Το φεγγάρι του έρωτα 14/08 – Aντιφατικά πράγματα βγαίνουν από τη σπηλιά των σκορπιών

skorpios-kai-xaraktiras

Το φεγγάρι του έρωτα 14/08 .

Το φεγγάρι του έρωτα  Πρώτο τέταρτο στον Σκορπιό ( 14 Αυγούστου 2021) .

Ο ήλιος του Λέοντα που υποχωρεί, τετραγωνίζει τη Σελήνη που γεμίζει στον Σκορπιό. Αυτή η φάση του φεγγαριού ακολουθεί την αναζωογονητική Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 8 Αυγούστου.

Οι φάσεις του πρώτου τέταρτου, αποσαφηνίζουν τον επερχόμενο σεληνιακό κύκλο. Ετοιμαστείτε για άλλη μια Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 22 Αυγούστου.

zodia-taro-45

Εδώ είμαστε λοιπόν! Κι ενώ περπατάμε περήφανοι στο μονοπάτι των λιονταριών, έχουμε μια άγρια συνάντηση με τον σκορπιό.

Όταν οι σταθεροί αστερισμοί συνεργάζονται, είναι η στιγμή που πρέπει να συγκεντρώσουμε κάθε γραμμάριο της δύναμης και της πεποίθησής μας. Ο Λέοντας και ο Σκορπιός μεταμορφώνουν το «εγώ» και την ψυχή αντιμετωπίζοντας θέματα εμπιστοσύνης και ελέγχου.

Αυτά τα αρχέτυπα έχουν λίγα κοινά μεταξύ τους, εκτός ίσως από τη σταθερή φύση τους. Ο Σκορπιός είναι ο γοητευτικός ρεαλιστής του ζωδιακού κύκλου με την μειωμένη πίστη του στην ανθρωπότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Το φεγγάρι του έρωτα 14/08 .

Σίγουρα δεν είναι ένας ανάλαφρος κριτής. Αυτό που φοβάται περισσότερο είναι η αδυναμία. Η τέχνη στην οποία είναι δάσκαλος, είναι αυτή του αποχωρισμού. Μια σχέση υψηλής δόνησης με το λιοντάρι και τον σκορπιό μοιάζει με την αυτοπεποίθηση (Λέων) και την αυτο-ενδυνάμωση (Σκορπιός). Ο Λέοντας κυβερνάται από τον Ήλιο, το κέντρο του ηλιακού μας συστήματος και ο Σκορπιός από τον Πλούτωνα, τον πλανήτη που είναι πιο απομακρυσμένος από το κέντρο.

Φανταστείτε τον Ήλιο και τον Πλούτωνα να απλώνουν τα χέρια τους, για να συνδεθούν άρρηκτα μεταξύ τους σε κάποια απομακρυσμένη ζώνη αστεροειδών. Μέσα σας υπάρχει μια εξίσου μεγάλη απόσταση που πρέπει να ξεπεραστεί. Το κέντρο των κέντρων τους φτάνει στα άκρα. Αυτό πρέπει να κάνουμε γρήγορα και να συμφιλιωθούμε.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 12-14/08 Ερωτικές ζήλιες – Νέα πρόσωπα

tarw-taro-xartomanteia

Αυτό που θέλουμε έναντι αυτού που λαμβάνουμε φαίνεται να είναι διαφορετικό, αλλά δεν είναι. Το κατώτερο «εγώ» /επίγειο μυαλό, δεν έχει σχεδιαστεί για να καταλαβαίνει. Μόνο ο ανώτερος Εαυτός γνωρίζει. Είναι αλήθεια ότι σκοτεινά και αντιφατικά πράγματα βγαίνουν από τη σπηλιά των σκορπιών. Συγκεντρώστε την εσωτερική σας δύναμη.

Θυμηθείτε ότι αυτό το φεγγάρι αφορά την εμπιστοσύνη και τον έλεγχο – και ξεκινά από μέσα μας. Όλες αυτές οι χίπικες βλακείες που μιλάνε για την εύρεση του κέντρου σου δεν είναι πια βλακείες… όταν η πρόκληση στέκεται ακριβώς μπροστά σου. Αντισταθείτε στην παρόρμηση να ζήσετε με πόνο. Αναδυθείτε με τη Γιόγκα του Σκορπιού. Στο διαλογισμό, επικεντρωθείτε στο ιερό τσάκρα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/08 Προβλέψεις 2ο 10ήμερο ΑΥΓ

taro-zodia-76

δύναμη – εμπιστοσύνη – έλεγχος – θάνατος – αναγέννηση – ανακάλυψη

Αυτό το τέταρτο φεγγάρι συμπίπτει με την πρώτη ημέρα της Αφροδίτης στον Ζυγό, η οποία είναι πραγματικά υπέροχη. Τα άλλα υπέροχα νέα είναι ότι το φεγγάρι θα σχηματίσει σχεδόν ένα τρίγωνο ακριβείας με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Αυτό θα βοηθήσει πολύ στην εξομάλυνση τυχόν αναταράξεων.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66