Τράπουλα MANGAL – Έρωτες και πάθη σε πορεία μόνιμης σχέσης

taro-mythoi-alitheies

Τράπουλα MANGAL – Έρωτες και πάθη σε πορεία μόνιμης σχέσης

Τράπουλα MANGAL Πιο αναλυτικά για τις επόμενες 5-8 ημέρες:

Κριός Το Ποτάμι

Είναι λίγος ο καιρός που απομένει, για να συναντηθείτε με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Τα λόγια και οι πράξεις αυτήν την φορά θα δώσουν και το στίγμα μιας ισχυρής επανασύνδεσης.

zodia-taro-45

Ταύρος Η Καρδιά

Μην μένετε μόνο σε αυτά που έχουν γίνει. Αυτός που αγαπάτε είναι έτοιμος, να επιστρέψει και πάλι μέσα στην ζωή σας, και να σας προσφέρει όλα αυτά που κάποτε σας είχε υποσχεθεί.

Δίδυμοι Το Αστέρι

Αυτά που ξέρετε για τον άνθρωπο που αγαπάτε, θα σας τα επιβεβαιώσει και ο ίδιος μέσα από πράξεις. Κάποιοι θα έχουν και ξαφνικέ προτάσεις γάμου.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Καρκίνος Ο Άντρας

Τα καλέσματα που έρχονται από τα παλιά, σας έχουν αναστατώσει. Τώρα θα πρέπει εσείς από την δική σας την μεριά να πάρετε και τελικές αποφάσεις για το μέλλον σας.

Τράπουλα MANGAL – Έρωτες και πάθη σε πορεία μόνιμης σχέσης

Λέων Η Καμπάνα

Η καρδιά σας…ανήκει στα παλιά. Ξέρετε ότι ακόμη δεν έχετε ξεπεράσει τον πρώην σας, και ότι υπάρχει η ελπίδα μέσα σας για μια επανασύνδεση. Όλα πάντως είναι πιθανά.

Παρθένος Η Γυναίκα

Οι έρωτες, που σας κυκλώνουν αυτήν την εποχή, είναι πολλοί και ίσως και να πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί, με ποιον τελικά επιθυμείτε να κάνετε το επόμενο σημαντικό βήμα.

zodia-zwdia-9988

Ζυγός Το Κεχριμπάρι

Οι κινήσεις, που έχετε αντιληφθεί από κάποιο άτομο στην εργασία σας, είναι ρομαντικές. Από το επόμενο χρονικό διάστημα, θα καταφέρετε να μιλήσετε και πιο ιδιαίτερα.

Σκορπιός Το Τρίγωνο

Είστε σε μια καλή φάση ζωής, που τώρα θέλετε να μείνετε μόνοι σας αισθηματικά. Μάλλον είναι καιρός για να φορτίσετε όλες τις αδειασμένες σας μπαταρίες.

Τοξότης Το Κέρμα

Πολλά τα ζητήματα που θέλει ο άνθρωπος σας, να σας μιλήσει για το μέλλον σας. Οι προτάσεις που θα σας κάνει ίσως και να αφορούν συγκατοίκηση και γάμο – οικογένεια άμεσα.

taro-tarw

Αιγόκερως Η κόκκινη Κλωστή

Τα σενάρια που τρέχουν μέσα στο μυαλό σας, είναι περίπλοκα ίσως και λάθος. Καλύτερα να ρωτήσετε τον σύντροφο σας, για τα πλάνα του όλο το επόμενο διάστημα.

Υδροχόος Η Φωτιά

Τα προβλήματα που έχει στην καθημερινότητα του, ο άνθρωπος σας έρχονται από το ερωτικό του παρελθόντος. Εσείς τώρα καλείστε να αποφασίσετε τι θα κάνετε τελικά.

Ιχθείς Η Πύλη

Ιδιαίτερες οι καταστάσεις, που σας δένουν ακόμη με το παρελθόν σας! Μέσα στην νέα εβδομάδα, θα έχετε συναντήσεις, που θα σας βοηθήσουν να πάρετε τελικές αποφάσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66