Τράπουλα HAL G 08/10 – Οι ερωτικές ευκαιρίες θα δοθούν

taro-tsigganiki-katastrwsi

Τράπουλα HAL G 08/10 Οι ερωτικές ευκαιρίες θα δοθούν!

Τράπουλα HAL G 08/10 Προβλέψεις για 1-2 εβδομάδες:

Κριός: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μπορεί τα ερωτικά σας θέματα, να  είναι σε μια ύφεση αυτό το διάστημα, αλλά τουλάχιστον στον επαγγελματικό σας τομέα θα δείτε αύξηση των εσόδων σας, αλλά και σταθερότητα.

zodia-taro-45

 

Ταύρος: ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ

Μην επιτρέπετε σε άτομα, που έχουν δηλώσει ότι δεν εγκρίνουν τον σύντροφο σας, να σχολιάζουν την σχέση σας. Σαφώς και εσείς θα πρέπει να είστε με όλους πιο προσεχτικοί, και εγκρατείς.

Δίδυμοι: ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΑΛΟ

Με τόσα πολλά που έχετε κάνει και καταφέρει στον εργασιακό σας τομέα, από τις επόμενες ημέρες το χρήμα θα έρθει. Σε δεύτερο βήμα, η ερωτική σας ζωή, θα ισορροπήσει, ίσως και μέσα από μια ιδιαίτερη επανασύνδεση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Τράπουλα HAL G 08/10 Καρκίνος: ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ

Τα μόνα άτομα που τελικά σας αγαπούν, είναι οι φίλοι και η οικογένεια σας. Έχετε περάσει πολλά δύσκολα αυτό το διάστημα, στην προσωπική σας ζωή, άρα σε κάθε επόμενη σας επιλογή, θα πρέπει να είστε προσεχτικοί.

Λέων: Ο ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Ένα φιλικό σας πρόσωπο, ή κάποιος από τον χώρο της εργασίας σας, έχει ερωτικό αίσθημα για εσάς, και  ίσως μέσα από κάποιο φλερτ του, εσείς το έχετε καταλάβει. Οι μέρες θα φέρουν περαιτέρω εξελίξεις.

Παρθένος: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΠΙΤΙ

Μην δώσετε ακόμη το ναι  σας, σε κάποιον που σας θέλει, αλλά μαζί του σέρνει και δεύτερες δεσμεύσεις και σχετικά προβλήματα. Καλύτερα πρώτα να ξεμπλέξει, και μετά να σας υποσχεθεί ότι θέλει.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 07-10/10 Ερωτικές εξελίξεις – Άμεσο χρήμα

xartomanteia

Ζυγός: Η ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Εσείς δεν έχετε σκοπό να πιέσετε  κανέναν, για να σας ψάξει ή σας κάνει προτάσεις δέσμευσης. Όσοι σας θέλουν, θα πρέπει να βρουν τον σωστό τρόπο και προσέγγιση για να σας κερδίσουν.

Σκορπιός: ΤΟ ΚΡΙΝΑΚΙ

Έχετε μείνει στάσιμοι, μετά τον τελευταίο σας χωρισμό. Δεν έχετε βρει η αλήθεια είναι και κάτι νέο, που να μπορεί να πάρει το μυαλό σας, από τα παλιά. Ωστόσο κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά σε φλερτ που σας πλησιάζουν.

Τοξότης: ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Υπάρχει πολλή μεγάλη ένταση και πάθος, στην σχέση σας αλλά δεν είναι μόνο αυτό που εσείς επιζητείτε. Θέλετε να έρθει και μια πιο σοβαρή δέσμευση που να σας κάνει και τους δύο να αισθανθείτε ασφαλείς.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 07-10/10 Ερωτικές εξελίξεις – Άμεσο χρήμα

μελλοντολόγος

Αιγόκερως: ΤΟ ΣΠΑΘΙ

Είστε λίγο επιθετικοί και δεικτικοί στον λόγο σας, προς το άτομο που σας αφορά ερωτικά, μόνο και μόνο για να το ενεργοποιήσετε. Τώρα θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω, και να αναμένετε τις αντιδράσεις του.

Υδροχόος: ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Όλα έχουν ξεκαθαρίσει πια από την μεριά του συντρόφου σας, και που έχει όλη την καλή διάθεση να συζητήσετε και να βάλετε επιτέλους ένα σοβαρό πρόγραμμα, για το πώς θα κινηθείτε πλέον μαζί.

 

Ιχθείς: Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Έχετε περικυκλωθεί από κόσμο και νέα ερωτικά δέλεαρ. Ειδικά εσείς που είστε ελεύθεροι, θα πρέπει να κοιτάξετε τι μπορείτε να κερδίσετε από όλο αυτό. Χρήμα από παλιότερη σας ιστορία έρχεται.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

.OLYMPUS DIGITAL CAMERA