Τράπουλα Κατίνας. Ερωτικές προβλέψεις – 3ο Δεκαήμερο Οκτωβρίου

deste

Τράπουλα Κατίνας. Ερωτικές προβλέψεις – 3ο Δεκαήμερο Οκτωβρίου

ταρω και παρθενος

Η Κάρτα ταρω της ημέρας: Πέντε των Ράβδων

Μπορεί να αντιμετωπίσετε μια περίοδο συκοφαντικής δυσφήμησης. Αποφύγετε τις μικροπρέπειες. Υπάρχει μια πιθανότητα της αποτυχίας των σχεδίων. Προβλήματα  μπορεί να προκύψουν  από βιαστικές κινήσεις.

 

 

 

ταρω και ζυγος

Η Κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα

zodia-taro-45

Η εξισορρόπηση καταστάσεων σε όλους τους τομείς που σας απασχολούν θα λειτουργήσει τελικά προς όφελος σας. Θυμηθείτε: «Κυριαρχώντας στα συναισθήματα σου , εκείνα θα κυριαρχήσουν στους άλλους».

 

ταρω και σκορπιος

Η Κάρτα ταρω της ημέρας: Επτά των Ξιφών

Ο ανταγωνισμός σε κάτι σημαντικό για σας θα σας  δημιουργήσει δυσκολίες και σκληρά συναισθήματα. Θα πρέπει να είστε σε επιφυλακή  και να προστατεύσετε  τον εαυτό σας από τους αντιπάλους. Τώρα είναι η ώρα για να πάρετε θέση για ένα θέμα που είναι σημαντικό για εσάς

 

ταρω και τοξοτης

Η Κάρτα ταρω της ημέρας: Οκτώ των Ξιφών

Η δική σας αναποφασιστικότητα σας αφήνει δεσμευμένους και περιορισμένους. Κάποιοι από εσάς φοβούνται να αφήσουν μια δυσάρεστη σχέση εργασίας. Υπάρχει περίπτωση  ασθένειας εξαιτίας  έντονου άγχους. Προσέξτε την υγεία σας!

 

ταρω και αιγοκερως

Η Κάρτα ταρω της ημέρας: Έξι των Κυπέλλων

Η πιθανότητα  επανασύνδεσης  φαίνεται να είναι πιο κοντά από ποτέ. Νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται. Να είστε  έτοιμοι  να τις εκμεταλλευτείτε. Κάποιο απροσδόκητη δώρο η πρόταση θα σας δημιουργήσει μεγάλη χαρά.

 

 

 

ταρω και υδροχοος

Η Κάρτα ταρω της ημέρας: Άσσος των Δηναρίων

Βρίσκεστε μπροστά στην αρχή μιας νέας  περιόδου η οποία χαρακτηρίζεται από  ανάπτυξη και οικονομική επιτυχία.  Με λίγη προσπάθεια, αυτή τη φορά θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας κερδοφόρα καριέρας.

 

ταρω και ιχθυες

Η Κάρτα ταρω της ημέρας: Βαλές των Ξιφών

Βγάζετε μια παρορμητική επιθυμία για νέες εμπειρίες που θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα. Να είστε  ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις απροσδόκητες αλλαγές . Οι απροσδόκητες αλλαγές μπορεί να είναι μια  προειδοποίηση για μια  ταραγμένη περίοδο της ζωής σου.