Τράπουλα Sibylla δίνει τις απαντήσεις για τις ερωτικές σχέσεις

tarot-m

Τράπουλα Sibylla δίνει τις απαντήσεις για τις ερωτικές σχέσεις .

Τράπουλα Sibylla  Για όλους και για τις επόμενες 1- 3 εβδομάδες:

Κριός  Το Κάρο με τα 4 Άλογα

Είστε σίγουρα καχύποπτοι, για όλα αυτά που σας λέει ο σύντροφος σας αλλά και τις δυσκολίες που σας προβάλλει συνεχώς. Καλύτερα να περιμένετε λίγο ακόμη και όλα άμεσα θα ξεκαθαρίσουν. Οι τελικές αποφάσεις είναι δικές σας.

zodia-taro-45

 

Ταύρος Το Δέντρο

Ξέρετε ότι έχουν γίνει πολλά λάθη, στο πρόσφατο σας παρελθόν με τον άνθρωπο που είστε μαζί και πιθανόν αυτός να είναι και ο λόγος που τώρα είστε επικοινωνιακά απόμακροι. Αυτό από το δεύτερο μισο  του  μήνα, θα λήξει και τα προβλήματα θα ξεπεραστούν!

Δίδυμοι Τα Αστέρια

Οι δικές σας οι αισθηματικές ανάγκες, τελικά μέσα σε αυτήν την σχέση δεν καλύπτονται…και αυτό έχει γίνει η μόνιμη αιτία που εσείς αισθάνεστε μόνοι και ανεπαρκείς. Φροντίστε όλη αυτήν την εκκρεμότητα, να την λήξετε το συντομότερον δυνατόν.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Καρκίνος Η Γυναικεία Μορφή

Είναι μια εποχή, που υπάρχουν αρκετά φλερτ και νέες επαφές, γύρω σας – στα περιβάλλοντα σας και αυτό σίγουρα σας δημιουργεί μια πολλή καλύτερη διάθεση. Επίσης μερικοί από εσάς, θα έχετε και μια είδηση από τα παλιά!

Λέων Η Ανοιχτή Πύλη

Θέλετε να ερευνήσετε σε βάθος, όλα αυτά που γίνονται μέσα στην σχέση σας και να πάρετε την απόφαση σας. Σίγουρα ο σύντροφος σας, είναι σε μια πιο δυναμική φάση, που θα σας  κάνει να ξεπεράσετε όλες τις ανασφάλειες σας!

Παρθένος Το Φως

Η μέρα που θα ανταμώσετε τον πρώην αγαπημένο σας ή κάποιον που έχετε καιρό να δείτε, από το ερωτικό σας παρελθόν, είναι κοντά. Αυτό είναι και κάτι που μερικούς θα σας κάνει να αισθανθείτε την ανάγκη για μια επανασύνδεση.

μελλοντολόγος

Τράπουλα Sibylla δίνει τις απαντήσεις για τις ερωτικές σχέσεις .

Ζυγός Το Κόκκινο Χαλί

Δεν είστε και στα καλύτερα σας, και αυτό έχει συνδεθεί με τον σύντροφο σας, που το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει λίγο αφεθεί από τους ρυθμούς της σχέσης σας.  Μιλήστε και θα δείτε, ότι τυχόν μικρο-παρεξηγήσεις θα απομακρυνθούν!

 

Σκορπιός Ο Θρόνος

Οι μέρες μέχρι και τις αρχές του Φεβρουαρίου, θα έχουν επικοινωνίες και προσωπικές επαφές, με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Θα γίνουν όλα από την δική του πρωτοβουλία και σίγουρα αυτά που θα σας πει – προτείνει θα σας πείσουν!

 

Τοξότης Το Λουλούδι

Τίποτα δεν είναι κρυφό. Το άτομο που σας θέλει και είναι ερωτευμένο μαζί σας, εδώ και μήνες, ξέρει ότι είστε πια ελεύθεροι και μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας μιλήσει πιο ανοιχτά και καθαρά για την σχέση σας.

zwdia-fotia

 

Αιγόκερως Η Καρδιά

Δεν ακούτε τίποτα εσείς! Είστε σε μια ψυχολογική κατάσταση που πρέπει να πάρετε αποφάσεις, μόνο για το δικό σας καλό και μακριά, από την πολυπροσωπία των άλλων. Αυτό πιθανόν και να σημαίνει και τον άνθρωπο σας.

Υδροχόος Το Παιδί

Είστε κάτω από τις ευεργεσίες του σύμπαντος, και μάλλον τώρα έχετε και την προσωπική δυναμική να φέρετε στα μέτρα σας, μια ερωτική κατάσταση. Επίσης, ένα οικογενειακό θέμα θα  λήξει θετικά για εσάς.

Ιχθείς Η Αντρική Φιγούρα

Υπάρχουν ματιές και ερωτόλογα για το δικό σας πρόσωπο, και αυτό είναι και μια κατάσταση που ναι μεν σας γοητεύει, αλλά δεν προχωράει. Μην κάνετε κάτι τολμηρό, απλά αφήστε αυτόν που σας πολιορκεί να σας αναζητήσει και με πιο πρακτικούς τρόπους!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot