Το 3ημέρο της Κ. Δευτέρας, θα προκαλέσει επανενώσεις!

efbdc38s-960

Το 3ημέρο της Κ. Δευτέρας, θα προκαλέσει επανενώσεις!

Ένα εξαιρετικό χρονικό διάστημα, που συμπεριλαμβάνει και την Ηλιακή έκλειψη την Κυριακή στις 26/02. Αυτό σαν γεγονός, έχει ήδη αρχίσει και επηρεάζει θετικά σε επίπεδο αισθηματικών αλλά και σχέσεων γενικότερα.
Αφορμές για αυτούς που είναι πραγματικά συνειδητοποιημένοι θα εμφανιστούν και το πιο πιθανόν είναι ότι με τον κατάλληλο χειρισμό, θα γίνουν και οι επανενώσεις αυτών που αγαπιούνται. Όλα τα άλλα είναι …για τα καρναβάλια!!!

Προβλέψεις τριημέρου:

 

Για τα παιδιά του Άρη, τους Κριούς, τα πράματα είναι λίγο ρευστά. Πολλές οι προτάσεις που σας έχουν φανερωθεί αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά πραγματικά καμία, που να σας ενδιαφέρει. Πριν φύγει ο Φεβρουάριος, πάντως κάτι ανατρεπτικό θα σας συγκινήσει και θα έχει άρωμα, από το παρελθόν.
Ερωτική Τύχη: 95%

zodia-taro-45

Οι Ταύροι που βλέπουν μόνο την αγάπη, και τίποτα άλλο, θα είναι και οι τυχεροί του επόμενου διαστήματος, καθώς θα υπάρξουν άτομα που θα σας τραβήξουν την ερωτική προσοχή. Ειδικά αυτοί που είναι χωρισμένοι, έχουν την ανάγκη άμεσα για κάτι νέο που θα τους ανανεώσει.
Ερωτική Τύχη: 93%

 

Οι πηγές της χαράς σας Δίδυμοι, είναι να έχετε κοντά σας ανθρώπους που σας δείχνουν τον ερωτικό τους ενδιαφέρον. Αυτό είναι κάτι που μέσα σε αυτό το γιορτινό 3ήμερο, θα το εισπράξετε και σε μεγάλες ποσότητες. Νέος κόσμος, που είναι γοητευμένους από εσάς θα σας πλησιάσει. Στο μενού υπάρχει και κάτι από τα παλιά.
Ερωτική Τύχη: 92%

Εσείς οι Καρκίνοι, είστε και αυτοί που θα έχετε και τις περισσότερες προτάσεις επανασύνδεσης από πρώην συντρόφους. Σίγουρα θα υπάρξουν ποικίλες διπλωματικές προσεγγίσεις, αλλά σίγουρα και εσείς πια δεν θα πρέπει να προτάξετε τον αισθηματικό σας αλλά την λογική που σας αυτοπροστατεύει.
Ερωτική Τύχη: 94%

Λιοντάρια αυτό το 3ήμερο και με την Ηλιακή έκλειψη να σας δίνει πολλά δώρα, εσείς θα πρέπει σίγουρα να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, έτσι ώστε να δείτε ποιοι σας πλησιάζουν και με ποιον σκοπό. Οι επανενώσεις των ζευγαριών θα είναι σχετικά εύκολες και άμεσες, ίσως και με την καταλυτική παρουσία – βοήθεια τρίτων – φίλων.
Ερωτική Τύχη: 93%

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένοι μπορείτε να κινηθείτε πιο άνετα αυτές τις ημέρες μέσα σε νέο κόσμο. Είσαστε από τους ευνοημένους που μπορούν και να γεμίσουν την καρδιά τους, με μια νέα αγάπη. Αν ακόμη έχετε ελπίδες για το παρελθόν, τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε προσωπικά και να μην περιμένετε μόνο από την άλλη πλευρά.
Ερωτική Τύχη: 95%

Μπορείτε να κάνετε τα πάντα Ζυγοί, για να κρατάτε τους δικούς σας ανθρώπους χαρούμενους, αλλά σίγουρα κάποια στιγμή πρέπει να πάρει προτεραιότητα και ο δικός σας εαυτός. Τι πιο πιθανόν είναι να δεχτείτε ειδήσεις – εμφανίσεις από κάποια παλιά σας γνωριμία, που θα σας ζητήσει κάτι περισσότερο πλέον.
Ερωτική Τύχη: 91%