Τσιγγάνικη τράπουλα 08-10/01 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

zwdia-sex-tips

Τσιγγάνικη τράπουλα 08-10/01 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 3ήμερο.
Τσιγγάνικη τράπουλα, πιο αναλυτικά:

Κριός: 10 Καρό

Ξέρετε τι ζητάτε από τον επόμενο σας σύντροφο, και για αυτόν τον λόγο θα έχετε και την άνεση, για να διαλέξετε τον σωστό, από όλους αυτούς που σας κυκλώνουν στο τώρα.

zodia-taro-45

Ταύρος: 5 Σπαθί

Υπάρχει μια σπίθα αγάπης, ακόμη μέσα στην καρδιά του πρώην σας, που έχει σκοπό μέσα στο επόμενο δεκαήμερο να σας την δείξει με πρακτικούς τρόπους, που θα σας συγκινήσουν.

Δίδυμοι: 7 Καρό

Δεν είστε εσείς αυτοί που θα νταντέψετε τον νέο σας αγαπημένο, για να ξεχάσει τα παλιά του. Είστε σε μια φάση ζωής, που ζητάτε κάποιος να ασχοληθεί μαζί σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-9865

Καρκίνος: 5 Μπαστούνι

Θέλετε να πείτε πολλά στον σύντροφο σας αλλά ακόμη, δεν υπάρχει και το κατάλληλο πεδίο για σχετικές συζητήσεις. Επίσης, τώρα είναι και το σωστό χρονικό σημείο για αλλαγή στην εργασία σας.

Λέων: 6 Σπαθί

Εσείς πρέπει να ξεκουραστείτε και λίγο. Υπάρχουν πολλά θέματα που τον τελευταίο καιρό σας έβγαλαν από τον δρόμο σας. Εσείς οι αδέσμευτοι θα βρείτε μια νέα αγάπη από το φιλικό σας κύκλο.

Τσιγγάνικη τράπουλα 08-10/01

Παρθένος: 3 Μπαστούνι

Οι καταστάσεις που έχετε βιώσει είναι και αυτές που τώρα σας κάνουν και να είστε, τόσο αυστηροί με τις επόμενες σας επιλογές. Σίγουρα οι μέρες έχουν και κάποια πρόσκληση για εσάς.

zwdia-taro-astra

Ζυγός: 2 Καρό

Δύο άτομα από τον φιλικό – κοινωνικό σας κύκλο, έχουν βαλθεί με όλη την αλήθεια τους, να σας κερδίσουν σε όλα τα επίπεδα. Αφήστε τις καταστάσεις να σας αποκαλυφθούν.

Σκορπιός: 10 Κούπα

Είναι οι μέρες που θα δείτε και πάλι τον αγαπημένο σας και που τώρα έχει έρθει και το σωστό χρονικό σημείο, για να συζητήσετε το μέλλον σας με λόγια αληθινά.

Τσιγγάνικη τράπουλα 08-10/01

Τοξότης: 7 Σπαθί

Δεν θα επιτρέψετε στο παρελθόν σας, να σας εμποδίσει από το να βρείτε μια νέα αγάπη. Το καλό είναι ότι αυτός που ήδη σας πολιορκεί, κάνει ότι μπορεί για να σας φέρει πιο κοντά του.

zodia-88

Αιγόκερως: 7 Κούπα

Μην ακούτε όλες αυτές τις ερωτικές ιστορίες που έρχονται, από το ταίρι σας, για το παρελθόν του. Πιθανόν και αυτό να είναι ένας τρόπος που θα σας έχει μόνιμα..στην ζήλια!

Υδροχόος: 3 Κούπα

Ένα φιλικό πρόσωπο, έχει διάθεση να σας μιλήσει πιο καθαρά πλέον για όλα αυτά που αισθάνεται, εδώ και μήνες για εσάς. Τουλάχιστον θα εκπλαγείτε τα μέγιστα!

Ιχθείς: 3 Καρό

Οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις υποχωρούν. Αυτό είναι και κάτι που σας κάνει να δίνετε τώρα και περισσότερο χρόνο σε νέες γνωριμίες και ερωτικά φλερτ.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia