Τρία ζώδια θα έχουν έντονες αντιδράσεις με τον ανάδρομο Ερμή

didaskalia-planitwn-afroditi

Τρία ζώδια θα έχουν έντονες αντιδράσεις με τον ανάδρομο Ερμή .

Τρία ζώδια θα έχουν έντονες αντιδράσεις : Ο ανάδρομος Ερμής είναι εδώ και προκαλεί έντονη αντίδραση σε τρία ζώδια – Βάζουν τον εγωισμό τους μπροστά από την αγάπη .

Από τις 29 Δεκεμβρίου 2022, θα παρακολουθήσουμε τον περίφημο ανάδρομο κύκλο του Ερμή, ο οποίος διαρκεί μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2023.

Επειδή η δουλειά του Ερμή  είναι να μεταφέρει μηνύματα και να βελτιώνει τις εδραιωμένες σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων, κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας, θα δούμε ένα νέο είδος «προβλήματος» να εμφανίζεται: εγωιστική συμπεριφορά.

zodia-taro-45

Όταν δεν καταλαβαίνουμε κάτι, τείνουμε να το καταδικάζουμε, και όταν καταδικάζουμε ένα πράγμα, απομακρυνόμαστε από αυτό.

Καθώς απομακρυνόμαστε, εγκαθιδρύουμε τον προσωπικό μας χώρο και καθώς ο ανάδρομος Ερμής προχωράει, αυξάνεται και το πάχος των τειχών μας, που σημαίνει ότι αποκλείουμε τους ανθρώπους. Ο χώρος μας είναι μόνο για εμάς και δεν δεχόμαστε αιτήματα τη συγκεκριμένη εποχή. Δείχνουμε την εγωιστική μας πλευρά όσον αφορά την αγάπη.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Δεν θέλουμε να μπούμε στη νέα χρονιά κολλημένοι στην παλιά μας συμπεριφορά και θέλουμε οι σύντροφοί μας να αλλάξουν μαζί μας. Δεν βρεθήκαμε μαζί με αυτό το άτομο για να καταλήξουμε να μην κάνουμε τίποτα συναρπαστικό και το 2023 είναι για ανάπτυξη και περιπέτεια.

Αν θέλουμε να έχουμε αυτή την περιπέτεια, τότε πρέπει να την απαιτήσουμε και επειδή οι ελπίδες και τα όνειρά μας είναι αρκετά συγκεκριμένα, μπορεί η ανάγκη μας να τα εκπληρώσουμε να γίνει «εγωιστική». Ο ανάδρομος Ερμής θέτει αυτή την αίσθηση σε κίνηση.

Τα τρία ζώδια που βάζουν τον εγωισμό τους μπροστά από την αγάπη κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή, 29 Δεκεμβρίου 2022 έως 18 Ιανουαρίου 2023:

zwdia-tarw-zodia-19

Ζυγός

Επειδή ο ανάδρομος Ερμής μπερδεύει τους ανθρώπους, θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Το να μην ξέρετε τι θα ακολουθήσει σας ενοχλεί και ενώ ξέρετε ότι δεν μπορείτε να προβλέψετε το μέλλον, θέλετε να έχετε κάποιο έλεγχο πάνω σε αυτό, και αυτή η ανάγκη για έλεγχο μεταφέρεται και στην ερωτική σας ζωή.

Νιώθετε καλά με το άτομό σας, αλλά είστε προοδευτικοί και προσπαθείτε για το καλύτερο σε ό,τι κάνετε. Ο σύντροφός σας πρέπει να επιταχύνει το παιχνίδι του αν θέλει να πετύχει αυτό το πράγμα. Νιώθεις ότι κάνεις όλη τη δουλειά και ότι δεν παίρνεις αυτό που σου αξίζει και αυτό είναι προσβλητικό για σένα.

Κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή, θα πείτε στον σύντροφό σας ότι πρέπει να είναι πιο προσεκτικός μαζί σας και ότι δεν είναι οι μόνο οι δικές του ανάγκες που χρειάζονται φροντίδα. Μπορεί να φανείτε εγωιστές, αλλά νιώθετε ότι κάνετε το σωστό.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Τρία ζώδια θα έχουν έντονες αντιδράσεις με τον ανάδρομο Ερμή .

Υδροχόος

Πρέπει να βάλεις όρια με το άτομο με το οποίο έχεις σχέση. Για κάποιο λόγο, ο σύντροφός σας πιστεύει ότι θα προσφέρετε τα πάντα εσείς , που σημαίνει ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει επειδή τον αγαπάτε.

Πρέπει να καταλάβει ότι η αγάπη δεν είναι τόσο εύκολη για σένα, ούτε είναι δωρεάν. Εάν αυτό το άτομο θέλει να απολαύσει την όμορφη ερωτική ζωή που του έχετε δώσει, θα πρέπει να αλλάξει και κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή, η αλλαγή μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους.

Μπορεί να αισθάνεστε εγωιστές και απαιτητικοί, αλλά έχετε δίκιο. Δώσε τους λίγο περισσότερο χρόνο, Υδροχόε. Ο ανάδρομος Ερμής δεν είναι και τόσο καλός με τον συγχρονισμό. Ενδέχεται να χρειαστεί να προβείτε σε διορθωτικές κινήσεις  για εκείνους που δεν το καταλαβαίνουν με τον εύκολο τρόπο .

Διαβαστε επισης : Λενορμαν Χαρτομαντεία 31/12-02/01 Ερωτικές απολογίες – Αντρικές εξηγήσεις

zodia-0988

Ιχθύες

Θα παρατηρήσετε τώρα ότι δεν είστε εσείς που είστε ο εγωιστές, αλλά το άτομο με το οποίο είστε μαζί. Δεν μπορούν να σας βοηθήσουν. Κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή, όλοι χάνουν λίγο την προσοχή τους.  Αυτό σημαίνει ότι αυτή την περίοδο, ο εραστής σας θα πει ή θα κάνει κατά λάθος κάτι τόσο εγωιστικό που θα σας βγάλει από τα ”ρούχα” σας.

300x300aΠως μπόρεσε και το είπε αυτό ; Αυτή η περίοδος  θέλει υπομονή καθώς θα δούμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα να κάνουν περισσότερα λάθη .

Αυτό που ονομάζουμε εγωισμό είναι ότι το άλλο άτομο δεν ξέρει πώς να επικοινωνήσει, κάτι που είναι χαρακτηριστικό του ανάδρομου Ερμή.

Οπότε  δεν είναι τόσο πολύ άσχημο το να δείχνουν οι συνεργάτες μας μια εγωιστική πλευρά. Είναι περισσότερο αδυναμία να επικοινωνούν τις ανάγκες τους σε εμάς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου παρά αδιαφορία .

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098