Τσιγγάνικη τράπουλα 08-10/03 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

zwdia-sex-tips

Τσιγγάνικη τράπουλα 08-10/03 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 3ήμερο.
Τσιγγάνικη τράπουλα, πιο αναλυτικά:

Κριός: 10 Καρό
Εκπλήξεις θα έρθουν από το συντροφικό σας έτερο, που πια έχει πάρει κάποιες πιο καθοριστικές αποφάσεις για την ζωή σας την κοινή, ίσως και κάτω από πιο δεσμευτικές καταστάσεις.

Ταύρος: 5 Σπαθί

zodia-taro-45

Τώρα που είστε σε μια πιο χαλαρή σκέψη, μπορείτε με το άτομο που αγαπάτε, να βρείτε την κοινή σας πορεία, και να απομα1κρύνετε όλους αυτούς παλιούς και καινούργιους που σας έχουν αναστατώσει.

Δίδυμοι: 7 Καρό

Υπάρχουν περίεργες συμπεριφορές γύρω σας, που δεν θα πρέπει να τις μεταφράσετε σαν ζήλια αλλά σαν ερωτικό ενδιαφέρον. Οι πράξεις προσεχώς θα σας το αποδείξουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Τσιγγάνικη τράπουλα 08-10/03

Καρκίνος: 5 Μπαστούνι

Πολλά αυτά που έχουν συμβεί, μέσα στην ερωτική σας σχέση, και που θα πρέπει να δείτε μαζί με τον σύντροφο σας, για να τα λύσετε. Τώρα που υπάρχει και η οικονομική άνεση, όλα θα είναι πιο εύκολα.

Λέων: 6 Σπαθί

Δεν έχετε και τόσο πολύ ελεύθερο χρόνο για να μιλήσετε και να συσχετιστείτε με καινούργιο κόσμο. Ωστόσο αυτές τις ημέρες, που θα βρεθείτε με τους καλούς σας φίλους, όλο και κάτι καλό θα συμβεί.

Παρθένος: 3 Μπαστούνι

Μην απομακρύνεστε πάρα πολύ από το ταίρι σας, καθώς έχει από εσάς παράπονα ήδη. Φροντίστε αυτό το καλό χρονικό διάστημα, να μιλήσετε και να ξεπεράσετε τις υπερβολές σε όλα.

zwdia-fotia

Ζυγός: 2 Καρό

Έχουν συμβεί πολλές τυχαίες συναντήσεις και τηλεφωνήματα, από ένα συγκεκριμένο άτομο, που πια έχετε μέσα σας αρχίσει και σκέφτεστε, ότι μπορεί και να γίνεται τελικά επίτηδες.

Σκορπιός: 10 Κούπα

Δεν χρειάζεται να ξέρετε τα πάντα για τον καινούργιο σύντροφο σας, και τόσο απότομα. Δώστε του τον χρόνο που χρειάζεται για να μπορέσει να μάθει και αυτός πράματα για εσάς.

Τοξότης: 7 Σπαθί

Μια γνωριμία, που έχετε κάνει τις τελευταίες εβδομάδες, είναι κολλημένη μέσα στο μυαλό σας. Αυτό συμβαίνει και στην άλλη πλευρά, που θέλει να σας γνωρίσει και θα το προσπαθήσει.

zwdia shmera

Αιγόκερως: 7 Κούπα

Δεν υπάρχει ακόμη κάποια λύση, σε αυτό το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί μέσα στην σχέση σας. Τώρα θα πρέπει εσείς να πάρετε και τις τελικές σας αποφάσεις.

Υδροχόος: 3 Κούπα

Αφήστε τα πάντα του παρελθόντος, να λήξουν από το μυαλό σας και καλύτερα επικεντρωθείτε σε αυτά που τώρα τρέχουν και που έχουν πιο συμβατές συμπεριφορές προς εσάς.

Ιχθείς: 3 Καρό

Γίνονται κάποιες αλλαγές μέσα στην ζωή του συντρόφου σας, που μάλλον θα τον κάνουν να σας πιέσει έμμεσα για να πάρετε και εσείς τις αποφάσεις, γύρω από μια συγκατοίκηση ή γάμο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia