Τράπουλα Kismet και οι αποκαλύψεις στις σχέσεις είναι άμεσες!

tarot-m

Τράπουλα Kismet και οι αποκαλύψεις στις σχέσεις είναι άμεσες!

Τράπουλα Kismet, Ερωτικές προβλέψεις για 02 – 05 ημέρες:

Κριός Το Καράβι σε Λίμνη
Μέσα στο επόμενο διάστημα, θα λάβετε μια έμμεση πρόσκληση από ένα αγαπημένο πρόσωπο, για να συναντηθείτε. Σας περιμένουν ερωτικές αποκαλύψεις σημαντικές.

Ταύρος Οι Ερωτευμένοι

zodia-taro-45

Έχετε δώσει πια το ναι σας, σε μια νέα ερωτική υπόθεση και τώρα απλά θα πρέπει να είστε και πολύ υπομονετικοί, για να δείτε που θα οδηγηθούν αυτές οι καταστάσεις.

Δίδυμοι Ο Δρόμος

Επισκέψεις και επικοινωνίες, θα έχετε μέσα στις ερχόμενες ώρες που θα σας εκπλήξουν μόνο θετικά. Ένας γνωστός σας θέλει να σας δει. Μαζί του κουβαλάει ερωτικά δώρα.

Καρκίνος Το Άλογο

Οι ερωτοφιλίες και οι μπερδεμένες καταστάσεις δεν σας ενδιαφέρουν πια. Τώρα δηλώνετε ότι θέλετε μόνο ξεκάθαρες κουβέντες και αληθινά συναισθήματα.

zodia-0988

Τράπουλα Kismet και αποκαλύψεις στις σχέσεις

Λέων Η Διπλή Καρδιά

Δεν έχετε χειριστεί και τόσο καλά, αυτά που έχουν γίνει αυτό το χρονικό διάστημα, με τον άνθρωπο σας, και τώρα είστε σε μια παγωμένη φάση επικοινωνιών.

Παρθένος Το Κόκκινο Λουλούδι

Δεν έχετε ακόμη καταλάβει τι έχει γίνει και το ταίρι σας, είναι απλά για ακόμη μια φορά απόμακρο. Μέσα στο Σαβ.Κο θα ξέρετε πολλά που είναι καλά για τους δύο σας.

Ζυγός Το Πέταλο

Όλη η μέρα θα είναι απλά αφιερωμένη από τον άνθρωπο σας σε εσάς. Το μόνο που χρειάζεται από την δική σας την μεριά, είναι να βρείτε τρόπο να πάρετε απαντήσεις.

zodia-zwdia-9988

Τράπουλα Kismet και αποκαλύψεις στις σχέσεις

Σκορπιός Η Αφροδίτη

Ξέρετε ότι έχουν γίνει πολλές λάθος καταστάσεις και λόγια, από εσάς και το ταίρι σας, και τώρα οι συνθήκες δεν είναι και οι καλύτερες για να είστε μαζί.

Τοξότης Το Σπαθί

Αφήστε τις μέρες να περάσουν και θα δείτε από την καινούργια εβδομάδα, ότι το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα σας πλησιάσει οικειοθελώς.

Αιγόκερως Ο Δίας και το Παρελθόν

Εξηγήσεις πιθανόν και να σας ζητήσει το έτερον σας ήμισυ, που θέλει να ξέρει αν τελικά θα δώσετε μια ακόμη ερωτική ευκαιρία, για να είστε μέσα σε μια κανονική σχέση.

zwdia shmera

Υδροχόος Η Κορώνα του Άντρα

Δεν έχετε κάνει κάποιο λάθος εσείς, απλά το συντροφικό σας έτερο, μάλλον δεν είναι ακόμη έτοιμο για να αναλάβει τις ευθύνες μιας σοβαρής σχέσης.

Ιχθείς Το Μεγάλο Σπίτι

Έχετε βάλει πολλά πάνω στις πλάτες σας και μάλλον ο χρόνος σας είναι ελάχιστος για να δώσετε στον σύντροφο σας. Τώρα αυτό έχει γίνει παράπονο μεγάλο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia