Τσιγγάνικη τράπουλα 04-06/01 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

zwdia-sex-tips

Τσιγγάνικη τράπουλα 04-06/01 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο3 ήμερο.
Τσιγγάνικη τράπουλα, πιο αναλυτικά:

Κριός: 7 Κούπα

Είστε μέσα σε ένα δύσκολο ερωτικό δίλημμα, που πρέπει εντός αυτών των ημερών να δώσετε και τις αποφάσεις σας, σε αυτόν που αγαπάτε αλλά και σε αυτόν που θα αφήστε πίσω!

zodia-taro-45

Ταύρος: 3 Κούπα

Μπορεί να έχετε γύρω σας άτομα που σας θέλουν, αλλά ακόμη η καρδιά σας, δεν έχει ανοίξει για μια νέα αγάπη. Ωστόσο, μην κλείνεστε μόνο εκεί, αλλά δείτε και τι άλλο κινείται!

Δίδυμοι: 5 Σπαθί

Μάλλον η εποχή σας βρίσκει άκρως προσεχτικούς, με όλα αυτά που αντικρίζετε γύρω σας, και δεν θέλετε να βιαστείτε για να κάνετε μια νέα σχέση που θα σας ρίξει και πάλι…στα βράχια!

Καρκίνος: 7 Καρό

Δρομολόγια και επικοινωνίες έχει αυτή η εποχή για εσάς! Οι εν σχέση θα μιλήσουν πιο ανοιχτά στον σύντροφο σας, για όλα αυτά που σκέφτονται για το εγγύς μέλλον τους.

 

Λέων: 5 Μπαστούνι

Η κύρια σας προτεραιότητα είναι η εργασία και η οικογένεια σας. Τώρα που θα έχετε την ανεβασμένη σας ψυχολογία και πάλι σύμμαχο σας, θα ανοίξετε και τις πόρτες στον έρωτα.

Παρθένος: 6 Σπαθί

Κάποιος θα σας αιφνιδιάσει με τον λόγο και την έκτακτη του παρουσία. Το θετικό είναι ότι αυτό αφορά την ερωτική σας ζωή και τα νέα δρώμενα που θα σας προκαλέσουν.