Τράπουλα Sfigga – Ερωτικές οι μέρες του νέου μήνα

taro-mythoi-alitheies

Τράπουλα Sfigga – Ερωτικές οι μέρες του νέου μήνα

Τράπουλα Sfigga Για όλον τον Ιούνιο:

Κριός Η Νυχτερίδα

Δεν σας χρειάζονται παραπάνω εξηγήσεις από τον σύντροφο σας, καθώς τώρα εσείς που έχετε ψάξει έχετε και βρει, όλες τις απαντήσεις. Οι συζητήσεις κάποιους θα τους οδηγήσουν και σε γάμο.
Θετική ημέρα : Τρίτη

zodia-taro-45

Ταύρος Το Αστέρι

Τυχερά νέα και εκπλήξεις, θα σας φέρει ο άνθρωπος σας που τώρα είναι και σε μια καλύτερη φάση, που θα σας κάνουν σαν ζευγάρι, να λήξετε όλα τα μεταξύ σας προβλήματα.
Θετική ημέρα : Σαββάτο

Δίδυμοι Ο ανοιχτός Δρόμος

Μια Κινέζικη παροιμία λέει, ότι όταν κλείνει μια πόρτα ανοίγει σίγουρα μια άλλη! Ακόμη και αν έχετε χωρίσει, σίγουρα στα προσεχώς θα βρεθεί μια νέα αγάπη.
Θετική ημέρα : Πέμπτη

Καρκίνος Η Γυναίκα

Δεν θα καταφέρετε και πολλά με το να συγκρούεστε με τον άνθρωπο σας, για θέματα που είναι παλιά αλλά και ακόμη δεν υπάρχουν οι λύσεις. Καλύτερα να δώσετε χρόνο σε όλους.
Θετική ημέρα : Τρίτη

taro-zodia-098

Λέων Ο Άντρας

Εσείς που έχετε χωρίσει και έχετε βρει μια καινούργια αγάπη, θα πρέπει να είστε άκρως προσεχτικοί για να μην κάνετε τα λάθη και πάλι τα παλιά, που σας έβαλαν σε δύσκολη θέση.
Θετική ημέρα : Κυριακή

Τράπουλα Sfigga – Ερωτικές οι μέρες του νέου μήνα

Παρθένος Η διπλή Καρδιά

Προσέξτε λίγο περισσότερο την εξωτερική σας εμφάνιση, και θα διαπιστώσετε ότι πολλά καινούργια μάτια, έχουν ήδη κάνει την παρουσία τους αισθητή γύρω από το άτομο σας.
Θετική ημέρα : Δευτέρα

Ζυγός Το Σπαθί

Αυτές τις ημέρες μην κάνετε κάποια παραπάνω προσπάθεια για να βρείτε τρόπο επικοινωνίας, με τον πρώην σας. Έχει ήδη μέσα στο μυαλό του να σας ψάξει.
Θετική ημέρα : Σαββάτο

zwdia-fotia

Σκορπιός Τα Χρήματα

Χρήματα που περιμένετε από κάποια παλιά σας κληρονομική υπόθεση έρχονται και σας κάνουν να ξεμπλοκαριστείτε, από καταστάσεις που σας παιδεύουν πολύ.
Θετική ημέρα : Παρασκευή

Τοξότης Το Καράβι

Θα πρέπει να αλλάξετε πολλά μέσα στην σχέση σας, αν τελικά αυτό που θέλετε είναι να οδηγηθείτε σε μια δέσμευση! Είναι κάτι που το περιμένει και το ταίρι σας.
Θετική ημέρα : Παρασκευή

Αιγόκερως Η Αστραπή

Περιμένετε κάποιες απαντήσεις από τον σύντροφο σας, που όμως ακόμη δεν δείχνει να είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο. Καλύτερα να δώσετε σε όλους χρόνο και χώρο.
Θετική ημέρα : Κυριακή

taro-tarw

Υδροχόος Το Νησί

Είναι σημαντικό για τον άνθρωπο σας, να βρείτε την προσωπική σας ισορροπία. Έχετε περάσει από πολλά και τώρα πρέπει να κατακτήσετε την καθημερινότητα σας.
Θετική ημέρα : Πέμπτη

Ιχθείς Οι Βέρες

Κάποιες ωραίες στιγμές που έχετε περάσει στο παρελθόν σας, με το άτομο που αγαπούσατε, είναι και ο βασικός λόγος που τώρα θα σας αναζητήσει.
Θετική ημέρα : Τετάρτη

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia