Τράπουλα Κατίνας – Deste. Προβλέψεις για 1ο 10ήμερο ΙΑΝ΄19

anapodes-kartes-taro

Τράπουλα Κατίνας – Deste. Προβλέψεις για 1ο 10ήμερο ΙΑΝ΄19

Τράπουλα Κατίνας – Deste Πιο αναλυτικά:

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Πολλά είναι αυτά που σας καθυστερούν αλλά και τα εμπόδια που μπαίνουν ξαφνικά στις επιδιώξεις σας. Οι όψεις του κυβερνήτης σας με τον βαρύ Δία, θα σας αναγκάσουν το προσεχές διάστημα, να πάρετε αλλά και να ανακοινώσετε τις τελικές σας αποφάσεις. Αυτοί που έχουν δεσμό μέσα από τον επαγγελματικό τους χώρο… θα πρέπει να είναι πιο προσεχτικοί… μάτια και σχόλια παντού.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Το πάθος κυριαρχεί αυτές τις ημέρες όλους τους Τοξότες και με μία Σελήνη πάνω στον οίκο σας … να δίνει γοητεία και μαγνητισμό σε αυτούς, που τους έχουν βάλει στο ερωτικό τους στόχαστρο. Οι δυνατότητες για νέους δεσμούς θα είναι πολλές και σημαντικές. Αυτοί που έχουν γεννηθεί με Πλούτωνα σε τρίτο ή ενδέκατο οίκο, ίσως πάνω σε κάποιο ταξίδι – μετακίνηση, τους βρουν και το καρμικό τους έτερο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

zodia-taro-45

 

ταρω – Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Είσαστε κάτω από την επήρεια την θετική πολλών πλανητικών όψεων που σας δίνουν απλόχερα οτιδήποτε ζητήσετε. Όσοι έχουν εκκρεμή ζητήματα με το παρελθόν… μέχρι τις 05/04 θα έχουν πολλές και ποιοτικές ευκαιρίες για συναντήσεις και επικοινωνίες, ακόμα και με την συμβολή τρίτων προσώπων, για να βρουν την κατάλληλη φόρμουλα για επανένωση και εξέλιξη. Όσοι έχουν μείνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι τους… θα βρεθούν μπροστά σε ενδιαφέρουσες νέες επαφές.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Πειραματίζεστε με νέες γνωριμίες και όχι με καλό τρόπο. Οι ερωτικές απογοητεύσεις του παρελθόντος, σας έχουν φτάσει στο άλλο άκρο… και το πιο πιθανόν είναι να αδικείτε εν πρώτοις τον εαυτό σας. Όσοι έχουν σχέση που δοκιμάζεται από απιστία μέχρι τις 10 / 04 ίσως να διαλυθεί. Ένα αστρολογικό σκηνικό, που δεν υποστηρίζει μεγάλες αποφάσεις ζωής. Από τον μήνα του Ταύρου, όλα θα καλυτερέψουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

 

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Οι δράσεις σας έχουν μελλοντικό χαρακτήρα και αυτό το έχει αντιληφθεί και το συντροφικό σας ταίρι. Όλο το επόμενο χρονικό διάστημα και μέχρι τα τέλη της Άνοιξης, είναι ιδανικό για να μπορέσετε να οργανωθείτε από κοινού… ίσως και προς την κατεύθυνση της δέσμευσης. Οι Ιχθείς, που είναι με το ένα πόδι στο παρελθόν και την επιθυμία για επανασύνδεση… μετά τις 02/04, θα έχουν ειδήσεις που θα τους χαροποιήσουν…!
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia