Τράπουλα HAL G – Αποδείξεις αγάπης στο προσκήνιο

taro-mythoi-alitheies

Τράπουλα HAL G – Αποδείξεις αγάπης στο προσκήνιο

Τράπουλα HAL G Πιο αναλυτικά για τον Ιούλιο:

Κριός Το Κόκκινο Λουλούδι

Δεν θα βρείτε τίποτα που να μπορέσει εύκολα να αντικαταστήσει, τον πρώην σας. Ωστόσο αυτόν τον καινούργιο μήνα καλό μήνα, θα πρέπει να δείτε και την ζωή σας, πιο ώριμα.
Θετική ημέρα : 18/07

zodia-taro-45

Ταύρος Το Καράβι

Δεν είστε και πολύ συνεπείς σε αυτά που έχετε υποσχεθεί στον άνθρωπο σας, και αυτός είναι ο μοναδικός λόγος, που ακόμη και αυτός δεν έχει πει πολλά για το μέλλον σας.
Θετική ημέρα : 20/07

Δίδυμοι Ο Δίας

Πολλά τα ερωτηματικά, που υπάρχουν μέσα στην καρδιά σας, καθώς το άτομο που τρέχει μέσα στην ζωή σας, δεν σας προσφέρει αυτά που θέλετε και όπως τα θέλετε.
Θετική ημέρα : 12/07

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-tarw

Καρκίνος Τα Κρίνα

Θέλετε μέσα από την ψυχή σας, να κάνετε κάποιες γενναίες επιλογές και να μπορέσετε να διώξετε από γύρω σας άτομα και καταστάσεις που δεν σας αρέσουν πια.
Θετική ημέρα : 06/07

Λέων Ο Ερμής

Δύο καινούργια άτομα, θα έρθουν στον δρόμο σας, και πιθανόν και το ένα να κάνει ότι μπορεί για να μπορέσει το συντομότερο δυνατόν να κατακτήσει την καρδιά σας.
Θετική ημέρα : 05/07

Τράπουλα HAL G – Αποδείξεις αγάπης στο προσκήνιο

Παρθένος Οι Εραστές

Μην μπερδεύεστε με τα παλιά. Ξέρετε ότι υπάρχουν ήδη γύρω σας νέα άτομα, που σας θέλουν. Δώστε μια ευκαιρία εκεί που πιστεύετε για να γίνουν τα πράματα πιο θετικά.
Θετική ημέρα : 23/07

taro-zodia-76

Ζυγός Η Αφροδίτη

Μην κολλάτε σε καταστάσεις που δεν σας αρέσουν αλλά μόνο τις περιτριγυρίζετε από συνήθεια. Αυτό είναι και κάτι που δεν θα σας βγάλει πουθενά.
Θετική ημέρα : 10/07

Σκορπιός Η Κόκκινη Καρδιά

Κάποια οικογενειακά του ζητήματα θέλει να σας παρουσιάσει ο σύντροφος σας, και που επιζητεί να του δώσετε την συμβουλευτική σας παρουσία – θέση.
Θετική ημέρα : 19/07

Τοξότης Τα Ξίφη

Μπορεί να έχουν γίνει διάφορα περίεργα στο παρελθόν σας, αλλά τώρα εσείς καλείστε με όση πείρα και σοφία έχετε, να πάτε την ερωτική σας ζωή σε πιο ασφαλή ύδατα.
Θετική ημέρα : 12/07

zwdia shmera

Αιγόκερως Ο Άντρας

Φαίνεται στα μάτια σας, ότι δεν υπάρχουν ελπίδες να επανασυνδεθείτε με τον άνθρωπο που έχετε ακόμη μέσα στην καρδιά σας. Από αυτός όμως συμβαίνει το αντίθετο.
Θετική ημέρα : 14/07

Υδροχόος Η Γυναίκα

Μην έχετε άγχος για το μέλλον αυτής της σχέσης. Τώρα αυτό όλο είναι στα χέρια του συντρόφου σας, που το μόνο που θέλει είναι να σας μιλήσει για τα σχέδια του.
Θετική ημέρα : 20/07

Ιχθείς Ο Δρόμος

Πολλά τα μυστήρια που τρέχουν μέσα στην ζωή σας και τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να είστε εσείς καλύτερα.
Θετική ημέρα : 26/07

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia