Το ωροσκόπιο της Πανσελήνου των λουλουδιών 16/05

panselinos-zwdio-ydroxoos

Το ωροσκόπιο της Πανσελήνου των λουλουδιών 16/05 Έκλειψη Σελήνης .

Το ωροσκόπιο της Πανσελήνου : Μεταξύ της ιλιγγιώδους έναρξης του ανάδρομου Ερμή και των διαδοχικών εκλείψεων που συγκλονίζουν αυτήν τη στιγμή τον κόσμο μας, η εποχή του Ταύρου ήταν μια δύσβατη διαδρομή.

Στις 16 Μαΐου η σεληνιακή έκλειψη θα ανατείλει στους ουρανούς, φέρνοντας ισχυρές αποκαλύψεις και μια βαθιά συναισθηματική απελευθέρωση για όλα τα ζώδια.

Γνωστή και σαν Πανσέληνος των λουλουδιών, αυτή η έκλειψη είναι εδώ για να μας βοηθήσει να ξεριζώσουμε τα ζιζάνια που εμποδίζουν την πνευματική μας ανάπτυξη, από τους προσωπικούς μας κήπους.

zodia-taro-45

Γι’ αυτό και θα θέλετε να ξέρετε πώς η σεληνιακή έκλειψη της Πανσελήνου του Μαΐου θα επηρεάσει το ζώδιό σας. Η άνοδος της ολικής έκλειψης Σελήνης του Μάη – η πρώτη της χρονιάς – στο μυστικοπαθές και ευαίσθητο ζώδιο του Σκορπιού, θα ανακαλέσει μερικές βαθιές ουσιαστικές αλήθειες και θα μας βοηθήσει να εγκαταλείψουμε ό,τι δεν μας εξυπηρετεί πλέον.

Πιθανόν να είναι μια συναισθηματικά φορτισμένη έκλειψη, αλλά θα υπάρχει και μια αίσθηση ανακούφισης που συνοδεύεται από αυτήν την κοσμική απελευθέρωση ενέργειας. Οι ζωδιακές δονήσεις του Σκορπιού έχουν να κάνουν με τη μεταμόρφωση, γι’ αυτό πιστέψτε ότι οι αλλαγές που τροφοδοτούνται από την έκλειψη, θα μας βοηθήσουν να εναρμονιστούμε στενότερα με τον σκοπό μας.

zodia-zvdia-22

Το ωροσκόπιο της Πανσελήνου των λουλουδιών 16/05 Έκλειψη Σελήνης .

Μόλις τώρα αρχίζουμε να ανοίγουμε ένα μονοπάτι προς αυτό που πραγματικά έχει σημασία για εμάς. Οι εκλείψεις στην αστρολογία είναι αποσταθεροποιητικές και χαοτικές, καθώς συχνά φέρνουν πολλές ξαφνικές αλλαγές – κι αυτή αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δραστήρια.

Ο ήλιος και η έκλειψη σελήνης θα κάνουν όψεις με μια ολόκληρη σειρά σημαντικών πλανητών – συμπεριλαμβανομένου του θερμοκέφαλου Άρη, του σοβαρού Κρόνου, του επεκτατικού Δία, του απατηλού Ποσειδώνα και του διψασμένου για δύναμη Πλούτωνα. Αυτές οι όψεις, συνδυάζουν πολλά διαφορετικά συναισθήματα, επιρροές και κίνητρα στην εμπειρία μας με την πανσέληνο. Μάλλον θα είναι έντονες, αλλά και καθαρτικές. Αφήστε λοιπόν τα κύματα της αλλαγής, να σας κατακλύσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ήρθε η ώρα για έναν βαθύ ανοιξιάτικο καθαρισμό της πνευματικής σου ποικιλίας. Αυτή η έκλειψη απαιτεί να κάνεις βουτιά στην καρδιά των συναισθημάτων σου και να εξετάσεις την ανεπαίσθητη δυναμική ενέργειας, τις φοβίες και τα στενά κρυμμένα μυστικά που σε βαραίνουν. Μόλις αντικρίσεις κατάματα τους σκελετούς της ντουλάπας σου, θα μπορέσεις να τους αφήσεις να φύγουν.

ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Η τρέχουσα σειρά εκλείψεων καταλύει ορισμένες βαθιές αλλαγές όσον αφορά την ταυτότητα και τις συνεργασίες σου. Γι’ αυτό τώρα ήρθε η ώρα να αφήσεις μέρος των συναισθηματικών αποσκευών που κουβαλούσες στις σχέσεις σου. Να είσαι πρόθυμος να αντιμετωπίσεις ό,τι υπάρχει στην καρδιά σου και να νιώσεις τα αληθινά σου συναισθήματα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα ΧΑΛ 16-31/05 – Ερωτικές προβλέψεις-Επανασυνδέσεις!

tarw-taro-xartomanteia

δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Ο τρόπος με τον οποίο εργάζεσαι και οργανώνεις τη ζωή σου αλλάζει δραματικά! Κι αυτή η έκλειψη θέλει να απαλλαγείς από όλες τις συνήθειες της βαθιά ριζωμένης καθημερινότητας, που σε κρατούν κολλημένο σε ένα τέλμα. Ενώ θα διαπιστώσεις ότι οι μέρες σου κλονίζονται από το δράμα της πανσελήνου, εντούτοις αυτού του είδους η αναδιάρθρωση, μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να κάνεις μια νέα αρχή.

καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Είτε εκδηλώνεται ενώ ξεπερνάς ένα δημιουργικό εμπόδιο είτε ενώ εγκαταλείπεις κάποιες μακροχρόνιες ρομαντικές εμμονές, αυτή η έκλειψη είναι εδώ για να ανοίξει το δρόμο για την ανάπτυξη της ψυχής σου. Αν κι αυτές οι αποκαλύψεις για την πανσέληνο μπορεί να είναι συγκλονιστικές ή απροσδόκητες, θα φέρουν επίσης μια ανανεωμένη έμπνευση. Το σύμπαν ανοίγει χώρο… για να αναπτυχθεί κάτι πιο βαθύ και πιο συναισθηματικό!

taro-zodia-76

Το ωροσκόπιο της Πανσελήνου των λουλουδιών 16/05 Έκλειψη Σελήνης .

λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Πάρε μια βαθιά ανάσα και ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε οικογενειακό δράμα ή στενοχώρια που βαραίνει την ψυχή σου. Αυτή η σειρά εκλείψεων, επηρεάζει την ιδιωτική και τη δημόσια ζωή στο σύνολό της, αλλά αυτή τη φορά θα πρέπει να γίνει από σένα. Ήρθε η ώρα να αφήσεις οριστικά το παρελθόν και να αρχίσεις να χτίζεις τα θεμέλια μιας πιο σταθερής συναισθηματικής βάσης.

παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Η αλήθεια βαραίνει την καρδιά σου τώρα…οπότε μην διστάζεις να εκφράσεις ό,τι πρέπει να κοινοποιηθεί – ακόμα κι αν νιώθεις πολύ ευάλωτος για να το κάνεις. Ήρθε η ώρα να μιλήσεις δυνατά για τους φόβους σου, να μοιραστείς τα βαθύτερα συναισθήματά σου και να συμφιλιωθείς με τον κόσμο γύρω σου. Αντί να τα κρατάς όλα μέσα σου, να είσαι πρόθυμος να τα απελευθερώσεις, για να ξεκινήσεις να θεραπεύεσαι.

zwdia-tarw-zodia-19ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Σταμάτα να υποτιμάς τον εαυτό σου και ξεκίνα να εγκαταλείπεις όλα αυτά που σε εμποδίζουν να αγκαλιάσεις την αυτοεκτίμησή σου. Με ποιους τρόπους υποτιμάς τον εαυτό σου; Μπορείς να βρεις περισσότερη δύναμη στη ζωή σου; Μόλις καθαρίσεις την ακαταστασία που επικρατεί στο μυαλό σου και συντονιστείς με τον αληθινό σου εαυτό, θα μπορέσεις να εκδηλώσεις την ίδια μαγεία στην υλική σφαίρα… παντού γύρω σου.

σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Αυτή η έκλειψη είναι μια εποχή βαθιάς μεταμόρφωσης και υψηλής συναισθηματικής έντασης. Όμως αν κάποιος μπορεί να διαχειριστεί την πίεση και να βγει από την άλλη πλευρά μοιάζοντας με διαμάντι, είσαι εσύ. Ρίχνεις το παλιό σου δέρμα και βλέπεις παλιά κομμάτια της ταυτότητάς σου να πέφτουν. Μπορεί να αισθάνεσαι πως περπατάς μέσα από τη φωτιά, αλλά να θυμάσαι ότι σύντομα θα βγεις από τις στάχτες, ριζικά ανανεωμένος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Αν και κανείς δεν αγαπά την περιπέτεια και τον ενθουσιασμό περισσότερο από εσένα, υπάρχει ένα μέρος του εαυτού σου, που λαχταρά την πνευματική ησυχία. Ωστόσο, η ταραχώδης ατμόσφαιρα αυτής της έκλειψης θα μπορούσε προσωρινά να δυσκολέψει την εύρεση ειρήνης. Είτε νιώθεις κουρασμένος είτε είσαι «στην πρίζα» οι βαθιές αλλαγές που λαμβάνουν χώρα, επηρεάζουν τα επίπεδα της ενέργειάς σου! Και σου ζητούν να αφιερώσεις λίγο χρόνο κάνοντας μια ενδοσκόπηση για να αναλογιστείς την πορεία σου.

αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Αυτή η έκλειψη σε παρακινεί να αφήσεις τις παλιές και ξεπερασμένες αντιλήψεις σου για το πώς θα είναι το μέλλον… και να αρχίσεις να αγκαλιάζεις πιθανότητες που δεν είχες σκεφτεί ποτέ στο παρελθόν. Ανακαλύπτεις νέους τρόπους για να συνδεθείς με τους άλλους και διαμορφώνεις νέες ιδέες για το τι σημαίνει να εργάζεσαι ομαδικά. Μην φοβάσαι να ζητήσεις βοήθεια και υποστήριξη όταν τη χρειάζεσαι.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα ΧΑΛ 16-31/05 – Ερωτικές προβλέψεις-Επανασυνδέσεις!

xartomanteia

υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Οι αναταράξεις στην επαγγελματική σου ζωή μπορεί να σε ωθήσουν σε αλλαγή πορείας κάτω από τις ακτίνες αυτής της έκλειψης, καθώς πλήττει την πιο δημόσια περιοχή του χάρτη σου. Αυτό ή σηματοδοτεί μια σημαντική καμπή στην καριέρα σου ή μια συνειδητοποίηση σχετικά με τις επιδιώξεις σου. Πίστεψε λοιπόν πως οι αλλαγές που εκτυλίσσονται τώρα, θα σε βοηθήσουν να εναρμονιστείς με τον υψηλότερο σκοπό σου.

ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Αυτή η ολική έκλειψη Σελήνης φέρνει αποκαλύψεις για όλους μας, αλλά για σένα οι αφυπνίσεις θα συμβούν στο πνευματικό και φιλοσοφικό σου επίπεδο. Βρίσκεσαι στη διαδικασία αναθεώρησης ολόκληρου του τρόπου σκέψης σου…. αγκαλιάζοντας μια πλήρη αλλαγή προτύπου. Αν κι αυτοί οι ξαφνικοί έλεγχοι προοπτικής και οι απροσδόκητες εκρήξεις ανάπτυξης μπορεί να σε αποσταθεροποιήσουν, πίστεψε πως θα γνωρίσεις τον εαυτό σου, με πιο αυθεντικό τρόπο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις