Τσιγγάνικη τράπουλα 02-05 /12 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

zwdia-sex-tips

Τσιγγάνικη τράπουλα 02-05 /12 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 3ήμερο.
Τσιγγάνικη τράπουλα, πιο αναλυτικά:

Κριός: 10 Καρό

Μπορεί σήμερα …να δείτε κάποιον που έχετε επιθυμήσει. Δεν θα είναι τυχαίο, αλλά σίγουρα υπάρχει καλός λόγος, που θα τον μάθετε προσεχώς. Η τύχη πλησιάζει και τα οικονομικά σας.

zodia-taro-45

Ταύρος: 5 Καρό

Οι διαφωνίες και οι δυσκολίες που περνάτε μέσα στην σχέση σας, από την νέα εβδομάδα, θα λάβουν τέλος και αυτό είναι κάτι που θα έρθει από τον άνθρωπο σας, που δεν θέλει να σας χάσει.

Δίδυμοι: 4 Σπαθί

Μάλλον έχουν χαθεί το πάθος και ο ρομαντισμός, μέσα στην σχέση σας και αυτός είναι ο λόγος που τώρα είστε και οι δύο σαν αδελφάκια. Μπορείτε αν θέλετε να το αλλάξετε με την δική σας ευρηματικότητα.

Καρκίνος: 6 Καρό

Σοβαρές αλλαγές θα προτείνει ο άνθρωπος σας, για την σχέση και πριν ακόμη να φύγει το έτος αυτό. Σίγουρα θα σας εξηγήσει όλες τις σκέψεις αλλά και τα βήματα γύρω από όλο αυτό!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087

Λέων: 8 Μπαστούνι

Θα βρεθείτε ανάμεσα σε καινούργιες παρέες που θα σας φέρουν πιο κοντά και μέσα σε μια νέα προσωπική σχέση, που θα σας κάνει να διώξετε από την καρδιά σας, την πίκρα του παρελθόντος.

Παρθένος: 2 Σπαθί

Η τάση των ημερών είναι να σας ενισχύσει τα οικονομικά και να σας κάνει να βρείτε τις πρακτικές λύσεις, για να μπορέσετε να κλείσετε όλους τους λογαριασμούς με το παρελθόν σας.

Ζυγός: 4 Μπαστούνι

Έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, αυτές τις ημέρες, και πιθανόν μια γνώριμη φιγούρα να σας επισκεφτεί…! Δεν είναι κάτι τυχαίο, αλλά κάτι προγραμματισμένο που θα σας αναστατώσει.

Τσιγγάνικη τράπουλα 02-05 /12

zvdia-zwdia-tarw

Σκορπιός: 7 Καρό

Οι μέρες σας βρίσκουν σε μια άσχημη κατάσταση, που ακόμη δεν έχετε λάβει και τις απαντήσεις που ζητάτε από τον σύντροφο σας, γύρω από τις ακόμη ενεργές επαφές του με το παρελθόν.

Τοξότης: 8 Κούπα

Το τηλέφωνο σας θα χτυπήσει, και πιθανόν από την άλλη μεριά, να ακούσετε τον πρώην σας ή ακόμη και κάποιον που έχετε καιρό να δείτε… αλλά μεταξύ σας υπάρχει ερωτισμός.

Αιγόκερως: 5 Σπαθί

Οι μέρες θα φέρουν πολλές προσκλήσεις που θα σας κάνουν να βγείτε έξω από την ρουτινιασμένη καθημερινότητα σας, και σε δεύτερο στάδιο, να ξεφύγετε από την θλίψη… των παλιών!

taro-zodia-098

Υδροχόος: 5 Κούπα

Το μυαλό σας έχει γεμίσει υποσχέσεις, που ακόμη δεν έχουν υποστηριχτεί από πράξεις από την μεριά του συντρόφου σας. Πιθανόν και να χρειάζεται άμεσα μια σοβαρή συζήτηση.

Ιχθείς: 4 Κούπα

Δεν μπορείτε αυτή την στιγμή και όπως είστε μέσα σε μια ερωτική ανακατωσούρα, να περάσετε σε μια νέα σχέση. Εκεί θα γίνουν όλα λάθος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia