Το φως πλημμυρίζει τη σκοτεινή νύχτα της ψυχής μας – Νέα Σελήνη στους Ιχθύες

zwdia-nea-selini-lewn

Το φως πλημμυρίζει τη σκοτεινή νύχτα της ψυχής μας – Νέα Σελήνη στους Ιχθύες .

Το φως πλημμυρίζει  : Νέα Σελήνη στους Ιχθύες 20 Φεβρουαρίου 2023 .

Κάθε μήνα το φεγγάρι περιστρέφεται στον ίδιο αστερισμό με τον ήλιο. Αυτή η σεληνιακή-ηλιακή σύνοδος είναι αυτό που ονομάζουμε νέα σελήνη.

Αυτόν τον μήνα η σελήνη και ο ήλιος έρχονται μαζί στους διαφανείς Ιχθύες, το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου.

zodia-taro-45

Είναι καιρός να απελευθερωθείτε, να αφεθείτε και να προετοιμαστείτε για νέα ξεκινήματα με την επικείμενη Εαρινή Ισημερία.

Ο Ιχθύς βρίσκεται στο τέλος κάθε ταξιδιού, κάνοντας μυστηριώδεις κύκλους. Είναι μια συγχώνευση όλων όσων έχουν προηγηθεί, σαν χαμαιλέοντας του ουράνιου τόξου, που αλλάζει σε όποιο σχήμα ή πρόσωπο θέλει. Ο Ιχθύς συμπάσχει με όλους γιατί είναι όλοι. Τα νιώθει όλα γιατί είναι τα πάντα. Καλώς ή κακώς, ο Ιχθύς ρέει εκεί που τον οδηγεί η συλλογική παλίρροια.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα της Κατίνας 18-19/02 Σαββατοκύριακο Αγάπης .

zodia-astra-tarot

Η ακτινοβολία από αυτή τη νέα σελήνη είναι η αλάνθαστη δόνηση της παράδοσης σε αυτό που πρέπει να είναι. Είμαστε ανήσυχοι, χαμένοι, μπερδεμένοι, αβέβαιοι για το πού να πάμε, τι να κάνουμε. Σε αυτή τη σκοτεινή νύχτα της ψυχής γυρίζουμε και γυρίζουμε αλλά δεν μπορούμε να βρούμε το δρόμο μας για την έξοδο. Η εποχή των Ιχθύων είναι ίσως η πιο δύσκολη από όλες, ωστόσο ποτέ δεν παραλείπει να είναι βαθιά καθαρτική. Ο Ιχθύς αντιπροσωπεύει όλα όσα αγνοούμε, αρνούμαστε ή καταπιέζουμε.

 

Η κανονική καθημερινότητα είναι δύσκολη για τους Ιχθύες. Δεν θέλει να είναι εδώ. Δεν θέλει να μείνει κολλημένη σε αυτή την πραγματικότητα. Θέλει να είναι κάπου αλλού, κάπου πολύ μακριά. Όλα αυτά σημαίνουν ότι το ψάρι συχνά αποφεύγει τις καθημερινές, γήινες υποχρεώσεις όπως ο καθαρισμός ή η φροντίδα του εαυτού του.

 

chartomantia-098

Το φως πλημμυρίζει τη σκοτεινή νύχτα της ψυχής μας – Νέα Σελήνη στους Ιχθύες .

Λέει ψέματα στον εαυτό της, γυρίζει φανταστικές ιστορίες. Θέλει απλώς να χορεύει και να γλεντάει και να μαζεύει λουλούδια σε ένα λαμπερό ψυχεδελικό λιβάδι όλη μέρα. Μερικοί Ιχθύες είναι ακατάστατοι, αναξιόπιστοι ή χαμένοι στο διάστημα. Για εκείνους τους Ιχθύες που δεν έχουν βρει ακόμα την πνευματικότητά τους, το άγχος μπορεί να διοχετευθεί σε τελειομανία ή ψυχαναγκαστική, ελεγκτική συμπεριφορά. Τα σοφά ψάρια βρίσκουν μια ισορροπία μεταξύ εδώ και εκεί, μεταξύ γης και ουρανού.

Όλα τα πράγματα για τους Ιχθύες έρχονται στο δρόμο σας: μουσική, χορός, δημιουργικότητα, πνευματικότητα, συναισθηματική απελευθέρωση, φαντασία, ελπίδα, όνειρα, ύπνος και επιβεβαίωση των πιο θετικών πεποιθήσεών μας.

Διαβαστε επισης : Καφεμαντεία Προβλέψεις – Συμβάντα και Συναισθήματα .

zodia-0988

Φως στη σκοτεινή νύχτα της ψυχής μας – Νέα Σελήνη στους Ιχθύες .

Τα νέα φεγγάρια μας κάνουν να νιώθουμε ασυνήθιστα κουρασμένοι, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα με τους Ιχθύες. Αυτή είναι μια νέα σελήνη μακάριου κενού.

Οι Ιχθύες ταξιδεύουν ανάμεσα στις στιγμές με τα φτερά του ιπτάμενου ψαριού της διαίσθησης, οπότε μην ανησυχείτε για το πώς να το κάνετε ή πού και πότε. Για να ενισχύσετε τη δημιουργικότητά σας, εστιάστε στο ιερό τσάκρα στο διαλογισμό.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22