Τσιγγάνικη τράπουλα 05-07/04 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

zwdia-sex-tips

Τσιγγάνικη τράπουλα 05-07/04 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 3ήμερο.

Τσιγγάνικη τράπουλα, Πιο αναλυτικά:

Κριός: 3 Καρό

zodia-taro-45

Θέλει πραγματικά θάρρος, για να πείτε στον άνθρωπο σας, όλα αυτά που τόσες εβδομάδες σκέφτεστε. Ωστόσο κάντε το και θα δείτε ότι θα ταυτιστεί μαζί σας.

Ταύρος: 10 Καρό

Είστε μέσα σε δύο σημαντικές επιλογές στην ερωτική σας ζωή, και μάλλον δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις. Ίσως και να πρέπει να πάρετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Δίδυμοι: 5 Σπαθί

Δεν θα ασχοληθείτε για πολύ ακόμη με άτομα, που σας προβληματίζουν ερωτικά. Δεν είστε εσείς για τέτοια, άλλωστε γύρω σας έχετε πολλές επιλογές πια.

Καρκίνος: 7 Καρό

Ξέρετε ότι ο άνθρωπος σας, σας αγαπάει πολύ και δεν έχει σκοπό να σας αφήσει να φύγετε από την ζωή του. Από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, θα δείτε θεματικές αλλαγές.

Λέων: 5 Μπαστούνι

Δεν θέλετε να έχετε άλλες επαφές με το παρελθόν σας, καθώς τώρα ήδη μέσα στην ζωή σας, θα τύχετε πολλές προσεγγίσεων από άτομα, που σας ξέρουν ίσως και χρόνια.

zwdia-fotia

Παρθένος: 6 Σπαθί

Δεν είστε και τόσο ευχαριστημένοι, με αυτά που έχετε δει μέχρι στιγμής, από τον άνθρωπο σας, που θέλει και άλλο χρόνο για να λύσει κάποια από τα προσωπικά του προβλήματα.

Ζυγός: 3 Μπαστούνι

Μην επιτρέπετε σε κανέναν, να επεμβαίνει στην ζωή σας, και να σας λέει πώς να τρέξετε τις δικές σας υποθέσεις. Αυτό είναι και κάτι που συμπεριλαμβάνει και την ερωτική σας καθημερινότητα.

Τσιγγάνικη τράπουλα 05-07/04

Σκορπιός: 2 Καρό

Από σήμερα και μέχρι το τέλος του μήνα, με το αγαπημένο σας πρόσωπο θα έχετε μιλήσει αλλά και κανονίσει μια ουσιαστική συνάντηση που θα μπορούσε να σας λύσει όλες τις διαφορές σας.

zodia-88

Τοξότης: 10 Κούπα

Με το ζόρι αγάπη και αληθινό συναίσθημα δεν υπάρχει και το ξέρετε. Αφήστε τον άνθρωπο που θέλετε ελεύθερο για να πάρει αποφάσεις με καθαρό μυαλό πια.

Αιγόκερως: 7 Σπαθί

Οι στόχοι που έχετε βάλει είναι εφικτοί! Από αυτόν τον μήνα θα έχετε καλύτερα οικονομικά αλλά και μια νέα ερωτική ιστορία, θα εξελιχθεί πιο γρήγορα.

Υδροχόος: 7 Κούπα

Από αυτά που έχετε ακούσει από τον άνθρωπο που επιθυμείτε, σας έχουν γεννηθεί πολλές απορίες. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα σας τις λύσεις όλες.

Ιχθείς: 3 Κούπα

Είστε η αγάπη η μεγάλη για κάποιον πρώην σας, και αυτό θα σας το δείξει μέσα από μια ξαφνική επίσκεψη ακόμη και μέσα στον χώρο της εργασίας σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia