Τράπουλα HAL Δεκέμβριος 23 – Ο έρωτας θα έρθει απρόσκλητος!

taro-apistia

Τράπουλα HAL Δεκέμβριος 23 – Ο έρωτας θα έρθει απρόσκλητος!

Τράπουλα HAL Δεκέμβριος 23 : Ο νέος μήνας, έρχεται με τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές για τον αισθηματικό τομέα, όλων των ζωδίων.

Ίσως και το γεγονός….των εν δυνάμει γιορτών και οι μέρες αγάπης….να δώσουν τις αφορμές για αισθηματικά πλησιάσματα και επανασυνδέσεις.

Πιο αναλυτικά:

zodia-taro-45

 

Κριός  Το Αστέρι

Μπορεί να είστε μόνοι, ή απλά η εποχή να σας βρίσκει σε μια παρατεταμένη αναμονή απαντήσεων, αλλά αυτό από την πρώτη εβδομάδα του μήνα, αλλάζει και αυτό πια θα έχει μόνιμο χαρακτήρα. Κάποιοι ίσως και να βρεθούν σε μια δύσκολη φάση διπλών προσεγγίσεων!

Μια παραπάνω προσοχή στις 10 Δεκεμβρίου

 Ταύρος  Τα  Σπαθιά

Είστε ενεργοί μέσα σας ακόμη, με πλούσια και άσβεστα συναισθήματα για τον άνθρωπο που τώρα όμως δεν έχετε στο παρόν σας…μέσα στην αγκαλιά σας. Το ένστικτο σας, λέει ότι είναι μόνο θέμα χρόνου, θα εμφανιστεί και μέσα από έμμεσες συμπεριφορές να είστε μαζί!

Μια παραπάνω προσοχή στις 08 Δεκεμβρίου

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Τράπουλα HAL Δεκέμβριος 23 Δίδυμοι  Ο Άντρας – μελαχρινός

Δεν έχετε τίποτα δεδομένο μέσα στην ζωή σας, την αισθηματική και αυτό σας γλυτώνει από πολλά λάθη…όπως και στο παρελθόν! Σίγουρα πολλά αυτά που θα σας πλησιάσουν από τον Δεκέμβριο, παλιά και νέα, αλλά μόνο εσείς θα έχετε την τελική απόφαση. Επαγγελματικά έχετε άνοδο.

Μια παραπάνω προσοχή στις 14 Δεκεμβρίου

 Καρκίνος  Οι Εραστές

Το όνειρο του συντρόφου σας, είναι να καταφέρει το συντομότερον δυνατόν, να λήξει τα εμπόδια και τις παράλληλες καταστάσεις, από την μεριά του, και εσείς οι δύο πριν ακόμη αλλάξει η χρονιά, να είστε μαζί και μόνιμα. Σίγουρα μην κάνετε κάτι τολμηρό, αν πρώτα δεν έρθουν οι αποδείξεις.

Μια παραπάνω προσοχή στις 05 Δεκεμβρίου

tilefonikes-provlepsis

Λέων  Το Μονοπάτι

Κάποια πρακτικά ζητήματα, έχει μπροστά του το άτομο που αγαπάτε, αλλά από τις 10/12 και μετά,  και αυτά θα ξεπεραστούν. Εσείς που είστε σε μοναχική φάση, και περιμένετε κάτι νέο να συμπληρώσει την καρδιά σας, να περιμένετε κάτι από τον φιλικό σας κύκλο…να σας εκδηλωθεί!

Μια παραπάνω προσοχή στις 12  Δεκεμβρίου

 Παρθένος  Η Γυναίκα – ανοιχτόχρωμη

Δεν έχετε ακόμη αντιληφθεί, ότι κάποιος σας θέλει…και ανήκει στα κοντινά σας περιβάλλοντα! Από την μέρα της νέας σελήνης 13/12 και μετά, θα δείτε και πιο πρακτικές του κινήσεις που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Μέσα στα καλά της εποχής είναι και ένα νομικό – επαγγελματικό θέμα που θα λήξει μόνιμα, και δεν θα το ξαναβρείτε μπροστά σας.

Μια παραπάνω προσοχή στις 22 Δεκεμβρίου

taro-zodia-098

Τράπουλα HAL Δεκέμβριος 23 Ζυγός   Το Κόκκινο Γαρύφαλλο

Η ψυχρότητα και τα έντονα λόγια, με το άτομο που θέλετε, θα σταματήσουν. Ένα μικρό διάλειμμα, και από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα, θα έρθετε και πάλι πιο κοντά. Οι σχέσεις – τα ταίρια, που έχουν χιλιόμετρα μεταξύ τους, πριν την λήξη του 2023, θα έχουν συναντήσεις.

Μια παραπάνω προσοχή στις 06 Δεκεμβρίου

 Σκορπιός  Η Κορώνα

Εξαιρετικά νέα, θα έχετε από τον άνθρωπο σας, που έχει ξεμπλέξει επιτέλους από τα παλιά του προβλήματα και δεσμεύσεις, και τώρα μπορείτε εσείς οι δύο να κάνετε το επόμενο βήμα. Ευκαιρίες για νέα σχέση θα έχουν και οι εργένηδες, που ήδη κάτι αντιλαμβάνονται να τους κυκλώνει!

Μια παραπάνω προσοχή στις 02 Δεκεμβρίου

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

μελλοντολόγος

Τοξότης   Το Μεγάλο Σπίτι

Η επιστροφή του πρώην σας, έχει ήδη προγραμματιστεί. Θα το μάθετε από την πρώτη κιόλας εβδομάδα του μήνα Δεκεμβρίου, και σίγουρα θα ξεκινήσει μέσα από μια διπλωματική επικοινωνία. Τώρα όμως εσείς είστε πια αλλαγμένοι – διαφορετικοί… και εκεί θα βρει μεγάλες αντιστάσεις.

Μια παραπάνω προσοχή στις  17 Δεκεμβρίου

Αιγόκερως  Ο Δίας

Αν μπορείτε να πείτε και μερικά ΄όχι΄ …αυτό το διάστημα στον άνθρωπο που αγαπάτε, πιθανόν και να τον κάνετε πια να έχει  και μια πιο καλή – θετική συμπεριφορά απέναντι σας. Οι εργασιακές σας σχέσεις είναι μέτριες, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σας απασχολεί.

Μια παραπάνω προσοχή στις 20  Δεκεμβρίου

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

δωρεάν-προβλέψεις

Τράπουλα HAL Δεκέμβριος 23 Υδροχόος  Το Λευκό Κρινάκι

Σε κάποιο ταξίδι του, ο πρώην σας θα σας συναντήσει και πάλι. Μην δεχτείτε μόνο αυτό που θα σας ζητήσει, αλλά αυτά που εσείς απαιτείτε. Οικογενειακές υποθέσεις, που σας έχουν βγάλει εκτός προγράμματος και διάθεσης, θα  λάβουν τέλος από το πρώτο κιόλας 10ήμερο του μήνα. Οι εν σχέση, πρέπει να ανανεωθούν μέχρι τις γιορτές!

Μια παραπάνω προσοχή στις  27  Δεκεμβρίου

 Ιχθείς  Το Πέταλο

Οικονομικά θα πάτε πολύ καλύτερα από αυτό που ξέρετε, ίσως και μέσα από βοήθεια τρίτων – της καλής σας τύχης! Σε δεύτερο βήμα, πρέπει να διώξετε πραγματικά από την ζωή σας, άτομα και καταστάσεις που σας κοροϊδεύουν…και το ξέρετε…και το ανέχεστε! Μόνοι είστε με αυτούς, μόνοι θα είστε και χωρίς αυτούς…ίσως και λίγο πιο ήρεμοι!

Μια παραπάνω προσοχή στις 10 Δεκεμβρίου

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988