Τσιγγάνικη τράπουλα 04-06/02 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

taro-wroskopikos-tropos

Τσιγγάνικη τράπουλα 04-06/02 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 3ήμερο.
Τσιγγάνικη τράπουλα πιο αναλυτικά:

Κριός: 9 Καρό

Λίγο απόμακροι είστε με τον άνθρωπο σας, που δείχνει να είναι χαμένος μέσα στα δικά του προβλήματα και να μην σας μιλάει τόσο. Από το δεκαήμερο του μήνα, θα έχετε και τις απαντήσεις.

zodia-taro-45

Ταύρος: 6 Σπαθί

Υπάρχει ένα περίεργο κλίμα με τον σύντροφο σας, που δείχνει ότι έχει κουραστεί από τον τρόπο σας, και μάλλον έχει έρθει η σωστή ώρα εσείς οι δύο να μιλήσετε και να πάρετε αποφάσεις για την πορεία σας.

Δίδυμοι: 2 Καρό

Κάποιος από τον εργασιακό σας χώρο είναι πολύ ερωτευμένος, αλλά δεν σας το εξομολογείτε. Πιθανόν μέχρι την μέρα των Ερωτευμένων, να σας έχει προτείνει κοινή έξοδο.

Καρκίνος: 2 Μπαστούνι

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε μέσα σε μια ερωτική σχέση, που υπάρχουν εντάσεις, είναι να απομακρυνθείτε, να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα μέχρι να σκεφτείτε ώριμα τι συνέχεια θα έχετε.

zodia-9865

Τσιγγάνικη τράπουλα 04-06/02

Λέων: 7 Σπαθί

Τα συναισθήματα τα ερωτικά μέσα σε μια καλή φιλία που έχετε, μάλλον έχουν αρχίσει και έρχονται στην επιφάνεια. Πιθανόν και μια παραπάνω κίνηση – πρόσκληση να σας περιμένει στην γωνία.

Παρθένος: 6 Μπαστούνι

Θα πρέπει να έχετε τις κεραίες σας σηκωμένες αυτό το διάστημα και να προσπαθήσετε να καταλάβετε τι συμβαίνει μέσα στην εργασία σας, που μάλλον τρέχει ένα κρυφό παρασκήνιο.

Ζυγός: 3 Καρό

Οι μέρες μέχρι και την αλλαγή του ζωδίου, σας κάνουν πολλά δώρα και ειδικά στον τομέα της αγάπης! Αυτό είναι και κάτι που για εσάς, που είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα σας φέρει μια νέα συντροφιά.

zodia-zwdia-9988

Σκορπιός: 10 Κούπα

Έχετε πια αφήσει στο παρελθόν σας, όλα τα άσχημα και το μόνο που θέλετε είναι να βρείτε καινούργιες δραστηριότητες και άτομα, που θα σας διευρύνουν τους ορίζοντες.

Τοξότης: 9 Σπαθί

Αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, δεν σας αφήνουν να βρείτε τις λύσεις μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Η ευστροφία και η αποφασιστικότητα του συντρόφου σας…ευτυχώς θα φέρει και την ισορροπία.

Αιγόκερως: 7 Κούπα

Επιτυχία και αλλαγές μεγάλες θα έχετε στην προσωπική – οικογενειακή σας ζωή και αυτό θα δώσει στους περισσοτέρους του ζωδίου σας, εύκολες επανασυνδέσεις αλλά νέα ταίρια.

taro-zodia-098

Υδροχόος: 3 Κούπα

Ξεχωρίζετε και εντυπωσιάζετε! Αυτό ήδη έχει κάνει και προκαλέσει έναν φίλο – συνεργάτη σας, να σας σκέφτεται με έναν πιο ρομαντικό τρόπο! Προσοχή στις ισορροπίες

Ιχθείς: 8 Καρό

Τίποτα δεν θα αφήσετε να πάει χαμένο, και αυτό είναι κάτι που θα σας φέρει στο απόλυτο επίκεντρο των γεγονότων. Χρήμα, αγάπη και όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας, στρώνονται μπροστά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66