Τσιγγάνικη τράπουλα 07-09/06 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

zwdia-sex-tips

Τσιγγάνικη τράπουλα 07-09/06 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

Τσιγγάνικη τράπουλα Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 3ήμερο.
Πιο αναλυτικά:

Κριός: 7 Σπαθί

Δεν σας νοιάζει και πολύ πια, που το πρώην ταίρι σας, έχει κάνει νέες γνωριμίες, και πιθανόν και να έχει προχωρήσει την ζωή του. Κάντε και εσείς το ίδιο.

zodia-taro-45

Ταύρος: 10 Καρό

Έχετε καταφέρει και έχετε ξεπεράσει κάθε εμπόδιο από το ερωτικό σας παρελθόν. Ωστόσο αυτές τις ημέρες, δεν αποκλείεται και να έχετε με τον πρώην σας μια συνάντηση.

Δίδυμοι: 5 Σπαθί

Δεν είστε ακόμη πολύ ευχαριστημένοι, από όλα αυτά που έχουν γίνει μέσα στον δεσμό σας και ακόμη περιμένετε να δείτε και το κάτι περισσότερο από τον άνθρωπο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Καρκίνος: 7 Καρό

Οι διευκρινήσεις και οι εξηγήσεις, που έχει σκοπό, τις επόμενες ώρες να σας δώσει ο άνθρωπος σας, σίγουρα θα σας ικανοποιήσουν και μάλλον τώρα θα βρείτε την μεταξύ σας ισορροπία.

Λέων: 5 Μπαστούνι

Θα πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και να μην χάνεστε μόνο μέσα σε καταστάσεις, που ικανοποιούν τους άλλους. Τώρα θα χρειαστεί να κάνετε πιο ξεκάθαρες τις δηλώσεις σας.

Παρθένος: 6 Σπαθί

Υπάρχει ακόμη ενεργή σπίθα, μέσα στην καρδιά σας για κάποιο άτομο. Οι μέρες και μέσα από συμπτώσεις, θα φέρουν επικοινωνίες και διάφορες φιλικές συναντήσεις.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Ζυγός: 3 Μπαστούνι

Ξέρετε ότι έχουν γίνει κάποια λάθη μέσα στην ερωτική σας ζωή και το μόνο που τώρα σας χρειάζεται είναι, να μιλήσετε με τον αγαπημένο σας και να βρείτε την χρυσή τομή.

Τσιγγάνικη τράπουλα 07-09/06 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

Σκορπιός: 2 Καρό

Δεν σας χρειάζεται τελικά τίποτα, από όλα αυτά που συντρέχουν γύρω σας. Είστε σε μια φάση της ζωής σας, που χρειάζεται να δώσετε βαρύτητα στην οικογένεια και τον άνθρωπο σας.

Τοξότης: 10 Κούπα

Όσα και να τάζετε και να υπόσχεστε στον σύντροφο σας, θα πρέπει από εσάς να δει κάποιες συμπληρωματικές πράξεις. Τώρα μπορείτε να δείξετε και τον πραγματικό σας εαυτό.

taro-tarw

Αιγόκερως: 3 Καρό

Αν τελικά αποφασίσετε, να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από όλα αυτά που συντρέχουν γύρω σας και εστιάσετε μόνο στην ερωτική σας ζωή, τότε όλα θα είναι καλύτερα.

Υδροχόος: 7 Κούπα

Από όλα αυτά που σας έχει πει ο σύντροφος σας, εσείς δεν τα έχετε πιστέψει και όλα. Μόνο το επόμενο χρονικό διάστημα, θα σας δώσει τις πλήρεις αλήθειες.

Ιχθείς: 3 Κούπα

Μην ακούτε τι έχει κάνει και ζήσει ο σύντροφος σας, στο παρελθόν του. Τώρα το μόνο που σας χρειάζεται είναι να δείτε αν μπορείτε εσείς οι δύο να ταιριάξετε και για ποιον λόγο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia