Το τέλος του ανάδρομου Ερμή μας φέρνει πιο κοντά 03/02

didaskalia-planitwn-afroditi

Το τέλος του ανάδρομου Ερμή μας φέρνει πιο κοντά 03/02 .

Το τέλος του ανάδρομου Ερμή :Η πρώτη ανάδρομη πορεία του Ερμή για το 2022 τελειώνει επίσημα στις 3 Φεβρουαρίου, σηματοδοτώντας το φινάλε των ανάδρομων κινήσεων γι’ αυτή τη σεζόν. Αυτό καθιστά τη στιγμή ιδανική… για να προωθήσετε ιδέες, για τις οποίες ήσασταν αβέβαιοι.

κριός

Οι φιλίες και οι συμμαχίες σας ήταν ασταθείς κι αβέβαιες, όσο ο Ερμής ήταν ανάδρομος. Καθώς όμως τελειώνει η σεζόν, θα σας επιτραπεί να αξιοποιήσετε τις ιδέες για τις οποίες είχατε εργαστεί στον κοινωνικό σας κύκλο, με σκοπό να προωθήσετε την καριέρα σας.

zodia-taro-45

ταύρος

Σας ζητήθηκε να συλλάβετε ιδέες, το διάστημα που ο Ερμής ήταν ανάδρομος. Τώρα όμως καθώς γυρίζει σε ορθή πορεία, μπορεί να υποστηρίξει αποτελεσματικά τις πεποιθήσεις σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να βεβαιωθείτε πως αγαπάτε τη δουλειά που κάνετε. Αν όχι.. τότε είναι καιρός για αλλαγές!

δίδυμοι

Καθώς ο Ερμής στρέφεται άμεσος, θα αποκτήσετε τη σαφήνεια που χρειάζεστε τόσο πολύ στις σχέσεις σας. Αν προσφέρατε περισσότερα από όσα λαμβάνατε, τώρα είναι η στιγμή για να εκφράσετε τα παράπονά σας.. κι ενδεχομένως ν’ αλλάξετε την πρόσβαση που έχουν κάποια άτομα σ’ εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Το τέλος του ανάδρομου Ερμή μας φέρνει πιο κοντά 03/02 .

καρκίνος

Ενθαρρυνθήκατε να αξιολογήσετε θέματα που αφορούσαν τις σχέσεις σας όσο ο Ερμής ήταν ανάδρομος. Στις 3 Φεβρουαρίου όμως που στρέφεται σε ορθή πορεία θα λάβετε τις απαντήσεις που περιμένατε, αναφορικά με τις ρομαντικές σας σχέσεις. Γι’ αυτό αν νιώθετε αβέβαιοι για ένα συγκεκριμένο άτομο, τώρα όλα θα ξεκαθαρίσουν.

λέων

Ο ανάδρομος Ερμής σας ώθησε να επαναξιολογήσετε τον τρόπο που χειρίζεστε τις σχέσεις σας και τις καθημερινές σας ευθύνες. Αν και πιθανόν τώρα νιώθετε λιγάκι αποδιοργανωμένοι, θα συνέλθετε εντελώς στις 3 Φεβρουαρίου με την ορθή πορεία του Ερμή.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 04/02 – Φως στις αδιέξοδες σχέσεις

zodia-astra-tarot

παρθένος

Η προτεραιότητά σας στην παραγωγικότητα ήταν πρόκληση, όσο ο Ερμής ήταν ανάδρομος. Όμως όλα πρόκειται ν’ αλλάξουν στις 3 Φεβρουαρίου που στρέφεται σε ορθή πορεία. Τώρα θα βρείτε ευκολότερα τρόπους, για να συνδυάσετε αποτελεσματικά, τη δουλειά με την ευχαρίστηση!

ζυγός

Ο Ερμής σε ορθή πορεία θα σας προσφέρει μεγάλη διαύγεια. Θέματα που αφορούν τη δημιουργικότητα και την ευχαρίστηση, θα συμπεριληφθούν στις ιδέες που έχετε για τη ζωή στο σπίτι σας και θα είναι πιο εύκολο να ξεπεράσετε την όποια σύγχυση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia-zodia-33

Το τέλος του ανάδρομου Ερμή μας φέρνει πιο κοντά 03/02 .

σκορπιός

Με την ορθή πορεία του Ερμή, θα μπορέσετε να μιλήσετε με αποτελεσματικό και σαφή τρόπο για τυχόν προβλήματα που έχετε με το ταίρι σας ή με κάποιο μέλος της οικογένειάς σας. Πιθανόν να δαγκώνατε τη γλώσσα σας τις τελευταίες εβδομάδες, οπότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε αυτές τις συζητήσεις.

τοξότης

Έφυγαν πλέον οι πιέσεις του ανάδρομου Ερμή. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να οργανώσετε αποτελεσματικά τους πόρους σας, χωρίς πολλά εμπόδια. Γι’ αυτό σκεφτείτε διαφορετικούς τρόπους για να διατηρήσετε το συγκεκριμένο τομέα της ζωής σας, οργανωμένο και αποτελεσματικό.

αιγόκερως

Καθώς ο ανάδρομος Ερμής πλησιάζει στο τέλος του θα μπορέσετε να προχωρήσετε με τις μοναδικές ιδέες που προσπαθούσατε να τελειοποιήσετε. Δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στον παραγωγικό τρόπο σκέψης κι επίλυσης των προβλημάτων. Και θα βασιστείτε σ’ αυτόν, για να προωθήσετε τυχόν νέες προσπάθειες.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 02-04/02 – Το ριζικό της Αγάπης

dream

υδροχόος

Οι μοναδικές προοπτικές και οι ιδέες σας, τονίστηκαν όσο ο Ερμής ήταν ανάδρομος. Σας ώθησε όμως να κάνετε κάποιες βελτιώσεις, πριν ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Στις 3 Φεβρουαρίου που ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία, σας δίνει την ευκαιρία να αναθεωρήσετε τις ιδέες σας, πριν τις μοιραστείτε τελικά με τον κόσμο.

ιχθύες

Με τον Ερμή σε ορθή πορεία από τις 3 Φεβρουαρίου, θα μπορέσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τις απόψεις σας με τον κοινωνικό σας κύκλο, μετά τη βαθιά ενδοσκόπηση που κάνατε τις τελευταίες εβδομάδες. Τώρα είναι ώρα να αξιοποιήσετε τις ιδέες σας φέρνοντας τον κόσμο κοντά. Θα είναι πρόθυμοι ν’ ακούσουν ό,τι έχετε να πείτε

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098