίου: Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο !! Αυτό πάντα με φοβίζει. Ο Πλούτωνας είναι τόσο τρομακτικός , έρχονται ΜΕΓΑΛΑ συναισθήματα. Αυτό είναι φορτισμένο, είναι συναισθηματικό, είναι έντονο. Εάν μπορείτε να πλεύσετε ομαλά μέσα από αυτό, είστε απίστευτοι.

18 Φεβρουαρίου: Ξεκινά η σεζόν των Ιχθύων

22 Φεβρουαρίου: Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη στον Υδροχόο. Οι σύνοδοι Αφροδίτης-Άρη φέρνουν θεϊκή αρμονία & ισορροπία μεταξύ θηλυκών και αρσενικών ενεργειών. Εσωτερική γαλήνη, ευκολία, δημιουργικότητα, άνεση, χαλάρωση. Ημέρα χρυσού αστεριού.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zvdia-zwdia-tarw

24 Φεβρουαρίου: Αφροδίτη τετράγωνο Δία στον Ταύρο + Πανσέληνος στην Παρθένο. Αυτή η πτυχή θα κάνει ξεκάθαρο ποιες σχέσεις λειτουργούν ή όχι. Τεράστια φώτα της δημοσιότητας όχι μόνο στην επικοινωνία αλλά και στις προσδοκίες στις σχέσεις.

3 Μαρτίου: Αφροδίτη τετράγωνο Ουρανός στον Ταύρο + Τέταρτο Σελήνης στον Τοξότη. Κατάθλιψη και παραξενιά. Δεν ευνοεί την επικοινωνία ή την κοινωνικοποίηση. Αποφύγετε τον υπερβολικό χρόνο οθόνης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος