Τσιγγάνικη τράπουλα 04-06/07 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις

zwdia-sex-tips

Τσιγγάνικη τράπουλα 04-06/07 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις

Τσιγγάνικη τράπουλα Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 3ήμερο.
Πιο αναλυτικά:

Κριός: 7 Σπαθί

Μπορεί να έχετε περάσει αρκετές δυσκολίες στο παρελθόν, αλλά το μόνο καλό είναι ότι τώρα είστε στην πιο ώριμη φάση της ζωής σας, και που μπορείτε να κάνετε σωστές επιλογές.

zodia-taro-45

Ταύρος: 10 Καρό

Αφήστε όλα αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν, να λήξουν μέσα από την καρδιά σας. Τώρα το μόνο που χρειάζεται είναι να δείτε με προσοχή τα οικονομικά και τα οικογενειακά σας θέματα.

Δίδυμοι: 5 Σπαθί

Οι σκέψεις που τρέχουν αυτό το διάστημα, μέσα στο μυαλό σας είναι γύρω από μια επανασύνδεση, που ακόμη δεν έχουν βρεθεί όμως και οι κατάλληλες συνθήκες για να εξελιχθεί.

Τσιγγάνικη τράπουλα 04-06/07

αγαπη

Καρκίνος: 7 Καρό

Θα είστε πιο καλά, από το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς τώρα μπορείτε να δείτε και πιο καθαρά τι θέλετε εσείς, και τι τελικά το συντροφικό σας έτερο, μπορεί να σας προσφέρει.

Λέων: 5 Μπαστούνι

Όλα αυτά που σας έχει υποσχεθεί ο αγαπημένος σας, από τα μέσα του μήνα αυτού θα αρχίσουν να γίνονται και πραγματικότητα. Να ξέρετε και τα οικονομικά σας θα ανέλθουν.

Παρθένος: 6 Σπαθί

Μην ελπίζετε σε κάτι καλύτερο αυτές τις ημέρες, μέσα στον δεσμό σας, να πρώτα εσείς δεν κάνετε κάποια κίνηση. Το ταίρι σας, σίγουρα κάτι περισσότερο περιμένει από εσάς.

Ζυγός: 3 Μπαστούνι

Μην ανακοινώνετε καταστάσεις που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση, σε τρίτους. Μπορεί να εκθέσετε άθελα σας το ταίρι σας, και αυτούς που σας αγαπούν.

zwdia-taro-astra

Σκορπιός: 2 Καρό

Στον αισθηματικό σας τομέα, έχετε κάνει σημαντικά βήματα και μάλλον τώρα καλό θα ήταν, να αφήσετε τα παλιά να λήξουν και να κάνετε μια νέα αρχή με το άτομο που αγαπάτε.

Τοξότης: 10 Κούπα

Ευτυχής κατάληξη θα έχετε μια ερωτική σας συνάντηση, με το άτομο που θέλετε. Τώρα έχουν ξεπεραστεί πολλά εμπόδια και μάλλον θα είστε μόνιμα μαζί.

Αιγόκερως: 3 Καρό

Δίνετε ευκαιρίες σε όλους. Τώρα το άτομο που σας έχει βάλει στο ερωτικό του στόχαστρο, θα σας πλησιάσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, θα κερδίσει την τόσο δύσκολη σας καρδιά.

zwdia shmera

Τσιγγάνικη τράπουλα 04-06/07

Υδροχόος: 7 Κούπα

Τα οικονομικά σας πάνε από το καλό στο κάλλιστο και το μόνο που απομένει είναι να δείτε, και πιο σοβαρά πια τα ερωτικά σας, που δεν έχουν βρει ακόμη την ισορροπία τους.

Ιχθείς: 3 Κούπα

Βοήθεια και υποστήριξη θα δεχτείτε από τον σύντροφο σας, που ζητάει να σας φέρει κοντά του, και μέσα από να πάτε εσείς οι δύο σε μια πιο σοβαρή δέσμευση.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Ιουλίου αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia