Τράπουλα της Μύριαμ δίνει απαντήσεις για τους δύσκολους έρωτες!

kartes-taro

Τράπουλα της Μύριαμ δίνει απαντήσεις για τους δύσκολους έρωτες!

Τράπουλα της Μύριαμ : Η τράπουλα που μπορεί να προβλέψει με χρονική ακρίβεια τα ερωτικά μελλούμενα. Πιο αναλυτικά για 10-18 ημέρες:

Κριός : Ο Καθρέφτης

Υπάρχει μια προσωπικότητα που κινείται στον χώρο σας, όχι όμως συχνά! Τώρα θα έρθουν έτσι και οι σχετικές ευκαιρίες για εσάς, για να μπορέσετε να μιλήσετε πιο ανοιχτά. Θα ακούσετε πολλά!

zodia-taro-45

Ταύρος : Ο Αντρική Φιγούρα

Εάν είστε αυτήν την εποχή ερωτευμένοι, το σύμπαν συνηγορεί για να εξελίξετε και οι δύο πλευρές, αυτά τα όμορφα συναισθήματα, σε μια μεγάλη και πλέον σταθερή αγάπη!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Τράπουλα της Μύριαμ  Δίδυμοι : Ο Πάπυρος

Αφήστε όλα τα παλιά – τρίτα προβλήματα στην άκρη, και ελάτε στο τώρα με το ταίρι σας. Οι οικονομικές δυναμικές, όσο περνάει ο καιρός όλο και πάνε καλύτερα, και αυτό σίγουρα θα βοηθήσει.

 

Καρκίνος : Η Γυναικεία Φιγούρα

Μπορεί να υπάρχει ζήλια μέσα στην σχέση σας, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχετε κάτι να φοβάστε, ούτε καν ανταγωνισμός από άλλα πρόσωπα. Δεν το επιτρέπει ο σύντροφος σας.

xartomanteia

Λέων : Η Μεγάλη Πόρτα

Κάτι σημαντικό θα αλλάξει στην ζωή σας, τις ερχόμενες ώρες – ημέρες. Αυτό έχει να κάνει με την απόφαση που έχει πάρει το συντροφικό σας έτερο. Τα παλιά έχουν λήξει και τώρα μόνο εσείς, έχετε απόλυτη σειρά.

Παρθένος : Η Θάλασσα

Δεν θα πρέπει ακόμη και τώρα, να ασχολείστε με το παρελθόν σας και άτομα που ούτε καν στο ελάχιστο δεν σας αναζητούν. Κοιτάξτε το μέλλον σας. Εκεί υπάρχει μια νέα αγάπη που μπορεί να σας κρατήσει για πάντα.

zwdia-agnh

Τράπουλα της Μύριαμ  Ζυγός : Η Κόκκινη Καρδιά

Αποφασίστε τι θα κάνετε μέσα στις γιορτές, καθώς πολύς και καλός κόσμος θα σας αναζητήσει, για να είστε κοντά τους …πολύ κοντά τους! Θα έχετε εκπλήξεις από εκεί που δεν το περιμένετε.

 
Σκορπιός : Δύο Ερωτευμένοι

Δεν χρειάζεται, να είστε τόσο πιεστικοί για να πάρετε τις απαντήσεις σας, από το άτομο που αγαπάτε. Θα σας έρθουν μέσα από τις πράξεις του που θα μιλούν για δεσμεύσεις ή και κάτι περισσότερο, για εσάς τους δύο.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

taro-tarw

Τοξότης : Το Τραπέζι με τα Χρήματα

Υπάρχουν αρκετά θέματα, που κλείνοντας αυτό το έτος, θα σας δώσουν οικονομική άνεση, αλλά και ένα πολύ καλύτερο και ασφαλέστερο μέλλον…και στους ανθρώπους που αγαπάτε.

 

Αιγόκερως : Το Κάστρο

Ένα ζήτημα νομικό – περιουσιακό, θα έρθει στην επιφάνεια για να το λύσετε. Η οικονομική σας κατάσταση πια αλλάζει και αυτά που έχετε ονειρευτεί με τον άνθρωπο σας, θα γίνουν άμεσα πραγματικότητα.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

tarw-zwdia

Τράπουλα της Μύριαμ  Υδροχόος : Τα 4 Άστρα του Ουρανού

Η ελπίδα που έχετε για την επιστροφή του ερωτικού σας αγαπημένου, θα γίνει σύντομα πράξη. Όλα έχουν αλλάξει μέσα στην καρδιά του και μόνο με εσάς μπορεί να είναι τελικά.

Ιχθείς : Δίσκος Ασημένιος με Ερωτικό Γράμμα

Οι ειδήσεις και τα μηνύματα, που έρχονται, από έναν άνθρωπο που στο παρελθόν σας, έχει εκφράσει τα ερωτικά του δεδομένα, θα είναι αυτήν την φορά μαζί με προτάσεις…που δεν θα μπορέσετε να αρνηθείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11