Τράπουλα Κατίνας. Προβλέψεις 3ο δεκαήμερο ΝOV’16

deste

Τράπουλα Κατίνας. Προβλέψεις 3ο δεκαήμερο ΝOV’16

 

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Εννέα των Κυπέλλων

Η κάρτα ταρω το Εννέα των Κυπέλλων: Ένταση και εκνευρισμός διακατέχει όλους ανεξαρτήτως τους Σκορπιούς. Σαφώς και είναι λάθος να ξεσπάσετε πάνω σε άτομα του στενού σας κύκλου. Όλες οι μέρες μέχρι και τις 31/03, θα είναι γεμάτες από κόσμος που μπορεί να σας ανεβάσει το κέφι. Δεν χρειάζεται τώρα, να επιλύστε όλα τα στρεβλά της ερωτικής σας ζωής. Ο Απρίλιος θα είναι γεμάτος ευκαιρίες.
Ερωτική εύνοια με : Κριός

 

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Εφτά των Σπαθιών

zodia-taro-45

Η κάρτα ταρω το Εφτά των Σπαθιών: Έχετε κάνει μια σοβαρή και ποιοτική συναισθηματική επένδυση και αυτό δεν σκέπτεστε, σαν ζωδιο της φωτιάς, να την χάσετε. Οι Τοξότες των πρώτων 2-6 μοιρών, θα καταφέρουν μέσα από συνεχή και ώριμο διάλογο να δώσουν ευκαιρία πάλι στην ερωτική τους σχέση, που από τις αρχές του μήνα έχει παγώσει. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου, αν έχουν διπλή- παράλληλη ζωή, καλύτερα να προχωρήσουν άμεσα σε αυστηρά ξεκαθαρίσματα.
Ερωτική εύνοια με : Ταύρος

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δέκα των Πεντάκτινων

Η κάρτα ταρω το Δέκα των Πεντάκτινων: Μόνο με ωριμότητα και ειλικρινή επικοινωνία, θα καταφέρετε να εξισορροπήσετε την ερωτική σας σχέση, που τις τελευταίες εβδομάδες – μέρες είναι σε μια μέτρια κατάσταση. Για τους ελεύθερους Αιγόκερους, που έχουν πάρα πολύ καιρό να εμπλακούν σε συναισθηματική σχέση… ο μήνας του Απριλίου, θα προσφέρει την καλή ευκαιρία για ποιοτικές και ουσιώδεις – καινούργιες γνωριμίες… που θα τους αναπτερώσουν την ψυχολογία.
Ερωτική εύνοια με : Λέων

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τρία των Κυπέλλων

Η κάρτα ταρω το Τρία των Κυπέλλων: Πολλά διαφορετικά και ιδιαίτερα γεγονότα θα δουν τα μάτια σας από τις 30/03 αλλά και νέα πρόσωπα και επαφές ! Οι όψεις του Ήλιου με τον κυβερνήτη σας … θα σας βάλουν στο επίκεντρο νέου κόσμου που θέλει την παρουσία σας στην ζωή του. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου….που ακόμα κρατάνε αναμνήσεις από το παρελθόν τους και που όμως δεν προοδεύουν, πιθανόν μέσα σε αυτόν τον μήνα να αποφασίσουν να κάνουν βήματα προς την κατεύθυνση της λήθης.
Ερωτική εύνοια με : Παρθένος

 

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Εννέα των Σπαθιών

Η κάρτα ταρω το Εννέα των Σπαθιών: Οι γεννημένοι Ιχθείς, με ωροσκόπο σε αέρινο στοιχείο, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για πολλές ερωτικές περιπέτειες από τον κοινωνικό – φιλικό τους περίγυρο. Πολλές θα είναι και οι προσωπικές συγκρούσεις … εν μέσω πολλών παρεξηγήσεων, που είναι σε συνέχεια από το παρελθόν. Όσοι δεν έχουν ερωτική σχέση αυτήν την περίοδο, θα πρέπει να δώσουν μια περισσότερη προσοχή…. στην καλή τους ψυχολογία και να προσπαθήσουν να ασχοληθούν με τα ιδιαίτερα χομπυ τους.
Ερωτική εύνοια με : Λέων

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.