Τσιγγάνικη τράπουλα 01-03/04 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις

taro-wroskopikos-tropos

Τσιγγάνικη τράπουλα 01-03/04 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 3ήμερο.

Τσιγγάνικη τράπουλα, Πιο αναλυτικά:

Κριός: 10 Καρό

zodia-taro-45

Δεν έχετε πει ακόμη όλα αυτά που θέλετε στον άνθρωπο σας, γιατί φοβάστε ότι θα παρεξηγηθεί ή ότι θα σας συμπεριφερθεί λάθος. Όλο αυτό πρέπει να το προσπεράσετε και να πείτε την αλήθεια σας.

Ταύρος: 5 Σπαθί

Δεν έχετε κάνει ακόμη μέσα στην ψυχή σας τα ξεκαθαρίσματα. Υπάρχει σίγουρα αγάπη μέσα σας, αλλά δεν μπορείτε να δώσετε την εμπιστοσύνη που σας ζητάτε, καθώς έχουν συμβεί πολλά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Τσιγγάνικη τράπουλα 01-03/04

Δίδυμοι: 7 Καρό

Υπάρχει κάποιος που όλο και σας περιτριγυρίζει, και μάλλον έχει πιάσει την δύσκολη σας προσοχή. Τώρα θα πρέπει και εσείς αν σας ενδιαφέρει, να δώσετε το πράσινο φως.

Καρκίνος: 5 Μπαστούνι

Μάλλον έχετε καταλάβει, ότι το ταίρι σας, έχει πολλά ζητήματα με το παρελθόν του, που αδυνατεί να τα λύσει. Ίσως και να πρέπει εσείς σε κάτι να τον συμβουλέψετε.

Λέων: 6 Σπαθί

Είστε πολύ απασχολημένοι, με τον επαγγελματικό σας στίβο, και έχετε πραγματικά αφήσει, την ερωτική σας ζωή σε τελευταία μοίρα. Αυτό άμεσα θα πρέπει να αλλάξει.

zwdia-zodia-33

Παρθένος: 3 Μπαστούνι

Από σήμερα και μέχρι το τέλος του ζωδίου του Κριού, εσείς θα έχετε βρει μια καινούργια αγάπη, που θα σας κάνει να ξεπεράσετε όλα τα παλιά σας ζητήματα και αναμνήσεις.

Ζυγός: 2 Καρό

Δεν θα καταφέρετε για πολύ ακόμη, να διατηρείτε μέσα στην καθημερινότητα σας, διπλές ερωτικές καταστάσεις. Ξέρετε ότι πρέπει μέσα σε αυτόν τον μήνα, με το χέρι στην καρδιά να αποφασίσετε.

Τσιγγάνικη τράπουλα 01-03/04

Σκορπιός: 10 Κούπα

Υπάρχουν μέσα στην ζωή σας πολλά άτομα, που σας πολιορκούν αλλά ακόμη ότι και κάτι σπουδαίο ώστε να το σκεφτείτε περισσότερο. Πάντως από το μυαλό σας, τα παλιά σβήστε τα.

Τοξότης: 7 Σπαθί

Η εποχή είναι απλά ιδανική για να μπορέσετε να βρείτε την ισορροπία σας, με το πρόσωπο που έχετε σχέση, και να αφαιρέσετε όλα αυτά τα προβλήματα – τρίτους που σας αποσυντονίζουν.

Αιγόκερως: 7 Κούπα

Σας έχει θέσει το ταίρι σας, κάποια χρονικά όρια που θα πρέπει μέσα σε αυτά να δώσετε τις απαντήσεις σας. Εσείς μόνο ξέρετε τι συμβαίνει μέσα στην καρδιά σας, άρα δράστε ανάλογα.

zwdia shmera

Υδροχόος: 3 Κούπα

Οι συντροφικές σχέσεις αυτήν την εποχή, για το ζώδιο σας είναι μόνο δύσκολες. Το ξέρετε άρα δεν χρειάζεται να πιέζετε περισσότερο τους άμεσα ενδιαφερόμενους.

Ιχθείς: 3 Καρό

Δεν έχετε τώρα κάτι ερωτικό μέσα στην ζωή σας, αλλά έχετε πολύ καλούς φίλους που σας στηρίζουν. Ακόμη και μέσα στην εργασία σας, θα έχετε μεγάλες επιτυχίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia