Τσιγγάνικη τράπουλα 10-12/02 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

zwdia-sex-tips

Τσιγγάνικη τράπουλα 10-12/02 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 3ήμερο.
Τσιγγάνικη τράπουλα, πιο αναλυτικά:

Κριός: 10 Καρό

Η καλή σας η διάθεση έχει παροτρύνει κάποιον να σας πλησιάσει πολύ περισσότερο. Μέσα στην νέα εβδομάδα, θα γίνει και πολύ πιο εξωστρεφής μαζί σας.

zodia-taro-45

Ταύρος: 5 Σπαθί

Η μέρα της Αγάπης, πλησιάζει και θα σας δώσει ευκαιρίες αλλά και σημαντικές αλλαγές στον τομέα των αισθηματικών σας, για να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας.

Δίδυμοι: 7 Καρό

Αν έχετε κάτι να πείτε στο άτομο που αγαπάτε, είναι μια ιδανική εποχή, για να το τα εκφράσετε και μέσα από κοινό ώριμο διάλογο, να βρείτε τις λύσεις που θα σας πάνε πιο κάτω.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Αφροδίτης για την ημέρα των Ερωτευμένων προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-9865

Τσιγγάνικη τράπουλα 10-12/02

Καρκίνος: 5 Μπαστούνι

Την τιμητική τους, θα έχουν οι ελεύθεροι που μέσα στο δεύτερο 10ήμερο του μήνα, θα έχουν μια καινούργια γνωριμία, που σίγουρα δεν θα περάσει καθόλου απαρατήρητη.

Λέων: 6 Σπαθί

Συμβαίνουν πολλά και σημαντικά, στην ζωή σας και τώρα πρέπει να τα συζητήσετε με το ταίρι σας, που έχει πραγματικά όλη την καλή διάθεση, να σας βοηθήσει.

Παρθένος: 3 Μπαστούνι

Οι μόνιμες σκέψεις που κάνει ο πρώην σας, είναι να έρθει με διπλωματικό τρόπο πιο κοντά σας και να σας δώσει όλα αυτά…που κάποτε σας είχε στερήσει.

zwdia shmera

Ζυγός: 2 Καρό

Υπάρχουν θέματα από την προηγούμενη σας σχέση, που τώρα ενοχλούν την παρούσα. Εσείς είστε μόνοι αυτοί, που μπορείτε σε όλα αυτά να τραβήξετε μια διαχωριστική γραμμή.

Σκορπιός: 10 Κούπα

Θα κάνετε μια καλή κίνηση για να τραβήξετε την προσοχή, κάποιου ατόμου που θέλετε. Τα άστρα είναι υπέρ σας, άρα το αποτέλεσμα θα είναι άμεσο και επιτυχημένο.

Τοξότης: 7 Σπαθί

Είστε σε μια κατάσταση που θέλετε να προβείτε σε εκκαθαρίσεις στην φιλική σας ζωή. Μάλλον μέσα από όλο αυτό θα καταλάβετε και ποιοι σας αγαπούν αληθινά.

zwdia-fotia

Αιγόκερως: 7 Κούπα

Είστε ο απόλυτος ερωτικός στόχος κάποιου που υπάρχει πολύ καιρό τώρα, μέσα στην κοινωνική σας ζωή. Μέσα στην νέα εβδομάδα, θα έχετε και τις προσωπικές του δράσεις.

Υδροχόος: 3 Κούπα

Μην κυνηγάτε τα παλιά και τα φθαρμένα συναισθήματα κάποιου που έχει τόσο καιρό να σας δει – μιλήσει. Το καλό είναι ότι πρέπει να κοιτάξετε μπροστά τι άλλο υπάρχει.

Ιχθείς: 3 Καρό

Μια ερωτοφιλία που σας ενδιαφέρει και εσάς, τείνει να σας εκδηλώσει λόγια και βαθιά πια συναισθήματα. Μερικοί αυτό τον μήνα θα μπουν σε νέα ερωτική σχέση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia