Τσιγγάνικη τράπουλα 03-05/06 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

taro-wroskopikos-tropos

Τσιγγάνικη τράπουλα 03-05/06 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

Τσιγγάνικη τράπουλα Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 3ήμερο.
Πιο αναλυτικά:

Κριός: 7 Σπαθί

Οι ερωτικές συμπάθειες που έχουν έρθει στην επιφάνεια με κάποιον συνεργάτη σας, μάλλον τείνουν να εξελιχθούν σε μια δυνατή αγάπη, με αρχή μέση και συνέχεια.

zodia-taro-45

Ταύρος: 10 Καρό

Όσα και να έχετε συζητήσει με τον σύντροφο σας, που πρέπει να λυθούν αυτό το διάστημα, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τα οικονομικά και των δύο σας να ισορροπήσουν.

Δίδυμοι: 5 Σπαθί

Το δικό σας το μυαλό πηγαίνει παντού και τώρα αυτό που χρειάζεστε είναι να βρείτε, τις λύσεις που μπορούν να σας πάνε κοντά στον άνθρωπο που αγαπάτε για ακόμη μια φορά.

Καρκίνος: 7 Καρό

Οι θετικές εξελίξεις είναι απλά γύρω σας και μάλλον τώρα, μπορείτε σε κάθε επίπεδο να πάτε την σχέση σας, πιο κάτω και να φτάσετε ακόμη και σε έναν γάμο.

taro-zodia-098

Λέων: 5 Μπαστούνι

Οι προσεγγίσεις που έχετε είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Τώρα το μόνο που εσείς πρέπει να κάνετε είναι να δείτε με μεγαλύτερε ωριμότητα και τις προτάσεις που θα σας γίνουν.

Παρθένος: 6 Σπαθί

Οι σκέψεις του συντρόφου σας θα σας αποκαλυφθούν και μάλλον πρέπει να βρείτε τις απαντήσεις. Οι μέρες μέχρι και τα μέσα του μήνα, σε κάποιους θα φέρουν μέχρι και επανασύνδεση.

Ζυγός: 3 Μπαστούνι

Για εσάς στην αγάπη, τίποτα δεν είναι εύκολο. Τώρα το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να μείνετε και λίγο μόνοι σας, και να βρείτε την ισορροπία σας εργασία και κοινωνική ζωή.

zwdia-taro-astra

Σκορπιός: 2 Καρό

Δεν χρειάζεται να πιέζετε τον άνθρωπο σας, για να πάρετε τις απαντήσεις που θέλετε. Τώρα θα έρθουν στην επιφάνεια και οι δικές του προθέσεις για το μέλλον σας.

Τοξότης: 10 Κούπα

Ξέρετε ότι ο πρώην σας με κάποιον τρόπο σας ψάχνει. Το διάστημα αυτό πιθανόν και μέσα στην ζωή σας, να μπει και μια νέα προσωπικότητα, που θα σας βάλει σε διλήμματα.

Αιγόκερως: 3 Καρό

Τα δεδομένα αλλάζουν και τώρα με το ταίρι σας, θα μπορέσετε να μιλήσετε πολύ περισσότερο και να πάρετε τις απαντήσεις που τόσο καιρό περιμένετε. Όλες καλές.

chartomanteia-44

Υδροχόος: 7 Κούπα

Ένα σημαντικό χρονικό σημείο…που κάποιος που έχει μεγάλο έρωτα για εσάς, θα σας αναζητήσει και μέχρι να βρει τον τρόπο που θα κατακτήσει την δύσκολη σας καρδιά.

Ιχθείς: 3 Κούπα

Αφήστε τα παλιά να φύγουν από την μνήμη σας. Το Καλοκαίρι είναι εδώ και το μόνο που σας χρειάζεται είναι να μπορέσετε να βρείτε μια νέα αγάπη…ποιοτική.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia