Τσιγγάνικη τράπουλα 01-03/05 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

zwdia-sex-tips

Τσιγγάνικη τράπουλα 01-03/05 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 3 ήμερο.

Τσιγγάνικη τράπουλα Πιο αναλυτικά:

Κριός: 10 Καρό

zodia-taro-45

Δεν έχετε και τις καλύτερες δυνατές προτάσεις, αυτήν την εποχή για να κάνετε μια σχέση! Κρατηθείτε λοιπόν μακριά από την μετριότητα και μην δώσετε αφορμές για σχόλια.

Ταύρος: 5 Σπαθί

Μόνο καλύτερα θα είναι τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας, μέσα στον καινούργιο μήνα. Τώρα και εσείς που είστε μόνοι σας, θα βρεθείτε μπροστά σε μια νέα ερωτική ιστορία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Τσιγγάνικη τράπουλα 01-03/05

Δίδυμοι: 7 Καρό

Οι ερωτικές δεσμεύσεις και τα αληθινά συναισθήματα από το παρελθόν σας, είναι ακόμη εδώ. Αυτή την νέα εβδομάδα, θα χρειαστεί να μιλήσετε και να πάρετε αποφάσεις με τον πρώην σας.

Καρκίνος: 5 Μπαστούνι

Πολλά τα θέματα μέσα στην εργασία και στην οικογένεια σας, που όμως μέσα από τις λύσεις σας και την μεθοδική σας λογική θα ισορροπήσουν. Τώρα σειρά έχει και η αισθηματική σας καθημερινότητα.

Λέων: 6 Σπαθί

Δεν θα ανεχτείτε να περιμένετε απαντήσεις από τον άνθρωπο σας, που σας έχει δώσει άπειρες δικαιολογίες μέχρι τώρα. Έχετε πια και τα δικά σας όνειρα να κυνηγήσετε.

taro-zodia-76

Τσιγγάνικη τράπουλα 01-03/05

Παρθένος: 3 Μπαστούνι

Δεν έχετε ακόμη μιλήσει ανοιχτά στον άνθρωπο που αγαπάτε μήνες τώρα σιωπηλά. Μπορεί όμως και να το έχει καταλάβει, αλλά περιμένει από εσάς, την πρώτη κίνηση.

Ζυγός: 2 Καρό

Η επαγγελματική ρουτίνα σας έχει αποκόψει από την αισθηματική σας ζωή. Με τόσες νέες προτάσεις που θα σας έρθουν, σίγουρα θα σας μπει η ιδέα να κάνετε μια νέα σχέση.

Σκορπιός: 10 Κούπα

Ο σύντροφος σας, έχει πολλές απαιτήσεις από εσάς…που δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε! Καλύτερα να μιλήσετε, και να βάλετε τα όρια σας σε αυτά που δεν σας αρέσουν!

zodia-taro-zwdia

Τοξότης: 7 Σπαθί

Τα συναισθήματα σας έχουν γίνει πολύ βαθιά, μέσα σε αυτόν τον δεσμό. Ο μήνας Μάιος, θα σας φέρει και την οικονομική άνεση, που ζητάτε, έτσι ώστε να πάτε πιο κάτω εσείς οι δύο.

Αιγόκερως: 7 Κούπα

Εάν έχετε χωρίσει, αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα….καλύτερα να πάρετε μια ανάσα! Μην πιέζετε κανέναν. Δώστε χρόνο σε όλες τις πλευρές, για να έρθετε σε ισορροπία.

Υδροχόος: 3 Κούπα

Πολλά τα μάτια που πέφτουν επάνω σας. Μέσα στις φιλικές σας παρέες, θα δείτε ένα άτομο, να κάνει την περισσή προσπάθεια του, για να σας κατακτήσει και αισθηματικά.

Ιχθείς: 3 Καρό

Είστε μόνο καλύτερα τελικά μόνοι σας. Οι μέρες που πέρασαν ήταν πολύ δύσκολες για εσάς σε κάθε επίπεδο. Το μόνο καλό είναι ότι έχετε αποκτήσει νέους φίλους!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia