Το 2023 αρχίζει με ιδιόμορφες καταστάσεις και ανατροπές στα ερωτικά

imerisies-22314

Το 2023 αρχίζει με ιδιόμορφες καταστάσεις και ανατροπές στα ερωτικά .

Το 2023 αρχίζει : Αφροδίτη στον Υδροχόο 02-26 Ιανουαρίου 2023 .

Η Αφροδίτη στον εκκεντρικό Υδροχόο απαιτεί αλλαγή και ελευθερία. Προετοιμαστείτε για μια άκρως κοινωνική, εξερευνητική διέλευση. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ηλεκτρίζει το κοινωνικό τοπίο.

Όλα τα εκλεκτικά, ιδιόμορφα και ασυνήθιστα έρχονται στο δρόμο μας.

zodia-taro-45

Προετοιμαστείτε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, ειδικά εκείνους από μακρινούς τόπους ή ένα τελείως διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ταξιδέψετε ή τουλάχιστον να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας.

Οι Υδροχόοι κάνουν πραγματικά υπέροχους φίλους. Είναι εξαιρετικά δημιουργικοί, συναρπαστικοί και πρωτότυποι. Ο Υδροχόος λατρεύει να πειραματίζεται. Με την Αφροδίτη εδώ, αυτό σημαίνει συχνά ασυνήθιστες σχέσεις ή καταστάσεις ζωής.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Το 2023 αρχίζει με ιδιόμορφες καταστάσεις και ανατροπές στα ερωτικά .

Ο κουβαλητής διδάσκει στην ανθρωπότητα πώς να συνδημιουργεί και να μαθαίνει ο ένας από τον άλλο. Ο Υδροχόος εισάγει νέες σκέψεις και τις ανακατεύει με ένα πονηρό χαμόγελο. Οι προσθήκες του θα εμφανιστούν αργότερα με απροσδόκητους τρόπους, χρόνους και μέρη. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο κυκλοφορεί νέες ιδέες στη συλλογική ψυχή.

Οι Υδροχόοι είναι ανοιχτά περήφανοι για τις μοναδικές ιδέες και απόψεις τους. Ο Υδροχόος είναι διάσπαρτος και απρόβλεπτος, αυτοσυντηρούμενος και ανεξάρτητος. Ο υδροφόρος είναι πραγματικά οραματιστής. Βλέπει έναν κόσμο χωρίς χρήματα, νόμους, φυλακές, σύνορα ή περιορισμούς οποιουδήποτε είδους: έναν κόσμο στον οποίο η συνεργασία είναι γεγονός της ζωής.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

 Ιδιόμορφες καταστάσεις και ανατροπές στα ερωτικά .

Ανήκοντας στο στοιχείο του αέρα, ο Υδροχόος φορτίζει τον εγκέφαλο και την καρδιά σε σημείο υπερφόρτωσης. Για να δροσίσετε το θερμό σας πνεύμα, βάλτε λίγη μουσική και χορέψτε (αγαπημένο χόμπι των Υδροχόων). Ελευθερώστε το σώμα σας, ποιος νοιάζεται αν σας παρακολουθεί κανείς;

Αυτή είναι μια ευνοϊκή περίοδος για άτομα με γενέθλιους πλανήτες και σημεία στον Υδροχόο, καθώς και για Κριούς, Διδύμους, Ζυγούς και Τοξότες.

Προσοχή: Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος μέχρι τις 18 Ιανουαρίου

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 28-30/12 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

zodia-0988

14 Ιανουαρίου: Αφροδίτη τετράγωνο Ανάδρομος Ουρανός  στον Ταύρο + Τέταρτη Σελήνη στον Ζυγό. Κατάθλιψη και εξάντληση. Δεν ευνοεί την επικοινωνία ή την κοινωνικοποίηση.

20 Ιανουαρίου: Η σεζόν του Υδροχόου ξεκινά

22 Ιανουαρίου: Τελειώνει η Αφροδίτη με σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο + Ουρανός ανάδρομος. Εξαιρετικό για όλα τα πράγματα που σχετίζονται με την εργασία και τα οικονομικά. Όλη η σκληρή δουλειά τελικά αποδίδει καρπούς. Θα πρέπει να αισθάνεστε περήφανοι για τον εαυτό σας . Ερχονται ευχάριστες εκπλήξεις.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76